![]() |
Jer ameri ne čitaju titlove.
|
Mortal Kombat
Nemojte trošit svoje vrijeme ni energiju. |
Ima netko clansku iskaznicu videoteke koja u ponudi ima film Quo Vadis, Aida? Moze na pm, hvala!
edit: sređeno! |
The Courier (2020) s Benedictom Cumberbatchom. Solidan triler po istinitim događajima. 7/10
|
Citiraj:
casting .. jaoo : raiden i kung lao vrlo vrlo loše shang tsung - loše liu kang - osrednje neki lik koji je od scorpiona neki daleki pra nešto - loše sonja, scorpion, sub zero - odlično kano - vrh. najjači lik u filmu. ostali skroz ok. goro - mogli su ga puno bolje iskoristiti. jedva čekam novi. e da: netko je rekao da su se uspapčili sa old school muzikom - i jesu - baš su ziheraški odigrali. nema se cojones. |
Meni je novi MK skroz dobar, ne znam zašto se pljuca po njemu. Sviđa mi se što je #nofilter :D
Ovo mi je jedna od jačih scena u filmu: |
Nomadland
Definitvno je zaslužio oscare. Opis filma; jebem ti život. Gledati samo ako imate volje, meni je izvrstan. |
Istina, film je vise kao dokumentarac, ali opet film. Likovi su toliko realisticni da mislis da ne gledas film. Glavna glumica definitivno OScar.
A ja sam razmisljao kako bi to kod nas izgledalo. Kamper neksi onaj stari i ceraj, Na moru radit u sezoni, pa onda otic u slavoniju prek zime hranit krave, na proljece sijec sume u gorski kotar pa onda opet na sezonu na more i tak u krug... |
Citiraj:
Ja san uvik mislija da su hrvati nojevi, ali eto vidin da su ameri malo veći. U nas uvik postoji opcija idemo u Dojčland i tako to. A ameri i dalje ostaju služiti naciji. Aj dobro, bar je Oscar tu i to zasluženo - nije baš lako glumiti normalu. |
Jučer naletio na HRT2 na Utřya: July 22 - Norveški film o napadu na Otok Utoju, 2016.
Meni odličan! 8/10 od mene. Najgore što me iznenadilo, Breivik je za smrt 77 ljudi dobio 21 godinu zatvora... Po meni fale još dvije nule iza 21. |
Citiraj:
|
The Trial of the Chicago 7
nemam pojima kak mi je taj film promaknuo jučer ga pogledal odličan , preporuka |
jel može neka preporuka za dobar SF, godina nije bitna , al da nisu zombiji, superheroji, čudovišta i slično...i da nisu animirani...
|
Citiraj:
I mene zanima nešto što nije baš blockbuster |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Man from Earth je valjda SF, nema efekata, nema CGI, nema nista osim odlicnog scenarija/dijaloga/price... Drugi dio nije bas dobar :(
|
Citiraj:
Ako si ih gledao onda molim napiši sve što si gledao da ne pogađamo. |
Citiraj:
The Martian |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kill Command (2016) |
Citiraj:
I to odličan :D |
Citiraj:
A film, onako. Bilo im je jeftinije ostavit ga tamo :D |
da, i ja bi volija viditi nekog da koristi ljudsko govno za gnJojivo
:D mirisalo bi barem, ako ništa drugo. |
Citiraj:
Ne odgovaraju svi opisu, ovo mi je onako iz glave + google došlo a da meni odgovara. |
|
Ferry 2021 , 7/10 BRAVO Nizozemci !
..kad film ne forsa (kad nije over the top) i kad je lagan (jednostavan bez praznog hoda) i opuštajuc ("pitak je") onda je žanr nebitan. :chears: The Courier 2020 7/10 Špijunski triler po istinitom događaju sa Benedict Cumberbatch -om. The Client 1994 6.5/10 ... solid old 90s movie. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |