![]() |
Nisam gledao jos Jokera ali vjerujem da nije nista navikano. Zanr odlican. Serijal odlican. Lik odlican. I najbolji glumac danasnjice, sto se moze ocekivat nego navikano. Sto sve ide po ekranu onda ovo gore napisano bez da gledas film odmah moras dat 8/10. A vjerujem kad odgledam da ce to biti cista desetka.
A odgledao sam Hustlerice https://www.imdb.com/title/tt5503686/ S Jennifer Lopez Mislio sam onak odgledat to, ali film je dobar. Prica odlicna, i navodno true story, sto mi je do sad se pokazalo uvijek jako dobrim. Pa i ovdje iako glumi Lopez koja onak i nema neke filmove, ovo bi mogao biti njezin najbolji. A zena od 50 godina, meni nije jasno jesu oni koristili tu neke CGI metode ili WTF? A odmah da javim da sam odgledao i Ad Astra, znam mnogima ce film biti bezveze jer ipak nema nekog heroja, neke akcije, bombi, praskanja, ali film je vrh. Meni jedan od najboljih u 2019. Efekti odlicni, glumac vrhunski ako ne i bolji od ovog gore spomenutog u jokeru. Kako jedan glumac moze vuci film to je nevjerojatno. Bez tog glumca taj film bi bio mozda za ispod 6 i svi bi srali da je los SCi Fi film, ali ovako s njim on s prosjecnog filma napravi hit. A ako ste odgledali once upon in hooliwood i ad astra onda vam je jasno. |
Nemoj sudit knjigu po koricama. I ja sam očekivao više od Jokera po tome što si nabrojao, trailer me zaintrigirao, al na kraju ono, film mi je ok, možda 6/10. Niš spektakularno i definitivno mi nije najbolje utjelovljenje Jokera do sad. Dok je npr ledgerov lik visoko inteligentan pshihopat s odličnim smislom za humor, ovaj je jednostavno jadan, nema smisao za humor i općenito je nesposoban za život. Po meni to nije supervillain, već incel, al ok, to sam samo ja :D. Pogledaj pa javi, vrlo moguće da će ti se i svidjeti.
Za Ad Astru se slažem. Meni isto bio odličan, pogotovo doživljaj u IMAX-u, al mi je jasno zašto možda nekom neće leći. off topic: par memeova kaj su mi zapeli za oko https://i.redd.it/mio94c1ka9s31.jpg https://imgur.com/gallery/FkLQsq6 https://static.boredpanda.com/blog/w...4b9c4__700.jpg |
Ad Astra je prekrasno snimljen film, dobro odglumljen ali glup ko k.
LOL Jocker ima problem jer izgleda ko kopija Taksiste ali uspijeva u potpunosti ubaciti gledatelja u perspektivu glavnog lika...bez problema se izgubiš u tom svijetu. Izvrsnu glumu ne treba ni spominjati. |
Po meni najbolji film od J Lo je Cell. Iako je baš dobrahno sjeban.
|
Ad Astra.... da sve je to super, vjerojatno jedan od najrealnijih što se tiče svemira... ali pomalo je IMHO dosadnjikav. Npr. ne očekujte film u stilu Interstellara (koji mi je puno bolji) nego nekakvu puno pliću Odiseju u svemiru...
|
A hvala za The Cell mislim da to nisam gledao, izgleda zanimljivo. A i ovaj J Lo je 20 godina mladja, haha |
Jednom J Lo uvijek J Lo. Zanimljiv je jako Cell, nije baš film za, ajmo reć, redovnu publiku.
|
Po meni njezin najbolji film je Out of Sight koji ju je i izbacio kao zvijezdu, iako je tamo bila sporedna uloga. Sve nakon toga je dosta lošije, tu i tamo poneka gledljiva komedijica. Cell joj je također jedan od tih nekoliko koji vrijedi pogledati, zanimljiv vizualni stil.
|
Trebao bih preporuku Crime / Mystery / Thriller filma za veceras, da je detektiv/ka ili par u glavnoj ulozi,, nesto tipa The Killing, True detective, Luther ali film. Nesto novije po mogucnosti.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
The Body ( El cuerpo ) 2012 , indijci cak upravo napravili svoj rimejk tog fima :D
The Invisible Guest 2016 |
Citiraj:
Ovaj drugi takodjer jako dobar, naravno originalna verzija :D |
Citiraj:
Samo u kratkim crtama da ne idem u detalje: |
ad astra
najgluplji film koji sam ikada gledao. ocjena 0/10 |
Citiraj:
|
Ovo o vatrogasnom aparatu ...sta mislis sta se korsti u njemu za gasenje co2,prah,pjena ne.
Halon koji je zabranjen ali ga jos koriste u vojsci /tenkovi,avioni ...spejs raketama . Film je baziran vise na pricu a ne na stvarnost i fiziku stvari ako to nemoze neko skuzit u prvih 10 minuta ne treba dalje ni gledat. 7/10 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
Film je glup, dosadan i nerealan. Wannabe Space Odyssey. Al' dobro, barem nije bilo Sandre da vrishchi cijeli film :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I u svemiru nuklearna detonacija otpusta energiju. Dio je zracenje, a dio je udarni val. I to ima brzi kratkotrajni udar na tijelo u blizini. Cak i kad se svemirki brod ne bi raspao - brzina koju bi trebao postici da dodje u nekom primjerenom vremenu do Zemlje je velika. Sto bi znacilo strasno velika akceleracija - sto opet, i da svemirski brod prezivi i ne raspadne se, covjek bi umro od tolike akceleracije, tj. sile na tijelo. Tako da kako god ga okrenes..... da... totalno ima smisla. :hitthewal: |
Ma čim se tolko prašine tu diže film je dobar :)
|
Definitivno je dobar, i za nekoliko gledanja. Prekrasne scene, topla priča ali stoji da je glup ko k. Ne treba ga gledati kao neki pokušaj realnosti, nego čisto kao neku priču u svemiru iako i sa tog aspekta ima velikih nelogičnih gluposti. U stvari šteta za propuštenu priliku, previše je toga.
|
Da.. Po meni je u prvom planu doživljaj i to film odrađuje odlično, a tek onda dolazi priča. Slažem se da je propuštena prilika s pričom napravit nešto više. Onda bi film odličan, ne samo vrlo dobar.
|
Ipak mislim da najnejasniji dio je kako je on
|
Citiraj:
Nisam znao da ste u operaciji Starfish Prime slali ljude gore :) Jesu u filmu koristili nuklearnu eksploziju jacu ili slabiji od vaše u Starfish Primeu? Jer pričaš ko da si bio tamo a ja gledam u forumski BS if u ask me :) |
once upon a time in hollywood - 5/10, najgori kventinov film.
|
Citiraj:
+1 |
Citiraj:
puno hypea oko nicega, vec nakon sat vremena gledanja u glavi mi je bilo wtf, sto ja ovo gledam... Za jedan tarantinov film - lose... |
Citiraj:
Waste of time, i ono najgore waste of money. |
Joker 9/10 - Mračan, turoban, realan. Bez fige u džepu, bez velikih hollywoodskih klišeja i hepi enda. Vrhunska gluma Phoenixa.
Nije 10ka jer je Heathova pojava i 30min screen timea u Dark Knightu toliko upečatljivo da je to nemoguće nadmašiti. |
Once Upon a Time... in Hollywood
Zatrolao Tarantino fanove. Meni je u biti film cist OK. Iako traje 3 sata lijepo sam ga odgledao. Scene tog doba, gluma, ma sve je OK. Naravno cim je to tarantinov film onda se ocekuje akcija i tak nesto. No ovo je druga vrsta filma, iako ima akcije nakraju da ipak ovi fanovi nebudu dokraja razocarani pa ipak filmu daju 5/10 zbog tih 20min akcije na kraju, jer da je nema dali bi cistu 0/10. No ako gledate na film kao comedy/drama zanr onda je to taj film. Nema nesto pretjerano komedije, ali ono. Jos da kazem za JUDY Biografski, odlican, na momente i stravican. Filmovi su identicni. Ovaj prvi je predpostavljam science fiction, dok je ovaj drugi true story. Meni je iskreno bolji ovaj drugi. Vrijeme radnje u isto doba, i ima nekih slicnosti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |