![]() |
@Veki
Također mislim da je seller u pravu, nisi gledao što kupuješ. Nabavi si repair manual od moba i pogledaj, većinom ti je ta periferija naštekana na mbo i zasebno se mijenja. |
Citiraj:
Citiraj:
Ja kad prodajem matičnu za PC onda prodajem matičnu za PC a ne matičnu bez one plastike koja ide oko socketa gdje se zakači hladnjak.bez baterije,s odlemnjenim PCE-E slotom itd. |
Citiraj:
Kao što c-shadow kaže, nabavi manual i vidi što ti točno treba. Nevjerojatno mi je da si išao u narudžbu bez da si točno provjerio gdje je kvar i što naručuješ. Na slikama je jasno da dio toga fali, kao što je i logično da nije sve u komadu. |
U ovom slucaju ebay ce biti na strani sellera. Tvoja je greska sto nisi gledao sta kupujes. Eventualno ako se dogovoris sa sellerom da vratis item o svom trosku, a on ti vrati novce za item bez postarine. Jbg, treba gledat kad se kupuje.
|
Citiraj:
Kojim slikama?Ima jedna slika i to sa one strane sa koje se nema što skinuti,ta se naslanja na display a slike druge strane na kojoj fali dio za Sim i mem karticu nema. Dakle sa slike NIJE jasno da dio toga fali. Hvala svima na "pomoči",pokrenuo sam preko onog "obrasca" zahtjev za return/refund. |
Citiraj:
Iskreno, ja ne bih uopće očekivao sve to što ti očekuješ da je unutra niti bi to naručivao na takav način. |
Citiraj:
Seller mi je rekao poslati dio koji fali sutra,besplatno. Ja sam još jučer,živčan,pokrenuo return process.Mogu ga otkazati,da li da ga otkažem sada ili kad taj dio stigne,koliko je uopče rok za otkazivanje. Seller mi nije rekao ništa za to a ne želim ga više ništa ispitivati. |
Citiraj:
Seller je stvarno OK ako ti pošalje još i taj dio. |
Narucio sam prosle nedjelje,stiglo je u petak,u subotu(jucer) sam preuzeo u posti i odmah kontaktirao sellera.
|
Citiraj:
|
pozdrav...
imam 2 pitanja u vezi ebay-a osvojio sam na aukciji dvije stvari od istog prodavača...cijena koja je postignuta je zapravo smiješna i problem je u tome što prodavač ima prodanih ravno 0 (nula) stvari do sada pa nema nikakav feedback... pokušao sam direktno kontaktirati ebay službu za korisnike ali ta pomoć se uglavnom svodi na traženje odgovora u FAQ-u... znači slučaj ne mogu otvoriti jer ga nema ali mi se čini jako sumnjiva kupnja... što sada? uplatiti stvari koje sam na aukciji kupio i čekati pa ako robe nema otvoriti "case" ili odustati od kupnje... kako ustvari funcionira refund ? vraća li novac ebay pa onda trči za prodavačem ili se novac vraća tek kad (i ako) ebay uspije natjerati prodavača da vrati lovu... i još me zanima što napraviti kad robu platite a prođe osam dana da roba nije označena kao "shipped"...kontaktirao sam prodavača i rekao je da će ASAP poslati tracking number ali to još nije učinio... hvala |
Citiraj:
Ebay tako i funkcionira, ti kao kupac si zaštićen, a šta te briga koliko ovaj ima feedbackova i sl. |
kakva je fora sad s bonovima koje banke prodaju za internetku kupovinu?
|
Citiraj:
|
Isto kao mobitel na bonove - koliko para na kartici, toliko možeš trošiti. Ja takvu korisitim. Nadopunjavam je putem netbankinga.
|
jel kasni nekome neki item sa ebaya. evo prošlo 25 dana otkad mi poslali ekran za mob po singapurskoj pošti i ništa došlo za sad
imam i tracking number al ništa ne pokazuje |
Citiraj:
|
e pa na ove jednokratne bonove sam mislio... koja banka to ima... i kaj mislite jel ide revolving viza od erstea na registraciji za pay pal?
|
Citiraj:
|
Jel zna netko koliko se kreću poštarine za pakete iz UK ?
|
Citiraj:
Edit: Pa valjda pise na shopu ili kod tog itema. |
Citiraj:
|
Kako nema, otvoris tab "shipping & payments" :stoopid:
http://img11.imageshack.us/img11/7539/7t6z.png Daj link konkretno. |
Ma nemam ništa konkretno,samo me zanimalo koliko deru sa poštarinama.
|
Rekao ti je, od free do MNOGO ;)
Ti iznosi nisu fiksirani, ako te to interesiralo.. Ako se ne zelis pouzdati u ono sto pise kraj "shipping", onda fino odes u odjeljak "shipping & payment" i tu (ako nije) odaberes RH, i tada sve doznas.. (SS od Ninota).. EDIT: Mene zanima kako stojimo sa carinom kada su u pitanju djelovi za bicu, nabe, kocnice i slicno.. Vrijednosti su po 60-70$, dolazi iz Kine, afkors.. Moje misljenje je da to prolazi bez carinjenja, jer ima puno slicnih djelova koji su dosta jeftiniji (ispod 160kn) tako da carinici ne znaju/ne rade razliku.. Jesam li u pravu? :) |
Citiraj:
Erste sam upitao za sličnu karticu u par navrata pa su me blijedo gledali. Znam da Hypo i HPB imaju slične kartice. |
Citiraj:
:chears: |
Kakva je situacija s tenisicama iz kine? Koštale bi 150 kn, jel.bi platio samo pdv ili carinu i sva.ostala davanja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:02. |