![]() |
Ne kužim kak sam do sad mogao živjeti bez Glancea :D Još kad zaba aplikacija stigne mislim da bi to trebalo biti to.
Ipak, trebam pomoć - kako otvoriti arhivu (zip ili rar) skinutu preko Internet Explorera? To mi je dosta bitno pa bih htio nekako rješiti taj misterij :) |
Citiraj:
|
sve je moguce, sis masteru. :D
|
Dobro ajde dosta spama. :) Možemo tako do sutra nabadati za koju banku radi aplikaciju. Ima ih u Hrvatskoj 32 pa možete nabadati još par strana. :)
|
Citiraj:
|
To već ima :) ATM Croatia app. Svi bankomati sa bilo koje banke.
|
Ok ali ta aplikacija nije ažurna. :)
|
Super. Javi kad se pojavi na tržištu.
|
Citiraj:
Nego, dojmovi GDR3 - ne šteka ništa, nema nikakvih nepredvidljivih situacija, screen orientation lock je predobra stvar, volio bih samo da se u app switcheru aplikacije gase swipanjem prema gore ili dolje, ne samo tapkanjem na 'X'. OK, ima jedan minus - čini mi se da se Nokia Pro Cam aplikacija malo sporije pali. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
niti meni nije uspjelo na ovaj način. Probao sam ali ne ide. Ali neka, pričekat ću službenu nadogradnju, neće još dugo :goood:
|
Lumia 520 pala na 999,00 u Extreme Digitalu. Sumnjam da trenutno postoji bolji mobitel do 1500 kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam postoji li išta bolje za te novce (ovo puše za vrat i to ozbiljno L 920 modelu), čak mi se čini bolji izbor uloženo/dobijeno od tih low budget nokia. |
Tko bi rekao da ce jedan WP bit best buy :). Kad se sjetim prije 2 godine Lumia 610 iste cijene kao Evo 3D recimo, a razlika nebo i zemlja.
|
Citiraj:
Jedino kaj ne dobiješ Nokia Maps s njim. :) |
Citiraj:
-Nokia beta aplikacije (Glance Background, Play To, App Social itd.) -Here Services (City Lens, Here Transit) -Music + Video (Nokia Music, Video Trimmer, Ringtone Maker) -Photo (Creative Studio, Cinemagraph, Panorama, Pro Cam itd.) -System (Glance, Storage Check itd.) -Tools (NFC Writer, Nokia Xpress, Transfer My Data) :dajpivu: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tagovi se mogu napraviti za: -Contact (Make a call, Send email, Send Text Message itd) -Social (Post a tweet, Google+, Like on Facebook itd.) -Video + Music (Share Youtube video, Share Music, Toggle Music Playback itd.) -Location + Web (Location on a map, Share address itd.) Netko se sigurno više igrao s NFC-om ovdje na forumu :D |
Remote Desktop app je u izradi za WP8, netko je pitao ovdje :D
http://www.phonearena.com/news/Micro...-Phone_id48464 |
Citiraj:
|
Back2WP8
Uzeo sam Lumiu 920, jednom riječju prezadovoljan! Dolazim sa moćnog i velikog Galaxy Note 2, tako da imam velike apetite, ali nisam pogriješio. Ono što me najviše smetalo kod samsunga (dojam jeftinoće i slaba kvaliteta izrade), ovdje je na jednoj sasvim drugoj razini. OS mi nije stran, jer sam imao htc 8x, ali puno je stvari ispeglano i evoluiralo na nokiji. I odmah pitanje! Tražim bežični punjač, pa ukoliko netko slučajno prodaje, neka se javi. LP |
Jel ima tko iskustva sa zamjenskim baterijama većeg kapaciteta?
Htio bi nešto žešće za L620. |
Citiraj:
Jedino možeš naći 100mAh jaču od originala. |
Koje stranice gledate osim wpcentral-a?
|
@Don Kihoty ima Mugen Power 1400mAh Extended Battery for Nokia Lumia 620 zamjensku bat od 1400mAh (original 1300mAh), a kosta $44.50 :/
to je jedina "premium" zamjenska bat za koju ja znam, ostale mogu bit nazivno jace.. al vjerovatno lazu :D bolje si kupi nesta poput DC-16/DC-18/DC-19... sta ti vise pase ;) Citiraj:
|
Eventualno još WMPoweruser, ali WPC je toliko dobar i ažuran portal da su ostali praktički nepotrebni.
|
Ljudi moji... meni dopizdio Android i tako bi volio ubost neku Nokiu sa dobrom optikom (920, 925, 1020), al brate kad vidim da nema:
1. Statičku IP adresu 2. File manager 3. mobilno bankarstvo a top modeli nemaju: 4. izmjenjivu bateriju 5. SD karticu krenu mi suze same od sebe. A svi se kunu u neki ozbiljni poslovni telefon, smiju šarenilu na Androidu i iOS-u (slažem se sa njima). Kako se vi nosite sa točkama od 1-5 ??? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |