![]() |
Đizus, pa što je 10 godina prošlo od HL2? Fak :D
|
Kraj 2004 je bio. Znam da sam drugi dan nakon što sam dobio dvd otišao u vemulj i kupio 6600GT nVidiju od Albatrona :D imao sam AMD 2500+ Bartona na 2,2 GHz, 1GB RAM-a, za ono vrijeme puno, a grafiku SiS315 32MB. Čekao sam samo HL2 da kupim grafu :D
Nakon toga, negdje do 15.01.2005. nitko me nije vidio ni čuo, starce sam viđao u prolazu, a ostali su mislili da sam umro :D A sad... Tu i tamo odigram PES2013 jednu ili 2 tekme da se opustim i to je to :D |
Heh, sve u svoje vrijeme, a :D
Ali ono su bili dani, ono su bile igre.. |
Jel igra tko Call of duty 2 multiplayer?
Krenuo sam sa singleplayerom po 96. put Morao sam isprobati dal radi na novoj konfi :) |
marketglory :D
|
star trek armada 2
|
BF4 multi
|
BF4 multi :)
|
Citiraj:
To je taj osjećaj accomplishmenta kojeg sam tražio ;) Izazov, igrivost, gameplay. Šta će ti više.. ko vidio grafiku. |
Citiraj:
half life 2,far cry,doom 3,quake 4,pray! |
Citiraj:
u pravu si i zbilja sumnjam da će se ljudi 2024-te sjećat toliko fp pranja iz 2014... half-life 1&2 su mi remek-djela, ep1 i 2 (posebno ep1) su mi generički(ji) shooteri, možda i zbog kratkoće...da moram birat, ipak hl2>hl1, toliko fenomenalnih ideja implementiranih u gameplay daje potpuno drugačiji šarm skriptiranoj radnji, od free ridea prvih dijelova, horora ravenholma, klaustrofobije nova prospekta, beirut-like obračuna u city17 do open toura kroz citadel...ova igra 'isporučuje'! :D iako sam u principu sklon 'istočnom' tipu shootera (stalker, metro, cryostasis) koji više potencira osjećaj bespomoćnosti i/ili izgubljenosti nego li doom-like marinca koji u završni obračun protiv cyber demona kreće - po mojoj procjeni - s jedno 300 (+/-15kg:D) kila oružja i municije, half life je igra koja čini razliku. predobro iskustvo. |
Hvala vam na podsjetci za Half Life 2, sramota, ali nisam ju nikad odigrao... u to doba sam imao preslab komp, a poslije je se jednostavno nikad sjetio...
Ali zato sam ljeto 98-e izgubio na jedinici i novoj mašini od pentiuma II :) igrajući je sada stvarno to ne izgleda grafički loše za 2004. |
Citiraj:
|
Nisam nikad presao niti jedan Assassins Creed pa odlucio sve redom pokositi do Assassins Creed Black Flag Freedom Crya trenutno sam na 3ici i koliko vidim ima tu jos dosta igre. Sa strane s prijateljima bacim koju partiju Stronghold Crusadera i redovito pratim razvitak Crusader duje.
Inace svakodnevno igram COD4 te sam master admin a i server manager u jednoj manjoj zajednici u kojoj imamo oko 11 COD2 servera i 5 COD4 servera te jedan Counter Strike Source server. |
Citiraj:
jednostavno ne mogu se odvojiti od lol i GTA5 :D |
gta iv, prvi put :-)
|
Hearthstone, zarazna igra... :D
|
Diablo 3
bogovska igra :D |
Imam dilemu. Tomb raider, Civilization IV, COD Black Ops 2, Shogun 2, The Walking Dead s2, The Last Of Us.
|
Citiraj:
Za priču Walking dead ako ti paše zombie setting, ali definitivno najveća preporuka Shogun 2, pogotovo ako imaš nekoga za coop mp kampanju. |
LOTRO polako svaki dan malo i mjenjam Fallout New Vegas jedan dan, pa onda Two Worlds Epic Edition drugi dan...
|
k'vragu i ta w3 dota opet sam se navuko na nju
|
Krenuo doom3 opet. Jebena igra
|
Citiraj:
Vrijeme leti... |
Diablo 3 sad ide na led do izlaska ekspanzije, upao sam u Tropico 5 betu pa idem ukidat demokraciju :D
|
Bf3 i bf4 a kad mi to sve digne zivce onda si upalim nfs underground2 :D
|
LoL i D3 :D
|
samo gw2 se igra u zadnje vrijeme :D
|
Dark souls krenio prije koji dan, taman da odigram jedinicu dok dvojka izađe...igra teška ko vrag, na drugom bossu sam jedno 20 puta umro dok nisam skonto kako ga sabit :D
|
Skyrim po 20 put ispočetka i Thiefa
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |