![]() |
Evo počeo danas AC4.. Što reći, ludnica, trojka mi je bila najbolja ali ova sada je najbolja :D
Od prvog dijela, svaki novi mi je bio sve bolji i bolji (osim Revelationsa, kojeg sam odigrao nekako čudno nezamjetno).. |
LOTRO polako i Far cry 3 drugi put prelazim
a jućer na brzinu riješio Walking dead season 2 epizode 1 |
War of Thunder, igra tko? Fakat sam se nabrio :D
|
Crash Bandicoot 3 / warped
|
Uzeo pauzu od bf4 zasad , zabacim red orchestru 2 , i ne bi vjerovali uživam u Swat 4 sa ssf modom :) E da stavio i sniper elite 2 opet fore radi ali mi se neda....
|
Star Wars the old Republic, ako ima voljnih pridružiti se na Tomb Freedon of Nadd server, na Emipre strani :D
|
Citiraj:
Kul, sviđa mi se ovaj Sheriff Special Forces :D |
D&D Neverwinter, mozak na pasu i rokaj.
|
Zadnjih par mjeseci rokam samo FireFall, ali budem se malo vratio na PoE uskoro (ako jos tko uopce igra to :D)
|
Blazeni lol :)
|
počeo Two worlds koji sam nedavno kupio na Bundle stars
|
Alien Rage: Unlimited, igra dobila lose kritike, a meni se bas svijdela.
Odlicna bezglava pucacina sa OK grafikom! Cak je i poprilicno teska, pogotovo Bossovi! |
Cities XL - zanimljiva igra ako volite (zna dobro nazivcirat pocetnike na Hard modu) :)
|
Sleeping Dogs... ali u rijetko (1-2 puta tjedno po par sati :D )
|
Ponovo igram Return to Castle Wolfenstein iz 2001. Fantastična igra.
|
star conflict
jedina koja me u zadnje vrijeme uspjela privući ekranu. :beer: |
assassin creed black flag, skate 3, lol , tomb raider novi,metro novi,dead space 3.sonic all stars racing transofmed... :D itd itd :D
|
Citiraj:
Sada trenutno ponovno igram colonial marines,grafika nije nešto ,ali na ultimate bad ass nije nimalo laka.Ali sve riješava hicks shotgun! |
www.wgt.com :D
|
BG2 EE . Nikad dosta :D
|
War Thunder, totalno sam se navuko na te avione, super mi je igra.
A i odlično izgleda na jačim postavkama :) |
@ Sam - War Thunder nema SP kampanju ili?
|
Guild wars 2, nemogu nikako stat igrat :D
|
Citiraj:
Sat se špila Crysis... prvi, onaj iz 2007.! :chears: |
Citiraj:
Zasat je beta samo sa avionima, ali definitivno preporuka :) |
Počeo Bioshock Infinite al me kičasta grafika i sterotipna tematika obeshrabrila. Budem vidio, možda se iznenadim.
|
Citiraj:
|
Daj instalirajte si Americas Army prooving grounds, pa da zajedno šibamo na balkan serveru
Probajte, besplatno je, ako vam ne odgovara - uninstall :) http://www.youtube.com/watch?v=daf1FHBlndk |
DayZ :) Navuko se od prve :care:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |