![]() |
Je, samo što pojam replika često može označavati cijenjen i vrlo dobar proizvod, istovjetan originalu, na to sam se referirao, a ovaj kineski uređaj s ebaya je jednostavno škart, kako si i rekao.
Ali normalno da steelseries diže cijenu i na osnovu brenda. |
Citiraj:
|
Pa ako je kopija/klon (pardon na korištenju "replike") možda se radi o uređaju (relativno) sličnih mogućnosti kao i original. Proguglaj, vjerujem da će se već naći netko tko ima iskustva s tom kopijom. Na stranu to što oni obmanjuju kupce da je original u pitanju :D
|
Evo što mi je Kinez odgovorio na pitanje jel to oriđiđi.
"Hi,my friend,our product is 100% original and high quality,you don't worry it.if you have any problem, give me a message. have a nice day" Ne mogu si pomoći da ovo ne čitam Kineskim Engleskim. :D |
Citiraj:
Drugi put sam od sellera iz SADa naručio i bile su original, nekih 90kn 8 komada. Nije neka ogromna razlika u odnosu na ovdje, ali to ne treba ni očekivati. Na isti način naručio Proglide Power, sve prošlo ok, ušteda 30ak % u odnosu na ovdje. Dakle kupuješ od provjerenih sellera iz SADa možeš očekivati da će biti original, ali ušteda neće biti ogromna. Ako kupuješ od kineza i sličnih možeš biti siguran da je fake. Ove zamjenske generičke kvalitetom sigurno nisu ni blizu originala. Više ti se isplati kupovati ovdje Blue3 nego te zamjenske, jer cijena dođe tu negdje, a kvaliteta je sigurno bolja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto, tražili ste authentic, Kinez kaže da je authentic! :p
|
Narucena sitnica preko GSP cca 50$ pa javim kak je proslo i kolko nekaj iz SAD putuje.
|
Što se tiče žileta za brijanje probajte uzeti iz Mullera njihove brijače (M Man ili tkao nekako). Zamjenske britvice koštaju oko 45kn/4kom.
|
Ne znam za te iz Mullera ali one DMove su uzas. 3-4 brijanja i dalje samo grebu. Mach 3 je zakon,dok ove fusion i ostale sa 5+ britvica su koma za bilo koga tko ima malo jacu bradu ili osjetljiviju kozu. O britvama i slicnom necu pricati jer su mogucnosti ozljede velike i treba dosta vjezbe da bi se pravo naucilo rukovati.
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/221395556148 nadam se da nisu neka loša kopija |
Citiraj:
Citiraj:
|
Trebao bi nadzornu kameru za kuću pošto sam primjetio da mi se čudne stvari događaju dok me nema doma i sad sam našao jednu na ebayu i dođe 55 USD, pa me sada zanima koliko bih dodatnih troškova trebao platiti u HR osim ovih 55 USD koliko dođe jer nikad nisam naručivo nešto sa tak velikom cijenom, uvijek su bile sitnice po cca 1-2 USD...
E da radi se o Code:
http://www.ebay.com/itm/720P-Network-IR-Securiy-CCTV-IP-camera-ONVIF-2-0-3-6mm-lens-with-ICR-Array-LED-/191225771154?pt=US_Security_Cameras&hash=item2c85f1b492 |
Citiraj:
|
Samo PDV,prije pola godine kupio jednu.
|
Kako se rješava problem ukoliko carina kaže da je naručena roba fejk?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za to ne znam. Znam recimo za fake starke je bilo oko 1000 kn troškova. Ima i u temi ovdje ranije, pisali su ljudi o tome i stavljali slike tih troškova.
Sve se da dokazati. Zašto bi naručivao fake zvučnu, pa kaj može to kvalitetno reproducirati zvuk |
Citiraj:
|
Imam dobro pitanje...
Zanima me da li dealextreme prodaje originalne microsd kartice? Imaju veliku ponudu i nešto bi naručio, cijene nisu premale ni prevelike i na slikama izgleda da jesu original a na drugim forumima nisam ništa našao što bi upućivalo na fake kartice... Molim mišljenja iskusnih forumaša :D |
Po svemu što sam u ovih godina pročitao treba se kloniti memorijskih kartica, tvrdih diskova...
Po slikama nemoj ni pokušavati zaključiti je li nešto original ili nije. Takve kopije se proizvode u velikom broju primjeraka, proizvodnja ipak košta i onaj tko ih radi fake će se potruditi da njegova izgleda ko original. Ono što bude problem je da se prodaju kartice mizernog kapaciteta, a na njima piše nešto daleko više. Kad snimaš na nju sve bude u redu ali je problem ako to pokušaš prebaciti negdje drugdje. Možda se nešto promijenilo u zadnje vrijeme. Ako ti je potrebna neka veća količina naruči par komada pa vidi. |
Citiraj:
Na kraju sam ipak kod nas kupio micro sd kartice na sniženju, jer sam dugo čitao za kartice s ebaya te sličnih stranica i ipak su bili fake-ovi, moguće da dobiš točno kapacitet memorije kako piše ali brzina nikad nije deklarirana kako piše, najčešće je class 4 ili 6 a to je već zastarjelo... Stvarno se treba kloniti kupovine s ebaya što se micro sd kartica tiče i kupovati s provjerenih web shopova ili IT trgovina... |
bok, trebao bih preporuku za kišobran na rastezanje, ali kad se otvori da je ipak malo veći od prosjeka. hvala :) |
1. pitanje, ako uzmen laptop iz DE/ENG oce me oderat s carinom, pdvom i slicnim inim nametima? Konkretno used MBP(Retina)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitaj sellera od kud šalje, s obzirom da je rabljeno računalo u pitanju ne plaćaš išta osim samog računala i poštarine ako dolazi iz zemlje u EU.
|
Citiraj:
|
jel tko sella na ebay?
|
Prodo vrijednosti 200$ prije mjesec dana, zasto?
|
Može savjet? Nisam dobio pošiljku nakon 35 dana - prodavač
nije odgovorio na poruku - ne mogu otvoriti "case" jer piše da je "too soon", a case bi mogao otvoriti 22.7., što da radim? Nije nešto preskupo - ali nije ni premalo. BT headset od 140kn. |
Otvorit ces ga kada bude bilo vrijeme za to.. Unutar mjesec dana od zadnjeg procjenjenog dana dolska..
I druga stvar, case se ne dize nakon 35 dana, vec nakon 43 dana.. (no tako je bilo prije, rok je bio unutar 45 dana a sada je kako sam ti gore napisao).. |
Stvar je u tome što ta trgovina ima 150.000 dobrih prodaja,
i onda u zadnjih 10 dana je dobila preko 5.000 loših prodaja s obrazloženjem "item never shipped". Poslao sam dvije poruke trgovini, na prvu sam dobio automatsku poruku, a na drugu ništa. Citiraj:
|
Ma može imati i milijun dobrih prodaja ali to ne znači da se ne može dogoditi neka loša situacija. Imaš rok za dignuti case i do toga ti jedino preostaje čekati.
|
Pozdrav, narucivao sam jedan te isti produkt od januara (vec 3 puta) i nikad nije stigao uredno su mi pravili refund normala ako stigne ja bi im platio.
Jucer postar zvoni jedan stigao, problem je sto ne pise user na koverti samo pise povratna adresa. Ima li neki nacin skonat na osnovu return adrese koja mi je upisana na koverti skontat od koga je da platim covjeku? |
Neam ti poima. Jedan jedini problem koi sam imo je sa zamjenskom baterijom za macbook air. Nije dosla. Seller da refund. Reko mi da bi trebala doci za max 60 dana.:)
Ja reko ak doje platim i cao.:) Ak ne nakon 60 dana novu narucujem. |
Jel ima tko od vas prodavača više od 50 besplatnih listing, ako ima kako e dođe do njih, tj nakon koliko vremena.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |