![]() |
Koji je najjeftiniji nacin za nabaviti win 8?
|
Najjeftinije nabavis na torentima ili raznim warwzima. Gdje je najjeftinije kupiti; ne znam. Meni je frend dao kljuc od 8.1, sva sreca pa ih smatra vistom a ima free kljuceve od faxa..
|
Citiraj:
Ako nisi, nađi nekog tko je a ne želi Win 8.1 :) |
Može detaljnije upute, imam studenta u kućanstvu pa da ga iskoristim:D
|
zna li netko oko koliko sati bi update 1 bio dostupan?
|
Windows 8.1 Update je dostupan na MSDN-u.
Prema tome možeš skinuti image s torrenta i onda staviti svoje key. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne kužim zašto to ne radite, par klikova i prikazan je u Computer-u |
Citiraj:
|
Tijekom današnjeg dana.
Ako ti se žuri možeš ih skinuti sa službene stranice pa manualno instalirati. Link |
Ma ne žuri. Pričekat ću da dođe tamo
|
Citiraj:
na adresi \\NAS imam nekih 15-ak foldera... ako hocu mapirati samo \\NAS, ne prolazi. folder mogu uredno mapirati. a ne bi htio mapirati 15 foldera zasebno... |
Inače, na Windows Update dolazi Update 1 build 17031 dok MS već radi dalje pa već postoje neke indicije o buildu 17042.
EDIT: Windows Update će pokazati nadogradnje nakon 6 popodne. |
Citiraj:
|
Pozdrav, malo blesavo pitanje ali kako sam još na W7, zanima me da li se treba imati W8 da bi se moglo instalirati W8.1? ili mogu jednostavno skinuti W8.1 i to je to?
|
može i jedno i drugo
ova druga opcija je čak i bolja ;) |
rijesio sam osmicu tako da sam instalirao sedmicu..nema sanse da vise vratim osmicu dok je ne definiraju...
|
Pa meni je 8.1 prilicno dobro definirana. Pogotovo sad nakon updatea, pa vidim i metro aplikacije u taskbaru... Malo se poigrat s opcijama, deinstalirati sranja koja ti ne trebaju i ne koriste se i sredit file association i radi super.
Tako sam odgadjao i prelazak sa XP na sedmicu (ove među-polu-uratke nisam ni probao) al na kraju ispalo sve ok. IMO, sedmica je sada fino upeglan sustav, al osmica je jako blizu tome. Mislim da Metro nije razlog da netko zaobilazi OS, pogotovo zato jer se da gotovo potpuno izuzeti iz kombinacije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
(Koristim metro Remote desktop app, prilicno je cool i koristan) |
Jel moguće negdje skinut Croatian language pack?
Vidim da sa Microsoftovih stranica nije moguće nego samo preko Control Panela kako navode. Ili ako skinem mi ostane exe file bez da mi instalira? edit- zanemarite, riješeno je |
ja sam skinuo preko control panela i radilo je bez ikakvih problema i pitanja.
|
Ma znam da, radi, ali trebao mi je file baš za neš drugo.
|
Meni se s Update 1 bootanje primjetno ubrzalo, za dobre 3-4 sekunde. :kafa:
|
Evo napokon sam se odlucio upgrejdati na 8.1 (davi me vec mjesecima svakih 10ak dana sa porukom da se mogu upgejdati free :)). Napravio sam backup c particije i svih fileova (za nedaj boze) i sad skidam upgrade preko storea koji je ogroman (3.6GB) tako da ce potrajtati download p aimam vremena :).
Ono sto me zanima/brine je dali netko ima ikakvih problem sa LOCAL accountom nakon updejta jer vidim dosta ljudi nije znalo/moglo na local nego samo na MS/Live account jer na tom install screenu ga tehnicki niti nemoa nego se dolazi sa nekim trikom do njega (citom sam par raznih modova kako se prebacit na local) pa sad gledam ima li netko info iz prve ruke ovdje ? Znaci trebam LOCAL account i da sve instalacije/programi ostanu kako jesu tenutno na win8pro x64 (ne zelim ni u ludili prolazit komplet instalaciju programa iz pocetka). Jel to radi/je moguce sto bezbolnije :)? Hvala |
Najnormalnije radi local. Prilikom instalacije sam odabrao bio local i radi kako i treba.
|
Citiraj:
|
Fresh
|
Citiraj:
http://www.techrepublic.com/blog/win...n-windows-81/#. |
Ima za odabrati local, instalirao 8.1 na dva laptopa u zadnja 2 tjedna.
edit: clean install je bio :/ |
Citiraj:
BTW nakon 2,5 sata downloada instalcija i cekanja nakon restarta docekala me poruka - "Can not install win8.1 on this computer bla bla bla i oznaka 0xC1900101-0x30017. Znaci nista od upgrejda za mene :(. |
Možda pomogne :)
http://answers.microsoft.com/en-us/w...6-d6d6527b21e4 |
Citiraj:
Hvala na trudu. |
napravili su sistem polovicno i prepustili ljudima da ga kupe, doktoriraju informatiku i tako ce na lak nacin dignuti na noge Windowse...
|
Citiraj:
Nista, budem cekao win9 pa sve ispocetka jer ociti neznaju napraviti upgrade koji radi lagano/jednostanvo na veceini kompoeneti (nacitao sam se sad hrpe tih 0x234235443 gresaka kod pokusaja updatea). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono bas sam se lijepo "zabavio" i vratio na 8.0, ali bar sam sad pocistio komp od nvidia drivera, instalirao zadnji WHQL i saznao da nece biti nist aod 8.1 za mene (ovo je prvi put u 3 mjeseca da sma imao malo vreena uopce se upustiti u to pa mi nece toliko "falit" tih 4-5 sati provedneih u backupima, i restoreima danas) :). |
Lewis, ja sam izmedju ostalih problema imao i taj koji navodis a i mnogi...
Sta i ti si immao problem sa Nvidia...meni je graficka Nvidia a negdi sam citao da ona radi problem na osmici...a sta onda instalirati za grafiku... |
Kako da pokrenem Modern Internet Explorer na laptopu?
Želim prikačiti neke stranice koje podržavaju Live Tileove a to mogu napraviti samo preko Modern IE-a. Postavio sam IE kao defaultni browser, pod Internet Options ugasio svaki pokušaj otvaranja desktop IE-a ali i dalje smrad pokreće samo desktop verziju. Ima tko kakvu ideju? OS: Windows 8.1 Update Laptop: Lenovo Z575 (bez touchscreena) |
Citiraj:
U postavkama IE, klikni Internet options-programs tab >kak ti je podešeno choose how you open links? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |