![]() |
Speedtest je unazad pola godine postao katastrofalan po pitanju mjerenja brzine, probaj radije s carnetovim serverom ili nekim torrentima s normalnim rationom.
ftp://ftp.carnet.hr/carnet-debian/CDs/ |
|
Po meni je Speedtest relevantan samo na PRV-B1 paketima i pocetnim modulacijama, dok pri vecim brzinama mjeri katastrofalno.
Recimo ja na poslu skidam 7MB/s dok mi speedtest mjeri svega 4mb. Tak da ono, preporuke za ovaj gore link ili za neki torrent s dobrim omjerom korisnika. |
Citiraj:
|
kažu da je negdje iz Samobora optika fasovala pa moguće je to razlog što se prema van sve nekako vuče ko krepana mačka
|
Prema Mariboru jedva ide, prema Dubrovniku skoro pa normalno:
http://www.speedtest.net/result/933473632.png |
sto je ovo, brzina 0.5, kaj su ovi poludili????
|
http://www.speedtest.net/result/933607919.png
Donje Vrapce, veza unutar Hrvatske dobra, ali prema van ko da sam na dial up-u |
|
Znaci napredujemo po malo sa duplanjem brzina, za sad koliko se javljaju korisnici, dobio Centar, Dubrava, Malesnica i Vrapce, izgleada da ce Novi Zagreb koji je najblizi njihovim prostorima u Banima zadnji dobiti.
|
|
|
Ravnice centrala Pescenica digli su brzinu.
Transferred: file.rar 15.000.000 bytes in 15,27 seconds (959,5 KB/s) Osjeti se osjetna razlika u odnosu na Thompsona 780, ovaj 782 moze daleko vise povuci na istoj parici udaljenoj 2.1km od centrale. |
Citiraj:
|
i Sesveta :)
|
Jeste li trebali rucno gasiti pa paliti router da "dobijete" novu brzinu ili se on automatski kao i inace resetira?
|
Citiraj:
Pokušavam dobiti SZK al ne ide.... :stoopid: |
Stvarno je katastrofalna veza sad, plaćam 24, a dobivam manje od 1MB do kompa.
|
Citiraj:
Ostao je dobar dio Tresnjevke, Novog Zagreba i Velike Gorice, neznam kaj je sa Samoborom. Mozda ce ostatak sutra pa ce biti ispunjeno Amisovo obecanje duplanje brzina do kraja 8 mjeseca. :fiju: |
Pescenica digli brzinu
|
oranice digli brzinu...ali je veza u totalnoj banani....neki se sajtovi stvarno vuku ko krepani, recimo prema van (i rapidshare kaj je najgore)....valjda će se to brzo unormalit. A SZK je nemoguće dobiti.
|
U Dubravi veza isto u banani, inace mi je oko 16 Mbps danas ispod 1 Mbps! Ajde neka rijese ta dizanja brzina pa valjda bude ok brzo...
|
U Gorici je brzina katastrofalna, stranice se jako sporo očitavaju, download sa RS-a mi ide po 180 kb/s.... generalno sranje -.-
|
meni nikad nije prek 10, a sad 0.3-0.5....
|
0,26 katastrofa
Citiraj:
|
Evo Amisova obavijest za trenutno stanje i problemu pristupa internetu !
OBAVIJEST ZA KORISNIKE Poštovani korisnici, trenutno su u tijeku manje nepredviđene tehničke poteškoće u pružanju usluge pristupa internetu, te Vas molimo za strpljenje. Očekujemo ispravljanje kvara u što kraćem roku. Vaš Amis Telekom |
Pa ljudi,sta ste tolko navalili ? Kod svih je tako i popravit ce se kroz neko vrijeme,pa imajte nekog razumijevanja tih par dana/sati.. Uvijek je tak bilo i kod tkoma kad su mijenjali brzine.
|
Negdje sam procitao da je pukla optika kod Samobora, tako da nije Amis jedini koji ima problema sa netom.
|
Citiraj:
|
Istina, evo i na podrucju gorice je brzina u banani...frendovi na t-comu takodjer se zale, nemres youtube filmic otvorit da si kruh...
A download neide preko 100kB/s.valjda ce skoro to rjesit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:35. |