![]() |
Ono šta mene zanima je, da li ovi uređaj (ili barem njegovi prethodnici) imaju LED notifikacijsko svjetlo na kućištu?
Sve pusti reviewi, a nitko da to spomene. |
Nema.
|
Kako onda znaš da ti je došla poruka, osim da svaku malo budiš ekran?
Vjerojatno ima neku on-screen shemu? |
Ne znam. Nasel na xda forumu, tip je nabavil doticni, pa ekipa postavlja pitanja a ovaj odgovara.
Uglavnom kak veli, nema ledicu.. |
Citiraj:
hvala! I eto, tocno kako sam i mislio. fucking fail kao i sa proslim p20, i masu drugih uredjaja. Ujedno je video toliko ostrina pojacana da sve izgleda nazubljeno i neprirodno. A koliko sam popratio i slike pri slabijem svjetlu, gubitak detalja i zamucenost je koma. Smece. |
Može li netko provjeriti kakva je situacija s novim 20/30 serijama po pitanju korištenja na suncu? Jučer mi se nakon sat vremena hodanja po gradu i fotografiranja na cca 30°C opet smanjio backlight. Mobitel je bio stalno u ruci, bio je topao, ali ne baš jako. Nakon 15 min mirovanja se vratilo u normalu. To me jedino živcira na Mate 10.
|
Dečki svake godine se cudite ko pura dreku tim novim mobitelima. Ovaj nema ovo, onaj nema ono, zašto nisu stavili. Pa što vi očekujete savršen uređaj, što onda da ga naprave. Kako bi trebao izgledati sljedeći? Ne moraju ga ni raditi, imaju već savršeni, neka samo zatvore firmu i sljedećih 10 god će svi imati taj savršeni. Pa normalno da moraju staviti nedostatke, na svakom sljedećem će nešto nedostajati, ne raditi itd. itd. Pa moraju vam svakih 6 mjeseci nešto novo prodavati, a vi će te i dalje kukati ali ih svejedno kupovati jer tog savršenog nema. Jednostavno se s tim pomirite i uživajte u onome što imate. To sam već davno spomenuo na ovom forumu i tako je i dan danas, nije došao još taj jedinstveni :D
Ja uzeo crnog p30 pro, uz njega dolazi Sonos One zvučnik, sad samo da još dođe. Prelazi iz P10 Lite, tj. Htc M10 imao prije. |
Citiraj:
|
Da vidio sam, samo to se otkrilo nakon 3 godine :D na početku je isto bilo drvlje i kamenje po njemu :lol2:
|
Možeš misliti kad je već sad p30p posramio sve flagshipe šta će biti kad mu srede softver za mjesec-dva...
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
lol, dosadasnje iskustvo sa vaveijem je da nikad ne srede softver.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Budu. Sad su sve oči uprte u njih + Ameri ih mrze, pa ako ništa drugo, morat će se dokazat u boljem svjetlu.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Šta bi sređivali software kad im je jeftinije i daleko profitabilnije izbaciti novi mobitel te platiti influencerima i portalima da ga nahvale.
|
Citiraj:
Ja do danas nisam vidio slucaj da je mob nakon izlaska koji je imao neki fundamentalni problem s kamerom, taj problem rijesen kroz update. Malo zagladjen, ali popravljen, ne. Pogotovo kod ovih "manjih" igrača |
vise nece biti iphone ili samsung nego iphone ili huawei...bravo za njih,svida mi se P30 Pro
|
Citiraj:
Samsung jedino bolje šta ima je ekran, a iphone nema ništa bolje, to kupuju samo... :rolleyes: Bitka bi se u skoroj budućnosti mogla nastaviti između huawei i pixela (ipak je to google), te oneplusa koji je u kratko vrijeme dostigao svih, a mnoge i prestigao. Xiaomi onako...stoji u kutu u mraku i ne želi izać na polje, jeftinjara opcija. |
Iako je novi Samsung stvarno odličan ipak ću preći na Huawei. Samo još ne znam koji.
Jedini recimo minus koji vidim trenutno je taj što su već drugu godinu na istom Chipu. Ili treba pričekati Mate 30 koji bi morao doći sa novim procesorom. Kakva je situacija sa Updateima? Koliko su često? Kakav je soft kod ovih uopće? |
i onog trenutka kad samsung i apple odluce smanjiti cijenu 20% ce opet dominirati.
|
Realno, Huawei se može boriti samo za 3. mjesto i to sa Xiaomijem koji sve više napreduje i nema toliko agresivnu politiku marketinga kao huawei koji mulja na svakom koraku.
I dalje su huawei telefoni miljama iza Samsunga i Apple što se tiče nekakvog user experienca, a prednost bi uvijek dao i Xiaomiju. |
Gabre, kad iza sebe imaš vojsku od 100+ milijuna sljedbenika, ne treba tebi smanjivati cijene. Dapače, buš ih pumpal lagano svake godine. Samsung i Apple se ne trebaju brinuti...još. LG i HTC kao veliki igrači su otpali još odavno. Xiaomi se fokusira na Kinu i Indiju i pokušava po Europi. Huawei pokazuje zube ali da bi se svijest ljudi okrenula, proći će još neko vrijeme.
Osobno bi rado da ima fest konkurencije i da se cijene malo ustabile, a ne da svake godine idemo za 70-80 EUR gore za feature koji nam generalno ne trebaju. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Onaj tko mora imati uvijek najnoviji proizvod taj neka plaća, ali taj sigurno neće ni kukati radi cijene. |
Citiraj:
Naravno, svi veci igraci su uskocili na vlak i iskoristili priliku dic cijene, besplatni profit margine koji im je pao ko sjekira u med. Citiraj:
Čovječe, kupis vrhinski laptop i jos ti ostane za midrange mob :D Huawei nije nikakva prijetnja appleu, pogotovo sada kad su ih fino stigmatizirali kao spijune americkih gradjana :D i drzavnu prijetnju, i slicne retardacije. To ti se zove ubij konkurenciju dok se nije razmahala. Ali apple ce smanjiti cijene jer im je prodaja pala drastično. |
Jel moguće pristupiti slikama na mobitelu (P10 lite) a da ne koristim HiSuite. Nekad sam to mogao preko usb-a i eksplorera i vidjela se memorija od telefona i kartice, sada samo vidim HiSuita. (Win10)
|
Citiraj:
Streisand efekt. |
Citiraj:
A normalno da ce se i dalje prodavat u kini i europi. |
Citiraj:
Meni nije minus chip koji je usput svaku generaciju mobitela unaprijeđen nego mušice s tom kamerom i softwareom. To traje već godinama. Security update izlazi svaki mjesec, a feature update svakih par mjeseci. Meni je Mate 10 starudija na Pieu i posljednji security update je iz ovog mjeseca. Software je dosta zatvoren, ali fluidno radi. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Neki će reć da pocophone nije xiaomi, no nije govno nego se pas posro. User experience s njim je meni katastofalno. Softverski, za mene poluproizvod. |
Evo jadan Huawei, USA ban samo šta ga nije ubio... :(
https://www.theverge.com/platform/am...ier-technology |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |