![]() |
1 privitaka
Stigao Nougat za S7 OTA Vip. :D
|
Pu... da ga pustim ili ne :D
|
Citiraj:
|
Hm... kaže da nema ništa na OTA. Sad sam čekirao i kaže da imam zadnju nadogradnju :/
|
I kod mene isto. :(
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
QuidZz, preko čega si ti to vidio? Neka stranica ili neki software?
Na SamFirm kaže da ima image za skinuti. SamMobile kaže da još nema OTA. EDIT: Sad sam spojio mobitel na komp da napravim backup preko SmartSwitcha i on mi kaže da je upgrade available. Budem ga onda pustio preko toga. |
Citiraj:
Super. Javi dojmove. :D |
Evo skida se. Za jedno pola ure ako sve prođe kak se spada bi se trebalo updateati.
Neda mi se drkat sa onim Odinom i to. Lakše mi je ovako update napravit, pa lako kasnije napravim factory reset, ako će uopće biti potrebito. |
Za moj i zenin S7 jos nema nadogradnje putem OTA 👀
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7 |
S7 Eđ Vip ništa još?
|
S7 T-Mobile nula bodova. :)
|
S7 VIP - 0 points
|
s5 mini, 6.0.1 vani..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@QuidZz Za sada odličan. Ne sviđa mi se jer su nasrali facebook i instagram i whatsapp koji se ne mogu zbrisat ali se daju disejblat. Napravio sam upgrade i gledam kako čudna slika, nekako tupa... i onda skužim da je FHD umjesto QHD. Ipak se malo kuži razlika u rezoluciji. Dalje, imao sam super temu koja sad ne radi pa sam morao tražiti neku sličnu i našao + iconpack. Aplikacija od kamere mi se ne sviđa nikako. Ostalo sve više manje isto. Vidjet ću kako će se baterija ponašati. |
Bogme nije ni malen taj Vip-ov firmware, 2.5Gb naspram 2.1Gb za BTU... Btw, koliko vidim za edge jos nista, barem na Sammobileu. Meni je isto u pocetku
bilo glupo sto neke teme ne postoje za N a neke ne rade kako treba kad updateas. Vremenom se priviknes na druge, u nadi da ce se one stare vratiti :). Sto se tice kamere, meni se generalno svidja UI ali ne svidja mi se sto nisu vise ikona po strani, u stilu LG-a (poput rezolucije, formata slike, tajmera i sl.) Druga stvar sto mi malo smeta je sto u manualnom modu moras prstom vuci slider/tapkati po strelicama umisto onog kotacica sto LG ima. Opet, IMO LG ima bolje tj. vise user friendly kontrole. Ali ajd, swajp kontrole su bar pogodili ako nist drugo :D... |
Citiraj:
|
To sam prvo napravio ali hvala :)
|
Prije nego što sam postao, spojio sam mob preko SmartSwitcha. I sada sam to opet učinio. I dalje 0 bodova.
|
Nemoguće je da za tebe nema a za mene ima jer imamo isti mobitel sa istim FW kodom. Nešto krivo radiš :)
Ili ti FW nije VIP. |
Update za bakteriju javljajte fala :)
|
Citiraj:
|
Ček, je li za s7 edge ili samo za običan izašlo?
|
Citiraj:
Citiraj:
@Mar Skini SamFirm.exe, pod model ukucaj SM-G935F i ispod tog VIP i klik na check. I to je to. |
Citiraj:
http://live.samsung-updates.com/inde...evice=SM-G935F |
Još uvijek ništa za moj S7. Ni OTA ni SmartSwitch. Neću da se nerviram. Stići će.
|
Tvoj onda nije VIP firmware. Da nije SEE ili neki drugi iz regije.
Budući si ga uzeo netom nakon izlaska, nije VIP stigao svoj FW dobiti još. |
Ja gledao i moj je tele2.
E sad dal cu morat cekat jos mj dana il ne bumo vidli :) |
@buljo
Ako ti se ne čeka, kolega @Sn4k3 je dao jako dobar tutorial za flešanje Nougata. Citiraj:
|
ako nikad nisi ništa flashao, radije pričekaj OTA ko svaki regular user..
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |