![]() |
Prvi dio je super ispal, a sljedeći nastavak u ovoj novoj trilogiji ide u istom smjeru. Halloween Ends nakon toga stiže 2022.
:chears::goood::frend: |
Gaia
7/10 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
:zdero: |
To mu je sin :)
|
To bude film? Film mi je malo, želim seriju od nekoliko sezona :D
|
Tenet
wtf did I just waste 2.5h on :stoopid:? jel ovo ikome ekšli dobro? a ono sto kazu moras pogledat 2 put da pofatas mi ne pada na pamet. |
Fata je Fata, al' dvaput je dvaput :D
|
Quiet place 2
Ni do koljena prvom. Ali audio je vrh. Bass shaker dobio vježbu sinoć. |
Citiraj:
baš sam htio napisati sličan komentar. posebno me razočarao kraj, wtf? |
A kraj je takav da imaš QP 3 sigurno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
možda uspijem do kraja izgurati :) |
Citiraj:
|
Kakav je to quiet place a audio je vrh?! I kad pojacas do kraja nema suma? :D
|
Citiraj:
meni je vrh jer imam 12" KEF sub, te bass shaker zasarafljen za kauc drito ispod guzice tako da ja prije pod guzicom osjetim, nego sto se u sceni nesto vidi :D preeeeedobro |
To sto volis da ti vibrira pod guzicom je vec osobna preferenecija koja je ipak za neku drugu temu a nije audiofilska... :roller:
|
Citiraj:
ovo su moderna vremena :D |
Quiet place 2, ni na pola dobar kao prvi, waste of time meni, dosada samo takva.
5/10 |
|
Citiraj:
Zapravo da, to treba biti serija a ne film.. Jaooooooo, nakon filma počinjem gledat seriju po 4. put.. The best za mene.. |
ja sam nekako sretniji sa filmom, znam da bi seriju ujebali i razvukli, ovako ima šanse bit gg
|
The Tomorrow War
zapravo neloše. Pogledao sam ga bez beda, čak me i zainteresirao. 6.99/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
imas vrlo skromne standarde onda :D film je sam po sebi paradoks lol veze s vezom nema meni je to ono 4/10 MOZDA |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa cinjenica da imaju tehnologiju putovanja u proslost pobija cijeli smisao borbe u buducnosti, i to pogotovo za nesto sto je 30 godina u buducnosti. fino, hej ekipa, dosli smo vam rec da napravite oruzja, vojsku, kemikalije da se mozemo izboriti protiv gamadi kada se pojave za 30 godina na sjeveru rusije. Evo vam sve potrebne informacije, fizionomija cudovista, uzorci krvi.... :chears: |
Massive spoiler... ne čitati tko nije, a planira pogledati film
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02. |