PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Morpheous 17.11.2019. 22:33

Terminator Dark fate - obicno volim u detalje napisati sto mi je dobro, a sto lose u nekom filmu, ali sad cu reci samo ovo - u potpunosti nepotreban film. Bez mozga. Los. Bacanje novca. Sramota.

Brko 17.11.2019. 22:35

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3355173)
Terminator Dark fate - obicno volim u detalje napisati sto mi je dobro, a sto lose u nekom filmu, ali sad cu reci samo ovo - u potpunosti nepotreban film. Bez mozga. Los. Bacanje novca. Sramota.

Puj mamu im... iz principa neću ni bandwidth trošit za videoteku kad dođe. Smetlari.

Jel ima kakva peticija da se sve nakon T2 uništi i undone-a iz povijesti filmografije?

The Exiled 17.11.2019. 23:45

Nažalost nema, tak da nam ostaju prva dva filma i (eventualno) serija koja dan-danas kotira bolje od svih filmova nakon T2.:)

Mirkopoter 17.11.2019. 23:59

Baš mi je žao tih nekih serijala. Kao i Terminator, npr. Alien isto nikako na zelenu granu.

LAcy 18.11.2019. 00:55

Al' zato je zadnji Predator, vrh vrhova :D

Brko 18.11.2019. 08:41

U odnosu na Dark Drek, premija od filma :D

Mommistake 18.11.2019. 08:51

Eto, meni je Dark Fate koplje iznad zadnjeg Predatora, toliko o kvaliteti :D

Trbonja 18.11.2019. 09:58

Šta ste se israli po dark fejtu da to nije normalno. Meni je dobar. Nema zabavnijeg kad šotgan greni Sarah Connor pičkara i razvaljuje dvonoge tostere. :D

Old.machine 18.11.2019. 10:26

Najjadnije šta u novom Terminatoru više nema ni John Connora ni Skyneta, dva glavna Terminator branda. A i negativci im sve više izgledaju kao Marvelovi. Prodao se đubrasti Cameron, glavno da on snima 4 nastavka plavih štrumfova a dopušta ovo pišanje po svojoj franšizi.

Newmie 18.11.2019. 10:28

Pogledajte Klaus, meni je odličan. Ali savjetujem da pričekate malo još da vam Božić bude bliže, baš je pravi blagdanski :)

Morpheous 18.11.2019. 13:18

Citiraj:

Autor Old.machine (Post 3355270)
Najjadnije šta u novom Terminatoru više nema ni John Connora ni Skyneta, dva glavna Terminator branda. A i negativci im sve više izgledaju kao Marvelovi. Prodao se đubrasti Cameron, glavno da on snima 4 nastavka plavih štrumfova a dopušta ovo pišanje po svojoj franšizi.

Pazi sad ovo - Connor je u filmu, ali su i to uspjeli popišati - u njemu je punih 10 sekundi dok ga ne ukokaju, zatim je tu Arnoldov terminator (nije iz drugog dijela) koji pak razvije nekakav osjećaj za humor, rješava moralne dileme i postane neki svjesni robot koji se brine za obitelj, ima sina i zove se Carl....ne sin, nego terminator i bavi se soboličilačkim radovima....... moram li dalje pisati? Sad je jasno zašto mi se nije dalo opisivati film.

Mladenxy 18.11.2019. 13:26

To su usrali još u drugom dijelu gdje je robot počeo učiti emocije. T2 je meni dobar, odličan ali ni do koljena prvom dijelu koji je pravi akcijski horor iz pakla. U dvojci su počeli kemijati a ovo kasnije je limunada. Trebalo se držati što jednostavnije formule.

nub 18.11.2019. 13:49

The Invitation

Odlična atmosfera i napetost koja se stvara u filmu. Stvarno sam guštao :)

Za info dovoljno pročitat premisu

A man accepts an invitation to a dinner party hosted by his ex-wife, an unsettling affair that reopens old wounds and creates new tensions

mkey 18.11.2019. 18:46

Po meni progresija iz dvojke ima smisla, terminator može kao naučiti i shvatiti neke stvari iako baš i ne razumije. A i donkle blaži ritam u dvojci mi je isto odgovarao, jedinica je baš kao noćna mora.

Invitation mi je bio OK.

mamutarka 18.11.2019. 22:45

Midway (https://www.rottentomatoes.com/m/midway_2019) mi je odličan, jedan od boljih ratnih u posljednje vrijeme, nije mi bilo dosadno u tih 2 sata i kusur, nemam mu zamjerki, prevelikih, računajte da je to američki film :D

mkey 19.11.2019. 20:23

Moraju se ameri svako toliko podsjetit svojih velikih žrtava.

dada-as 19.11.2019. 20:36

The Invitation se slazem da je solidan film. Onak jednostavan ali napet i zanimljiv. Pise mu da je horor no to nije onaj horor da skacu neke utvare iz sume uz glasnu muziku...

Brko 19.11.2019. 20:51

Citiraj:

Autor mkey (Post 3355855)
Moraju se ameri svako toliko podsjetit svojih velikih žrtava.

Izbori su nagodinu :)

Ali Midway je neloš film ako ze uzme kakva sve smeća su izašla u zadnjih par godina...

Blue Spirit 19.11.2019. 22:45

Slijedeću srijedu svi filmovi / ulaznice u Cinestaru 16 KN.

Do četvrtka će stavit sve filmove koji se mogu pogledati u slijedeću srijedu, za sad praktički još ništa nema.

https://www.blitz-cinestar.hr/cinest...i-16-rodjendan

Akcija vrijedi za 2D i 3D IMAX projekcije = 16 KN

Na cijenu od 16 kuna se nadoplaćuje dodatak za 4DX

Rezervacija nema nego je moguče kupiti karte na blagajni kina ili online = debitnim karticama i / ili Cinestarovom Stars Club karticom.

mamutarka 19.11.2019. 23:43

lol kakvi cigani

nekad su za rođendan karte bile 10kn, sada su 17,10kn

i to još na srijedu kada su i inače 1+1 karte, znači zapravo dvoje ljudi dođe na isto, ništa im jeftinije nije

ci ga ni

Mommistake 20.11.2019. 10:17

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3355490)
Midway (https://www.rottentomatoes.com/m/midway_2019) mi je odličan, jedan od boljih ratnih u posljednje vrijeme, nije mi bilo dosadno u tih 2 sata i kusur, nemam mu zamjerki, prevelikih, računajte da je to američki film :D

Kolege s posla su išli gledati jučer, kažu da gori ratni film nisu gledali :D
Pun klišeja i američkog patriotizma.

Neću reći da ti ne vjerujem, no nisam spreman riskirati i bacati novce na kino :D

Čekam videoteku :)

mamutarka 20.11.2019. 11:05

a jebiga, tak je s ukusima

pogledo sam brdo odličnih filmova za koje su frendači rekli da je smeće, pogledo sam puno užasnih filmova za koje su frendai rekli da su odlični

ja gledam gotovo svaki film koji naiđe, nikad nisam i nebih recimo izašao iz kina, takav sam, volim i smeće pogledat do kraja pa reć da je smeće

uzmi u obzir da midway dirigira lik koji radi filmove katastrofe :D

Mommistake 20.11.2019. 11:09

Ma i ja sam takav, gledam sve, no izbor dobrih filmova sve je manji.

mamutarka 20.11.2019. 11:23

tak mi je i sa igricama, i sa svime skoro

vjerojatno i godine tu imaju utjecaja, siguran sam da imam 15 da bi mi masa filmova bila odlična, a meni odron :D

nub 20.11.2019. 11:57

Kak možete reći dobrih filmova sve manje? :) Svake godine ima more dobrih filmova. Naravno, ako se gledaju samo aaa blockbusteri teško da će se nać nešto dobro, uglavnom superhero reciklaža.

Evo samo ovako napamet par filmova koje sam pogledao ili isčekujem, s kraja ove godine: parasite, the farewell, the irishman, the lighthouse, jojo rabbit, marriage story.

I to su samo kolko tolko razvikani filmovi, a ako idemo gledati i ne-američke filmove, broj tih filmova samo raste ;)

Mommistake 20.11.2019. 11:59

Pogledao Parasite, precjenjen kompletno.

Zašto se lista najboljih filmova svih vremena nije mjenjala već 20 godina?

Ima dobrih filmova, nitko to nije rekao, ali sve je manje dobrih filmova.

nub 20.11.2019. 12:03

A koja je to lista točno?

Apsolutno se ne slažem da je dobrih filmova sve manje. Možda manje dobrih jedino u blockbuster mainstreamu, al to je i onako uglavnom miss nego hit.

Da ne kažem da ima još vremena za juriš na oskare ;)

btw, meni je parasite osobno odličan, ruši žanrovske granice. Film je generalno jako dobro prihvaćen i od kritike i publike, tako da možda samo tebi nije legao. Nej se kačit na jedan film :)

dada-as 20.11.2019. 12:08

Parasite definitivno top film ove godine, ili barem u top 5. A sto se tice da nema dobrih filmova ima ih ali ima more losih.

Ove streaming kuce stancaju te filmove ko na traci, nikad nije bilo toliko filmova kao danas. Odnosno svake godine je sve vise filmova. Snima se sve i svasta a i glumci glume sve i svasta. Neide se na kvalitetu nego na kvantitetu.

Ista prica je i sa glazbom, danas svaki drek slozi muziku.

Pupo 20.11.2019. 12:10

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3355926)
lol kakvi cigani

nekad su za rođendan karte bile 10kn, sada su 17,10kn

i to još na srijedu kada su i inače 1+1 karte, znači zapravo dvoje ljudi dođe na isto, ništa im jeftinije nije

ci ga ni

I tako se ne isplati ići gledati taj dan. Kino će biti krcato, ergo hrpa djece koja će vrištat i hrpa majmuna koji će pričat i cerekat se tijekom cijelog filma.

Mommistake 20.11.2019. 12:24

Citiraj:

Autor nub (Post 3356095)
A koja je to lista točno?

Apsolutno se ne slažem da je dobrih filmova sve manje. Možda manje dobrih jedino u blockbuster mainstreamu, al to je i onako uglavnom miss nego hit.

Da ne kažem da ima još vremena za juriš na oskare ;)

btw, meni je parasite osobno odličan, ruši žanrovske granice. Film je generalno jako dobro prihvaćen i od kritike i publike, tako da možda samo tebi nije legao. Nej se kačit na jedan film :)

Eto, ti imaš svoje stajalište i zaključak shodno tome, ja svoje.

Slažemo se da se ne slažemo, i dalje stojim iza toga da je sve manje dobrih filmova.

Ili još bolje, sve je više filmova, manji dio kolača su dobri.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:45.