![]() |
a moze biti i zeleno=moze proci
jbg treba se i toga sjetit Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Jučer pogledao dobitnika Zlatne palme u Cannesu za najbolju režiju.
U svega tri minute, u skokovima od 20min. Ajd barem mu nisu dali i za najbolji film. Aj režija je vrhunska, šta jest jest. |
Ajd, da vidimo sto ce od ovog ispast. Nadam se nesto dobro. Iako, Nada je... :D
|
u nadi je spas :D
ali i ja se nadam da će film dobar, da ga neće zeznuti. jer s vremena na vrijeme uvijek volim pogledati trilogiju :) |
Poimanje trilogije je i tako subjektivno. Za mene je, recimo, Alien uvijek ostala trilogija. Ovo poslije su izrasline.
|
Citiraj:
:D Escape Room: Tournament of Champions - prvi dio mi je ostao u sjećanju kao dobar, ovom treba vremena da krene, a kad krene sve se događa ubrzano, a i zagonetke nisu ništa posebno 5/10 |
Evo ga ;)
|
evo par trailera this week
kakva postava, 10 top glumaca, valjda bude nešto |
Nabrijalo me, najradije bi to večeras gledao u kinu :D (MatriX)
|
Malo me podsjećaju na SW - ponavljanje radnje iz prethodnih nastavaka sa starim i nekim novim glumacima.
I još me smeta njegov look - previše podjeća na John Wicka. |
Kakav je ono fake Morpheus nabijem ih...
:hitthewal: |
neke stvari jednostavno netreba dirati IMO. volio bi da matrica nova bude dobra, al koje su sanse za to :zdero2:
edit: btw pogledajte In Search of the Last Action Heroes. iz gut :zdero: |
Matrix, cak ni ne izgleada nelose. Mopheus kao da nije isti glumac a John Wick glumi Nea :D
Al' je zato kompozicija poznatog ansambla Jefferson Airplane bas dobro sjela :goood: |
Citiraj:
https://yoursmiles.org/ssmile/negative/s0929.gif |
Ja sam nekako uvjeren da će biti fail od filma... :/
|
Možda bude u dijelu koji se odnosi na radnju, ali u financijskom dijelu teško da će biti fail jer ima preveliku bazu obožavatelja koji će htjeti vidjeti film.
Ali, budimo realni. Prvi Matrix je bio čudo. Iako radnja nije 100% originalna, tehnike snimanja i trikovi su za to doba bili prvi put viđeno i ludilo-mega-super-turbo. Matrix 2 i 3 su rađeni da se izvuče još koja para iz ljudi. Dvojka je imala li-la radnju, a trojka je bilo žešće s**nje. |
meni sva tri super :)
|
De gustibus non est disputandum
|
praesertim cum aliquis caret gustu :D
|
Citiraj:
Fora im je datum premijere 4. dijela, 12/22/21 :) Kate, iznenadjujuce dobar igrani film. Glumica mi bas i nije neki materijal za akcijski film al' je na kraju jako dobro odradila ulogu. Dijalozi na japanskom dodatno doprinose uvjeljivosti. Film je kao neka female verzija John Wicka. |
Netko je preporučio španjolski film, The Occupant. Pogledao do pola, dalje nije išlo. Kinematografija i gluma su na pristojnom nivou, ali film veze s vezom nema. Makar temeljeno na toj polovici koju sam nekako izgurao.
|
Prisoners of the Ghostland - glumi Nicolas Cage i ocjena na imdb je trenutno 5.7/10 i to skoro 1000 glasaca, ili je fake ili trolaju ili ipak nesto ima u ovom? Ajd ako se netko ohrabri nek javi...
|
Nicolas Cage as Hero... Ne treba mi ništa više haha.
|
Citiraj:
|
Room in Rome - ukratko dve dobreeee ženske muvaju se gole po hotelskoj sobi. Temeljem ove španjolske glumice dobiva po meni minimalno 9/10 :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
My Son - opet McAvoy. Ali ovo mi se cini puno bolje. Nisam gledao, ali budem, pise da McAvoy nije dobio scrptu i nije znao o cemu se dogadja pa je sve improvizirao, bas me zanima kak je to ispalo.
|
Totalno me zbunjuje ovo ime.
I nije mi jasno, film je vani, ima 6 ocjena? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |