![]() |
Citiraj:
|
Kakve mobitele :D
Ali zašto bi zvali uopće ikoga? |
OE, GLS, DHL, DPD - svi prije dostave zovu i provjere gdje si, bez iznimke (Osijek).
Od HP-a to još nisam doživio .. iako, Kal-El gore spominje da su ga zvali, pa je očito i to moguće. EDIT: kaos je u temi, mislim na HP express, ne na obične poštare. |
HP express da, što nema veze s samim poštarima. Poštar ne zove nikoga.
|
Za postara mi nije upitno, ali za HPex jeste. Izricito su mi rekli u HP prije nekoliko mjeseci da HPex vozaci NEMAJU sluzbene telefone i ne zovu. No, vjerojatno ima iznimki, mozda netko odgovoran (vozac) da si planira i organizira posao nazove ljude
|
Citiraj:
Dobio sam odgovor da mi ona ne može dati paket jer paket opće nije kod njih nego u Branimirovoj. |
Citiraj:
onda bi mu ponudio knjigu i ciglu i nek plati jedno od tog dvoje po cijeni knjige. |
Idem danas s posla i prolazim pokraj Runjaninove i imam što vidjeti. Frajer iz pošte vuče vreću po zemlji preko ulice do kombija. U vreći je bilo možda 3-4 kile pisama. Ono wtf, nije da je teško, a i vreća em je jutena em je padala kiša, em asfalt. Ak se nekome neda raditi, šta ne traži drugi posao.
|
Vidim nekakva nova obavijest mi stigla, valjda neki uredaj sad imaju
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d8f41be017.jpg Ovih 4.50 je legit jos uvijek jel? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od ovog nadobudnog "zalmančića" niti jednog korisnog posta na ovom forumu...ignorirati njegove frustracije u širokom luku.
Btw...još uvijek naplaćuju 4.50 po paketiću...koliko dugo još bude to na snazi ? |
Citiraj:
Vas dva se natječete u genijalnim pitanjima. |
A ti si glavni beskorisni poklopac na forumu na koji dodes lijeciti frustracije i ne bi imao nista protiv da te stavi na hladenje 7 dana. :kafa:
Pitaju to pitanje s razlogom: https://www.bug.hr/dogadjaji/europsk...vu-paketa-1884 |
Dobro, i sad kad si to pročitao, reci mi kad će se ukinuti 4.5 kn?
Zapravo ne meni, odgovori njemu. Besmislen članak može napisati danas svatko na netu. |
I onda cete kmecat kad dobijete po njonji od moda.
Imate gumbek prijavi post, imate opcije ignore, pa koristite yebemu, nemos nac temu di ne krenete ko djeca kukat.... |
Prvi sam za ukidanje tog harača od 4.5 kn i već sam i sam slao upite i pritužbe hakomu, ali brate mili kao da ne znate gdje živite.
Plaćat ćemo do onda dok se ne promjeni pravilnik, ne znam čemu konstantno kukanje. Kad dođe do neke promjene u vezi toga, to će biti na svakom portalu u HR, tako da nema smisla ispitivat "kad će", sve će se znati. |
Opet isto s**** s HPexom.
Nikoga nije bilo kod kuce, u sanducicu nema obavijesti... posiljka ceka u postanskom uredu. Bravo HP! |
To je još dobro! Kod mene ima uvijek nekog u stanu,a mrcina se ne udostoji popeti na drugi kat i pozvoniti! Hebe se njemu što je meni hitno...pokupit će se u pošti drugi dan! Nadam se da će im odzvonit uskoro sa ovakvim bezobraštinama...platiš uslugu,a oni rade kako hoće...
|
Za sada se plaća i dalje tih 4.50kn, im pouzdanih izvora znam da će se plaćati i dalje. Iz dana u dan raste broj paketa i pošiljaka iz Kine, tako dugo do kad to ne padne, neće se niti prestati tih 4.50kn plaćati.
|
Citiraj:
|
U petak sam trebao dobiti, po trackingu "nisam bio doma, biti će ponovna dostava" iako sam bio doma. Nema žutog papirića.
No sada je utorak, po trackingu nema pomaka niti se išta događa. Da još čekam, se kome to dogodilo? https://image.prntscr.com/image/FkIo...vjkL62Nog.jpeg |
Zovi poštu, onaj 072 broj jer imaju još interni tracking/sustav, koji nema veze s ovim. Neznam zašto, al je tako.
|
Poštar ga fizički nije uzeo (nema mjesta, itd...), ali ga je morao "zadužiti". Kad se vrati u poštu i razduži pakete za taj dan, onda se u trackingu pojavi informacija što je dostavljeno i što nije.
Ti do istog tog paketa možeš bez problema doći u pošti taj isti dan, no tek kad ga poštar razduži. Paradoks jer ga nije ni uzeo, ali tako je. Događa se i meni već više od godinu dana, ali mi je pošta blizu pa to sredim tak. |
Čekaj, želiš reći da je poštar zadužio paket kod sebe (kao da ide na dostavu), ali ga nije uzeo, i sada trebaš čekati da se poštar vrati s rajona da se razduži pa ga ti možeš preuzeti, makar je paket cijelo vrijeme u pošti?
Iskreno, radio sam 3 godine na pošti, prvi puta čujem ovo. Ne kažem da nije moguće, ali kod mene to nije bio slučaj 100%. Nisam radio kao poštar, ali sam s njima pio kavu/pivu svaki dan. Praksa je bila (bar kod nas), ili ide na dostavu ili se ostavlja pa ide na dostavu autom. Ovisno kako poštar procjeni. |
to je uobičajeno, poštari ne uzimaju pakete ali "ih nema" u pošti. i do nedavno je bilo da si ih mogao preuzeti taj dan iza 17h. sad su to ukinuli i možeš preuzeti tek idući dan, jer "ne stignu razdužiti" pakete. čak na ceduljici više ne pišu sate, nego zaokruže "idući radni dan". šta znači da paket ni neće ići više u dostavu nego će te čekat u pošti. mene to npr ne tangira jer u radno vrijeme poštara ja ionako radim, ali recimo stara je doma i svejedno ne nose pakete nego ostave obavijest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Samo da se pohvalim, od 20+ kupljenih paketa sa ebaya ove godine danas mi je stigao prvi za koji mi nije naplaćeno 4,5kn :goood:
|
A kako je poslan? Kao ordinary letter ili kao small package?
|
Citiraj:
Nisam gledao, paket je u smeću :stoopid: Uglavnom nisam uzimao ništa van uobičajenog, standarne male stvari. |
ma mi može netko objasnit koji se qrac dešava s ovim?
http://i67.tinypic.com/21o9dok.jpg |
Citiraj:
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
A da se pohvalim, papirić danas u sandučiću, reko idem pokupit. Odyebala me baba šalteruša da se može podignuti tek idući radni dan. Radila do penzije u konzumovom skladištu dabogda. |
Citiraj:
20.6 je jedan jaaaaako dugi "idući dan" od 11.6. koji k su ga slali u zagreb ako dostava mora biti u istri? |
Citiraj:
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Zamisli ti njih. Zove me neki dan djelatnica pošte da ako bi si mogao doći preuzeti paket iz Kine, jer je poštar navodno preopterećen, ne stane mu sve u torbu. Dolazim danas po to, kad ono žena vadi pismo dimenzija 10*15cm, šutim ja dokle nije zatražila da platim 4.5kn.
Pa koga oni zajebavaju? Zove me da si sam dođem po paket i onda bi mi još naplatila dostavu? |
Meni nije jasno..narucio sam 2puta anker sluske..jedne sam dobio free..refundali mi iz nekog razloga lovu..al da ne duljim
Jedan paket sam morao platiti 4.5kn drugi nista ,a danas iz kine doslo za malog nesto ,ocekivao sam papiric,kad ono to u sanducicu... |
Ja danas docekao paketic gore na sanducicu. Zivim u zgradi s jos 20 stanara. Sto reci?!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |