![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Trebalo bi snimit neku verziju gdje npr Antony Hopkins glumi Godzillu a Morgan Freeman Konga za ove koji ne vide poantu filma gdje se čudovišta šoraju uz masovno uništenje sveg oko njih... :D :D :D
Kokice i kola i peri u mom slučaju. |
|
Krenuo s Underworld serijalom ponovo u ove lijene dane. ;)
Jedinica pala sada u podne, navečer dvojka. Eh, Kate... Koja žena! |
Pogledao sinoc do kraja Godzilla vs Kong.
|
Di je onaj lik koji je u ovoj temi znao preporučiti neke dobre filmove?
|
Citiraj:
Otiso pogledat te preporuke da vidi jel sta pogodio :)? |
Citiraj:
Sve sam to pogledao jer imam sina od 12 godina i ne mogu vjerovati da malo netko stariji o tome raspravlja. |
Blue Spirit je taj kojeg tražiš.:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: napišem ti neke opcenite preporuke sutra u nedjelju do 15h. |
Citiraj:
|
Evo cekam i ja preporuke neke, mene zanimaju filmovi 2020, 2019, koje nisam gledao a dobri su. Krimici, trileri, horori, misterije, sci fi (mada vjerujem ovo sto je bilo donekle gledljivo od sci fi sam gledao).
A komentar na Godzilla vs Kong je da ako godzilla ima pimpeka onda su i to pokrili. |
|
Dobrih filmova zadnjih par godina ima malo, zbog očitih razloga. Osobno pratim 99% samo Hollywood.
Tih nekoliko koje sam pogledao bi bili IMO Parasite, The Irishman, Marriage Storym, Uncut Gems, Joker, The Trial of the Chicago 7 |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://youtu.be/dJZ7c4Gbd58 |
Citiraj:
Znači što se tiče žanrova - sve. Prije par dana pogledao El ciudadano ilustre i to je definitvno najbolje što sam ove godine gledao. |
The Father. Lik u filmu se jednako zove, mislim da je i godina rodjenja ista... Za najezit se. Samo se nadam da je izvrsna gluma i da ovo nije i nece biti autobiografska drama.
|
Underworld - 8/10
Underworld 2 - 7/10 Underworld 3 - 6/10 Underworld 4 - 5/10 Još mi ostaje 5. dio, ali vjerujem da će nastavi trend smanjivanja ocjena za 1. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Liga Pravednika:
- manje razočarenje od Konga |
Doors...
film počne vrlo dobro, toliko dobro da me navukao na gledanje.... i onda počne nekakvo filozofiranje i sve se srušilo ko kula od karata. Šteta. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jel to ono smeće koje ima ocjenu oko 3/10?
Ili pričamo u različitim filmovima? |
Čitam na netu da je Kong film koji je najviše zaradio tokom pandemije. Prestrašno.
|
Ljudi očito biraju crtani film za starije i odrasle u obliku klasičnog filma. Nešto što će ih malo zabaviti i ne opteretiti tijekom gledanja. Ništa čudno. Nisu ljudi raspoloženi za teške teme.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |