![]() |
Outside the wire
Slobodno preskočite... |
Citiraj:
https://youtu.be/mfhAC2YiYHs https://youtu.be/3viYcYPRdu4 |
Cek, znaci u filmu spomenutom, svi ovi u pentagonu, svi ovi piloti neznaju sto je na video, ali neki random YouTuber koji ganja klikove je to debunkao?
Tu netko laze, ali je veliko pitanje tko i zbog cega. Outside the wire nebi ni stapom dirnuo. |
Nisam još nigdje čuo da su tiktak i ekipa negdje dobro debunkirani, a video-e sa jubitu izbjegavam gledati jer tamo ima hrpa svega i to je imo teško razvrstati u fake/no-fake.
Pogledajte unidentified s01 ko nije (s02 nisam još pa neznam kakva je). BTW James fox me uveo u ufo tamo negdje pred 10ak g sa njegova prva 2 dok-a. To pogledajte. |
Ne ulazim u to tko je u pravu (jer znam da nismo sami :D), samo sam spomenuo da bi bilo dobro da su makar opovrgnuli takve jutub videe ekipe koja valjda zna citati hud od fighter jet kamere. Ipak govorimo o priznanju, ne naklapanju. Zasto se ne trude jace objasniti i uvjeriti ljude u taj priznati video. Ovako ispada kao jos jedan random video s neta s razlikom da je ovaj put americki vrh lajkao taj video.
U svakom slucaju je fora dokumentarac, makar sam ih se nagledao pun klinac slicnih jos od djetinjstva. |
Outside the Wire. Poglupa radnja, bez želje scenarista da ti pojasni neke stvari, što, kako i zašto, no u nedostatku sf akcića, pogledao.
Pogledao i zaboravio. |
Peter Jackson nam priprema novi nastavak LOtR-a
https://wegotthiscovered.com/movies/...y-development/ |
Izgleda da nije nastavak jer LODR saga je završila sa zadnjom knjigom. Svjedno interesantno. Al' komentari su lol: "Multi-ethnic elves, multi-gender elves, body dismorphic elves, the sky is the limit!" :D
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Zadnjih dana pogledao:
Dune (1984) - ne znam što reći. Ok film, očekivao više. Ali dosta dobro još to uvijek sve izgleda s obzirom na godinu. Ima ocjenu nešto višu od WonderWoman, a bolji je barem duplo. Veselim se novom Dune-u, vidim da će biti gotovo isti, samo remake. Bar ću imati što uspoređivati. I htio bi da bude bar jedno 2.5h ako ne i 3, pa da imamo što gledati. 6.5/10 American Beauty (1999) - meni odlična, gledao ga sada nakon dugo godina, meni baš onako, dobro sjeo. 8/10 The Exorcism of Molly Hartley (2015) - naletio na TV-u, smeće. Nije mi jasno, kako netko od Exorcista može napraviti tako mlaku vodu. 3/10 Citiraj:
S konja na magarca i to dobrano. |
Citiraj:
|
Siguran sam da će biti bolji od WW84 😁
|
A dobro, to barem nije teško nadmašiti. :D
|
Veceras je pao:
https://www.imdb.com/title/tt0088847/ The breakfast club (1985) Zabavan film, za pogledat i uzivat dao dusu. Nema komplikacija, nista nije nabrijano. Solidna sedmica od deset :) |
Pogledao sinoc Motherless Brooklyn (2019)
film cista sedmica, s gustom sam ga pogledao. pogotovo Nortona sa Tourettovim sindromom koji nije klasika: "kur**, pi***, gu****, sisa" psovanje. |
Očekivao sam da će mi Mortherless Brooklyn biti baš odličan, ali na kraju mi je bio skroz bezsadržajan. Možda bih mu trebao dati još jednu priliku.
|
meni je osobno brooklyn bio odlican.
jesi ga pogledao do kraja ili si odusto na pocetku? |
Odgledao sam do kraja ali me radnja jednostavno izbacivala iz tračnica. Nikako uhvatiti iritam filma.
Neki filmovi mi zadaju dosta problema. Recimo, i to je najgori mogući primjer, Brick. Dakle, vidim da je kvalitetan film ali ne ide u glavu da ga hebeš. Gledao sam ga 3-4 puta ali neće pa neće. |
ja sam se osobno samo fokusirao na Nortona kroz cijeli film i samo sam ga nastavljao gledati da vidim sta ce mu se desiti dalje i kakav ce dijalog imati.
|
Ponovno pogledao They Live. Koji je to nenadjebiv film :D Ona scena tuče između Nade i Franka dok mu Nada pokušava staviti naočale je vrh
|
Citiraj:
|
Majketi šta ovi rade :D
|
Super!!! Masterpiece!!! Koncano nesto kvalitetno za pogledat :D
Cini mi se da je i Kong veci neg sto je bio :D |
Ali najbolje je ipak, oba su veća od najvišeg nebodera u NY. Ali "skejtaju" na nosaću aviona bez jebemti. :D
A jedan mali torpedo i brod tone. :D |
Što je slijedeće?
Gozilla and Kong vs Pacific Rim Monsters? Hmmm... možda bi ovu ideju trebao nekako pravno zaštititi. Nikad se nezna. :) |
Citiraj:
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Next: King Kong UFC edišn? :chears:
|
A Kong vs Predator or Alien? :D
|
To je kao za ozbiljno snimljen film? Bogati. Bit će da je pala cijena CGIa u vrijeme krize.
|
Citiraj:
Human centipede 2 :D Citiraj:
Nisam pratio franšizu, jbg. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:02. |