![]() |
Citiraj:
pogotovo kad gl. lik uđe u one kupaone/WC pa ima sjean po zidovima!! fenomenalan ugođaj!!!:goood: al naravno ubacili onaj glupi i nepotrebni dio "hell" ja je igro negdje 2006/7 na Bartonu sa 512 MB RAMa i FX 5200 |
Citiraj:
Huhu,sjećam se igranja toga na Radeonki 9550/x1050 hehe... već me nostalgija hvata :D Štekalo ko far cry na bankomatu,al bio je gušt XD |
hehe, bio je Doom 3, na 9600xt i barton 2500 XP, 768 RAM :D
Najbolje, što sam sad shvatio, da sam onaj add on "Resurrection of Evil", stavio na popis "za igrati" u proljeće 2005 g i sad, skoro 10 g. poslije skužim da sam zaboravio :D |
Dobar je bio doom3 ali kad je došao HL2...nije za usporedit
|
http://www.clickerheroes.com/
Već 10 dana se ne mogu skinut s ovoga...bolje ni ne probat,igra je zarazna do bola...tako da,upozorio sam:D Genijalno! |
Ko stvorena za napravit dvajst milijona klikova u jednom danu i strgat si tipku na mišu :D
Eto posla za majstore ukoliko je neki skuplji miš, ako si ne znaš / ne možeš sam popraviti :D |
Red Alert 2 - Yuris revenge :D (sa resolution moddom)
|
Citiraj:
|
Jebemu, zaštekal mi prst na mišu skoro. :D
Baš sam krenula Divinity: Original Sin igrat, sviđa mi se zasad. |
đđđiiiz, otkako sam vidio zadnji post oko 1... ne prestajem klikati i nabijati :D
jel ima save ili da ostavim :D (ostavio bi da pumpa :D ) :beer: |
|
Back to the Root's.
League of Legends |
|
|
rayman origins n lovin it!
|
Joj, to je super igra. Ja sam je instalirao, uzeo xbox360 kontroler i zabava samo takva. :)
|
odlična, nažalost nisu napravili rayman legends još za mac :(
|
Trenutno me okupira ( kad imam vremena):
Pucačina: AA:PG (ovisi na koga naletim na serverima, u globalu prosjek, kad nelatim na profiće topovsko meso) Logika/razmišljanje: Portal 2 (igrao sam ga prije, al ga nisam završio pa sam krenuo od početka) Sport: FIFA 15 na PS3 (ja sam kanta za napucavanje svom sinu i nećaku, još nisam zabio gola :fiju: ). Isto tako WRC Reli također na PS3 (tu sam već bolji) Sad sam na Steamu kupio za jeftine pare HL2, HL2 ep1 i ep2 pa mi je to za budućnost. HL2 nisam nikad završio. Isto tako u wishlist su mi Talos Principle i Vanishing of Ethan Carter koje ću u budućnosti sigurno kupiti (kad budu na nekoj dobroj rasprodaji) |
Ja odigrao Alana Wakea,dlc-ove,i American Nightmare!
Sad idem Call of Duty Ghost,i usporedno Metro-ove krećem od početka! |
Ako ideš na metro, onda kreni sa Redoxovima ;)
|
Dragi Aga: Inkvizicija :D
100 sati dosad ulupano na Normal težini (igra je više rip off nekog hardcore RPG standarda, tj. pati od teškog konzolitisa, ali meni je zabavna). |
Citiraj:
Sjecam se da sam u zivotu toliko sati utukao u origins i mass effect... Valjda ga i ja zaigram,s trenutno se gejma simultano far cry 3 i 4,crysis 3,tomb raider i mozda krenem ac unity... |
Igra tko The Talos Principle?
Kakva je? Hvale ju na HCL-u, koliko sati traje gameplay? |
Citiraj:
|
Citiraj:
neznam koliko prosječno traje, rješavanje zagonetki u stilu Portala 1 i 2 Meni je također zanimljiva, u budućnosti ću je sigurno probati. |
Pa gledao sam već njihove gameplay filmiće, isprva mi se nije previše svidjelo ali sada mi djeluje baš fora. Da, princip je kao i Portal no na momente i teže malo..
|
Citiraj:
Ja inače igram po sistemu "no stone unturned" zato dugo traje :D |
ponovo prolazim Sniper-ghost warrior 2 (to je onaj dio gdje se igra u Sarajevu)
|
Citiraj:
Obje glađe rade sa više FPSova. |
Citiraj:
Sjecam jednog djela gdje su spikali naš jezik,bilo mi je poprilicno cudno cut nas jezik u igrici :D Ja sam presao Dragon Age Inquisition nakon 92 sata gameplaya i sada gledam koju cu sljedecu srediti. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |