![]() |
Igrao na max detaljima 1024/768, sa AA mislim na 2x, na e5200@3.3ghz i hd4670@850/1100 i zauzeće ni na cpu ni gpu ne prelazi 60%, a igra svejedno čuči na oko 30fps sa rijetkim stekanjem. Problemi sa scrolanjem kroz naoruzanje sa mišem, jaaaako mala slova u gameplayu, tako da neznam nit cemu sluze(chat, nekakve informacije???).
Slaba osjetljivost miša unatoč podešavanjima. Ako se sve ovo sredi igra je jako dobra, igrivost je odlična. Fizika je čista desetka. Jedino sto se meni ne svidja je karta i komunikacija sa suigračima. Karta ako se mene pita trebala biti kao u BF2, jer je jako mala i "mutna". Što se tiče konkretno demoa, trebali su odabrati pregledniju/otvoreniju kartu. Ali eto, to je samo moje mišljenje :D |
Kakva pomama u pm³!
Jedva cekam da ju isprobam popodne, ovaj zadnji filmic je totalno nafuren! @Gjurovski - igra mi se cini tako dobra da me nece nimalo raspizdit ako 'nije optimizirana za lean' :D |
frend je rekao da je do 4 ujutro snajpao, da se jedva otjerao ici spavat. :D
|
jel ima ko kakvu informaciju kad će opet djelit keyeve i gdje?
več je sve instalirano i samo čekam da ispunim polje "enter serial key" :lol2: |
igra je super, bolja mi od cod4 mw2, jos samo da mi je beta key :D
|
Citiraj:
|
uf ovo previse laga... igrao sam kojih 15minuta i trenutno mi je samo ok
btw to se meni cini ili se moze prolaziti kroz ljude? :P |
nekuzim kak se moze dobi besplatno key preko fileplay.net ako treba platit 2 funte za rgeistraciju ?
|
ako netko naleti na key neka cimne..i ja zakasnio kad su djelili :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
More keys will be available Friday 16:00 CET
http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php Skuzil sam zasto laga, zna se nekad dogoditi da te automatski prebaci na servere u americi :P |
Citiraj:
|
imas na stranici prije link od Twitter-a i link od glavne stranice gdje stalno objavljuju nove key-eve ili najavljuju kad ce biti slijedeca podjela.
|
da znam al prije nego je on tu postao tam nije bilo objave , icini mi se da cu dobit 2 keya :D
|
Ključevi na i3D-u su planuli u manje od minute, ja sam ugrabio još jedan :D
|
Citiraj:
|
Uf, ovo je bilo brzo.
U 2 minute je planulo sve :roller: Ak se mozemo nekak naci nutra i napucavat, javite :) |
Uspio također uloviti jedan :)
Na prvi mail nije ništa stiglo, a na drugi koji sam ispunio minutu kasnije je stigao key :D |
meni stigo key i fino ukucam kad pise key is used lol
|
Citiraj:
|
Ako se sa istog IP-a slali nije ni cudno sto niste dobili dva :D
Ja sam sa dva razlicita, na gmail dosao, na yahoo nije iako je pisalo da ce poslati |
to sam si bas i mislio ....:hitthewal::hitthewal::hitthewal:
|
Citiraj:
|
evo uspio ugrabit 3 keya koliko sam imao mailova trenutno otvorenih, samo promjeniš mail i odma dobiješ key, netreba se mijenjat ostali podaci, samo mail promjeniš i to je to
igrao sam negdi 15min i osjeti se nekakvi trok, neznam jel do laga ili do igre, ali je igra prebolesno dobra :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam jucer ugrabio na 2 maila (oba gmail), frend na yahoo nije dobio nis, pa sam onda njemu dao drugi key.
s tim da mi je na oba maila, zavrsio u "Spam" pa bacite oko i tamo... |
Ja dobivam neke "artefakte" u igri svako malo
Ovako to izgleda, pojavi se onako svaku minutu i tako prošara slikom pa se smiri http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ad11b52b.jpg reza 1920x1080, medium detalji (i na high se javlja) Lock na 60 FPSa Neznam do čega je :stoopid: |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |