![]() |
Ma de, ko još puši te fore. Liku je trebala poluga za ucijeniti kinu, ništa drugo
Btw. Kakav je Mate 20 pro? Jel ima smisla uzeti mjesec dana starog za 400€? Fotke i video su dobri? Gesendet von meinem TA-1012 mit Tapatalk |
Citiraj:
|
Ako niste vidli:
https://consumer.huawei.com/hr/support/service-day/ Bio danas u kurelcevoj i zalijepili mi foliju prek ekrana bez ikakvih skrivenih fora :) Pa ako nekom treba nekakva zastita nek ode u servis. Akcija je jos danas i sutra |
Propustio si napisati koliko folija košta
50 kn? 100 kn? Ne vjerujem da je manje kad inače naplaćuju 60 kn za postavljanje folije |
Citiraj:
Bolja zaštita za zaslon vašeg uređaja. Regularna cijena iznosi 60 HRK, a za vrijeme trajanja Huawei dana servisa ova usluga je potpuno besplatna! Besplatna usluga postavljanja zaštitne folije odnosi se samo na odabrane modele. |
Besplatno je bilo. Nisu mi nis naplatili.
Jedino zapise imei uredjaja. Ja sam donjeo honor 8 za kojega nije imala foliju pa mi je zalijepila od p10 lite jer je ta pasala. |
I kakva je folija tj feeling? Ala ebay ili više "premium"?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Cini mi se da je deblja malo od ebay folija i malo je drugacija jer pod polariziranim naocalama se malo presijava. nije da se nis ne vidi nego se kuzi da se svjetlost drugacije lomi.
Prst lagano klizi po ekranu. To je feeling nakon 3h staju imam. |
Ako je isti đir kao one folije što dođu na npr p10 tvornički, ili barem blizu, onda su odlične. Za divno čudo ta folija ima odličan oleofobni premaz i prst klizi po njoj, za razliku od običnih folija.
|
Citiraj:
Još i besplatno dali foliju na legendarni P9. Ja sam zadovoljan. Отправлено через VKY-L09 |
Sutra nosim P9 i P10 lite da ga foliraju
|
lako vama u ZG.. di da ja nosim u mojoj vukojebini?!
😔😔 Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Koja je razlika izmedju mate 20pro i p30pro, osim velicine ekrana i baterije? Ovako naoko popis hardvera mi izgleda isti.
Ima li smisla dati više love za p30pro? Gesendet von meinem TA-1012 mit Tapatalk |
Mate ima bolju rezoluciju ekrana
|
Citiraj:
|
Trenutno beta inačica radi na Mate 20 Pro, a finalnu verziju Androida Q će prvo dobiti ovi Huawei i Honor mobiteli:
Huawei Mate 20 Mate 20 Pro Mate 20 X Mate 20 Porsche Edition Huawei P30 P30 Pro Honor V20 Honor Magic 2 Huawei narastao 282% na tržištu pametnih satova |
Vidim da nekima dolazi update na 9.1
Kod mene još 9.0.0.195 Huawei P20 Pro Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk |
Honor 20 Pro review
|
Moj Mate 20 lite još na 8.2.0
|
Huawei zaustavlja proizvodnju, uspjeli su ga unistit
Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Mate ima Emui ,znaci li to DA oni mogu zaživjet I ako I'm ukinu android, baziran je na androidu all ipak? Daj nek mi netko odg ja same laik😃
Citiraj:
Citiraj:
Nije problem OS, problem je play store kojem nemaju pristup afaik
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I to po ne znam koji puta. Naslov na bug.hr je da se usporava proizvodnja, a originalni naslov je još blaži pa kaže da Huawei procjenjuje svoju ulogu najprodavanijeg proizvođača. Navodno su zaustavili par linija proizvodnje u Foxconnu i to je sve. Ne samo da ništa nije rečeno iz navedenog nego takve vijesti su u rangu najobičnijih tračeva, a izvor uvijek želi "ostati anoniman". |
Citiraj:
Usporava ne znači da zaustavlja niti da je uništen.
Navodno su u Foxconnu zautavljene neke proizvodne linije. Ne sve. Ali i to nešto govori.
Glavni Honorovac Zhao Ming je rekao da su stoga odustali od preuzimanja Samsungovog mjesta. Ko zna kaj se tu sad sve kuha. |
https://www.racunalo.com/kina-objavi...ani-za-huawei/
ja samo objavljujem i dijelim vijesti s vama zato jer mrzim nepravdu, ne sirim nikakvu laz i neistinu, ako vas smetaju moji komentari, ne citaj, a ti druze Brko kupi Huawei umjesto Samsunga |
Dobro je dok ne pises naslove clanaka za jutarnji i ekipu :D Samo stavi link i sve pet, komentare cemo ignorirati
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Pogotovo i Bug.hr gdje nemaju novinara nego članovi forumaša lošije prevode. Čitaj The Verge, Android police, Android Central i 9to5 Google. Отправлено через Pixel 2 XL |
Citiraj:
To ne ide baš tako. Ako komentar nije primjeren zbog nekih razloga (politika, osobno vređanje, klevetanje...), kolege sa foruma reagiraju prijavom posta i/ili moderatori (u ovom slučaju ja) reagiraju. Tako da nemojmo se pozivati na ignore button i/ili nečitanje postova ako su postovi iz nekog razloga protupravilni (kleveta, osobno vrijeđanje, politika...). OnTopic: Huawei će mi doći u obzir kad stave MicroSD slot u top uređaj i kad dođu na Samsungovu kvalitetu audiovizualnog zapisa. Za sada su mi to vrlo bitne stvari. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ma bit ce sve ok😃,ajd necu vise druze Brko, nemoj banirat
Cijena me ne dira ako ulazi u budžet. Mobitele sam uvijek uzimao prema što boljoj ocjeni all-roundera.
Čabe mi ako mobitel ima najbolji fotoaparat a kiksa u nečemu što mi je bitno. Za sada, imam sve što mi treba. Za 2-3 godine, budemo vidjeli. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Kolko vas ovde ima Huawei ? cek vi sa samsunom pljujete po huaweiu a jaa klevecem, haloo
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:08. |