![]() |
Citiraj:
"Ah... radim ovdje 40 godina i nikad nije bilo gore. Svi nama šalju pakete, a nemamo dovoljno dostavljača, obujam posla se drastično povećao, a nema tko radit. Možete napisati prigovor..." Skupio paket i rekao hvala doviđenja... |
Eto i službenog odgovora na moj prigovor. :fiju:
Citiraj:
|
Istražili smo sami sebe i sve je OK!
|
U Posti imaju neki novi softver... Vise ne treba ispunjavati one listice, vec salteristi prepisuju podatke sa same posiljke... (Cudi me da nemaju neki skener za prepoznavanje tog teksta, barem je to danas jednostavno)... Svejedno, taj dio je OK... Na racunu se dobije i broj za pracenje...
No, ono sto je stvarno debilno je da svaki put kada mi treba R1 racun, moram sve informacije dati jer ne postoji vise baza u koju se spremaju ti podaci... Malo je reci da su kreteni pisali taj 'softver'... |
Citiraj:
To im je netko napravio prije par godina i od tada se ništa nije promijenilo. Samo neki od problema:
Dno dna, ne daj Bože da ti treba neki support. |
Ako je ko radio u IT-u tocno zna situaciju.
Imaju 3 developera, triba ih 30, imaju oni ideju da sve to imaju, ali to mora bit gotovo do 30.9 i onda se biraju MVP-ji i odabere se najbitnije sta se moze/mora napravit ostalo ide u fazu2. Ta 3 developera pocmu, pa 2 odu na maintanance drugih problema zbog tech debta i ostane sam covik za napravit posla za 10 ljudi u 3 miseca al ima 3 tjedna za to. Faza 2 se ne dogodi nikad. I onda dobijes proizvod kakav dobijes, i onda kad dodje vrijeme za unaprijedit skuze da je to totalno smece i da triba napravit novi proizvod iz nule :D |
S obzirom da sam radio na tom "cudu" od ePoste, uz sve zakulisne igre, napustanje projekta pa onda preuzimanje da se samo skrpa i onda na kraju opet napustanje i prelazak projekta u novi tim, jos je i dobro ispalo :D
|
To nije IT nego performans.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36. |