![]() |
Citiraj:
|
jel zna netko kako staviti dashclock na p6?
|
Stigle Plantronics Rig sluske za pc, a i odma ih mogu na mobu koristit , brutala zvuk :-)
|
U njemačkoj P6 bez ugovora košta cirka 2000kn. Čini mi se da je to definitivni best buy, ili se varam? Jedino što me muči je baterija, vidio sam da se ljudi žale na to..
|
a nema savršenog uređaja :) baterija jest problem ali pogledajte samo dimenzije uređaja, jaču niti nisu mogli staviti unutra. Umjerenim korištenjem izdrži dan i pola, možda 2, pa nije problem niti svaku večer niti staviti na punjač :)
|
Citiraj:
|
Kome jos danas smeta baterija na smartfonu taj ima ozbiljnih mentalnih problema. Ak izdrzi od jutra do veceri to je odlicno.
|
Ma P6 meni daje u prosjeku 4 sata screen on i pola sata razgovora. Naravno, gmail, viber, whatsupp sinkronizacije on uvijek. To mi je otprilike 2 dana korištenja. Ako je to loš rezultat baterije, ne znam kaj bi bio dobar.
|
hahaha,zena popizdila i kaze da je telefon tesko smece. Oce ga prodati. P6 bijeli kupljen prije par dana u tcomu. Koliko da trazim i jel ima potencijalnih kupaca ovdje?
|
Citiraj:
Zbog cega joj je smece? |
Citiraj:
edit: bingo |
Kaze da joj non stop nešto šumi,ima prekide u razgovoru,lagira,baterija joj prekratko traje. Pitaj boga sta sve nije nadrobila.Nemam snage da se natezem s njom. Rekoh ,ako te zivcira prodaj i gotovo. A i meni ce biti lakše da ne slušam ta baljezganja o telefonu. haha. Na kraju smo imali malu debatu kad je rekla "iphone je sto puta bolji". Ja joj kazem "pa masa ljudi ima taj telefon i svima je dobar",a ona "pa oni nisu imali iphone".haha.Ja opet "Ma imali su sigurno". Opet ona:" pa mozda su imali,ali 3GS ili mozda 4GS",ali nisu peticu ili 5S".hahaha
|
Citiraj:
A meni je sestra napravila suprotno neki dan. Prodala "ono smeće od iphone-a" i uzela P6 bijeli. Stvarno su žene posebna bića :D |
Citiraj:
Dok ne napravis sto ona zeli - nevalja. :D |
Suzdržat ću se od komentara o korisnicima iPhonea i ženama :-)
Imamo novu verziju softvera iz Huaweia, b125. Nema changeloga, ja skidam pa ću flashati kasnije. Download link http://dl.huaweinews.com/Roms/Ascend-P6/B125.zip Članak: http://huaweinews.com/2013/12/ascend...e/#prettyPhoto |
Fiškal, jel to 4.3 možda?
|
Još ne, 4.3 navodno ni ne bude već 4.4 direkt u siječnju.
|
Citiraj:
Živi bili pa vidjeli. |
Kako na gmailu otvoriti još jedan račun...mollio bih ako netko zna da objasni ..hvala unaprijed..naravno na Huaweiu Ascend P6
|
gelenzer, ideš na Postavke, Gmail i otvoriš novi račun.
|
Evo da se javim opet.....stigla mi aluminijska maska i foluja za P6. Foliju sam uspio od prve staviti i onda ga stavio u aluminijski "kavez" Mogu vam reci da mi se jako svidja. Nije puno deblji niti veci mob sa maskom, a i fino lezi u ruci. Nisam primjetio da mi je signal slabiji sa alu maskom. I uspio sam slucajno drugi dan odmah testirati masku....pao mi je mob sa nekih pola metra. Uglavnom zadnui poklopac od maske je ispao, ali je mob ostao u onom alu okviru tak da je bio zasticen. Maska je polozila prvi test i ocjena 5. :-D
Sto se tice moba i dalje prezadovoljan. Baterija drzi izmedju dan i pol i dva i pol dana. Internet stalno ukljucen, viber, mail stalno. Jos samo moram isprobati ovaj B125 firmware, vidim da poboljsava bateriju, wifi i mobilni internet. |
Ja sam lud na foliju. Kupio sam jednu orginal i stavljao sam je i sve dobro prihvati osim rubova :S I sada mi nije dao vrag mira i zelim da to ispadne kako treba. Kupim opet 59kn i opet isto. Jednostavno mi se folija ne zaljepi sa strane. Kao da se folija sama po sebi nece da primi
|
Ja sam na ebayu uzeo pet komada za dva dolara tak nest, uzimam od tog covjeka uvijek folije, rocky mobile se zove ak se ne varam. Uglavnom iz prve sam zaljepio i uopce se ne primjeti
|
Citiraj:
Sto se stavljanja folije tice napravi to u kupaonici nakon tusiranja. Para "kupi" prasinu i ima je puno manje. Cim ostane mrvica prasine izmedu screena i screenprotectora = nevalja. Screenprotector zaljepi na ovaj nacin i nemas beda: ;) |
Ma gledaj ja zaljepim odlicno.nema ni tockice na stedini.ali sa strane kao da se folija neljepi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da sve uredno cisto. Tako mi je bilo i sa prvom folijom. Skinuo sam svoju koju sam dobio orginal i odmah ovu isao ljepit. I na pocetku odmah se nije htjela lijepit sa strane. Cijela skoro desna strana mi se nije primila tocno po rubu ekrana. Lijeva doljnja strana nesto malo se nije zaljepilo i gornji lijevi kut tockida u kutu se nije primila. Dali je moguce da je folija losa pa da tu se uopce ne primi? |
Citiraj:
Naruci ove od rockymobile-a a dok ti ne stignu koristi tu sto vec imas, jest da ce biti malo ruzno za vidjet al bar neces ogrebat ekran. |
Pridružujem se preporukama za rocky mobileta. Mnogi ekrani mojih mobitela i od kolega su vrlo zahvalni na njegovim sp-ovima. Neke modele ne pokriva nažalost, ali ove koje ima su odlični.
|
Frend je jos na serijskoj b102 verziji i kaze da ima problema sa pisanjem bilo kakvog teksta, recimo sms poruke, viber, fejs i slicno. Kaze da pise poruku i mob jednostavno vibrira cijelo vrijeme i tekst kasni par sekundi. Kaze sve ostalo je super i fluidno osim kad nesto pise. Ja sam na b118 verziji i mob nema takvih problema, jel netko zna u cem je problem ili da mu stavim b118 kao i sebi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |