![]() |
Kako je brzo/jednostavno izgubiš, tak je jednostavno vratiš. Kad te tak zanese sam lupi po nitru da te zravna ;)
Ništa lakše :) |
Ma super su napravili kaj su uveli malo timske igre :D to je predobro
|
ja sam u fazi "kupovanja"...hehe...jedva čekam :rambo:
:) |
meni je ono u kanjonu legenda, što se drifta tiče, dobro je zamišljen ali ne tako dobro ostvaren...
|
Citiraj:
inače obožavam takve halice ! |
na kojim ce meni detaljima radit caron?? moja konfiguracija je : ati radeon 9600 pro, 1 gb ddr, amd athlon 2600+...... sta mislite koji ce biti detalji
|
na kojim ce meni detaljima radit caron?? moja konfiguracija je : ati radeon 9600 pro, 1 gb ddr, amd athlon 2600+...... sta mislite koji ce biti detalji
|
1024x768, nekakav low-medium će radit....
|
meni se igra bas ne svida, prica nije nista novo, sad su kao uveli car damage i crew... dok mi se nwn 2 ne skine, derem wow i gw:)
|
kako ce vrtit na 7600 GS ? 3500+ AMD 1 Gb rama ?
oce moci high ? |
a fakat neznam 1280x1024 20fps zabetonirano,driveri 91.47..AA AF stavil na off i trilinear...niš idem malo se igrat s postavkama.....il idem nakurit grafu malo,pa nek onda veli da nemre više:D
|
evo ja kupujem collectors edition imo sam "nekih" problema....postar zapeo u mecavi....evo sad cekam da pozvoni i necu cekat ni da se odmrzne odma instaliram......:beer:
ahaha sveta moja atica.........ne kuzim kak ti vuce na tom djubru......??? |
Na kojim sajtovima ili trgovinama kupujete orginale? Ja sam pregledao malo kod nas jos nema...
|
Citiraj:
|
ni meni ne radi kak treba 1280x1024 na high ide između 30-35fps max,u biti radi mi ko domyiju a to nije to....u biti igra ne šteka samo tak očitava i ak je isti engine pa to bi trebalo biti 60fps jer tamo mi radi na 60fps bez problema....
|
Ma šta isto, meni radi i bolje! :p Max mogući detalji + Vsync + 4x FSAA @ 1280 x 1024 i rezultat je ovaj... :D
http://img222.imageshack.us/img222/8...rd04le3.th.jpg |
Ima kakav zgodan komad u loadanju igre...kao MW...:D :D ?
Još je ispalo da unatoč najavama za recommended,igra leti i na znatno nižim konfama,ajde nisu se obrukali..ostalo je nešto pozitivno i u EA... |
Ne bih htio pricat nebuloze, ali izlgleda da se nekako bolje vrti na Atiju :)
|
Citiraj:
Canada's finest...and it runs great on ATi.:D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo super izgleda. Jedva čekam da ga nabavim. :)
|
danas sam probao igru, mslim neznam ko da izdavaju prvi underground sa sve više i više kiča i novih bijica i auteka. Igra je za ubiti pola sata popodne i bok,barem što se mene tiče. Ali ovaj carbon...pa to nema veze s autima, a da ne govorim o kiču, pa dok voziš auto ne razlikuješ kaj je kaj koliko su gluposti pometali....
|
Citiraj:
Za ovu zadnju,tj. Emmanuelle..ću ti samo reć...Jaaaaoooo..: goood : : bonker2 : giljotin :D ....strašno...igru bi kupio zbog nje samo...:D :D |
Hmm...mjesavina Undergrounda i MW. Previse sareno za moj ukus,ali eto, neke novotarije i to je to. Jednostavno- nastavak serijala koji lagano gubi ono staro dobro otprije.
Ja bi najrade da se vrate korijenima, unikatne staze @ NFS3/4, hrpa automobila..kad se samo sjetim redrock ridgea, rocky pass, atlantica, summit,...karijera, upgrejdas aute. Ovo sve izgleda "barbielook":). Btw, ne blista ni kod mene po frameovima, prosjecno izmedu 30-45-55. 4aa, 16af. A u odnosu na MW, nista spektakularno, osim da se cini neoptimizirano do bola. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Sta je,je. Imaju dobre pile...na dvije noge:).
Ma ok je, ne osjeti se neki brejking, na mw bi to bilo puno gore, ali ovdje i na 30fps-a izgleda glatko. |
jel ima neki tutorija ili bilo kaj di pise kak s otkljucavaju neki normalni auti. preso 70% cerrier moda i naravno nemogu dalje jer neams za kupit posten auto pa me likovi oderu za pol kruga :-)
|
Trebao bi biti neki shop u free room-u, bar je tak bilo na MW. Ja sam tek na 7%, pa idem malo upoznavat igru.
|
Pih, vama sve bliješti, ja lijepo to sve maknuo, em lijepše zgleda, em leti :D
|
ma znam ja za shop ali kaj mi vrijedi kad su unutra samo krampovi. jedino kaj valja je rx7 ako se ne varam ali to mi je do jaja nabrijano i i dalje je presporo.
|
Citiraj:
|
Evo konfa iz siga, 1024x768 4xAA, trilinerar bla bla bla sve moguce ukljuceno, grafa na 430/1050 ide od 46 do 60fpsa, ovisi o prometu, ali nijednom jos nije ispod 46fpsa palo....
|
Citiraj:
|
jaste na atiju jede.....stari na x800 ima 190fps-a s tim da on pati na performance tako da postavke nisu na low nego nakucane vjerojatno.....-
no on ce se jos javit......evo bas instaliram pa me nema jedno odredeno vrijeme za javnost......:clap: |
damn nije mi prosla poruka. dakle sve ma mid na 1280x1024 na oko 60 fps-a ali nekad padne na 30 ali rijetko.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:39. |