![]() |
Nema ga više ni tamo. Ali sam pročitao na Amazonu da im dolazi nova tura za 10-tak dana.
|
Ja sam svoj uzeo na Phonehouse.de na adventskoj akciji, ali ne online, nego mi je frend kupio u njihovoj poslovnici pa poslao poštom drugom frendu u Berlin koji mi je onda donio mob za Božić kad se vraćao u Zg.
Ispalo me 144€ + poštarina, sve skupa oko 150€. Inače kad sam gledao prije te akcije bio je 179€ najjeftiniji na idealo.de, a sad je 209€. Vidim da oni isto imaju i Moto G, cijena kao i drugdje (199€) + gratis back cover i slušalice. |
Evo stavija Black update na 1020:
Nije mobitel ništa brži. Slike bolje izgledaju. Može se pokrenuti Nokia Camera direktno iz lockscreena iako je mobitel zaključan za passcode-om. Ima aplikacija app folder, koja je aplikacija za otvaranje aplikacija. Možda bi i bila korisna da se ne otvara sporo. Glance ne koristim, pa ne mogu ništa reći. Zasad mi se još nije pojavija bug da mi ne radi proximity senzor tijekom razgovora. |
Ali još ima onaj bug sa njuškalom i search boxom.
|
Jel se zna kad ce Lumia 525 doći u Europu/Hrvatsku?
|
Lumia 520 puštena u prodaju u travnju, kod nas došla početkom kolovoza. 525 puštena u siječnju...
Jel netko probao u zadnje vrijeme proxy i drive+? Zanima me jel još ta opcija na raspolaganju. |
Proxy je već neko vrijeme blokiran. Na XDA rade na drugim načinima stavljanja aplikacija drugih OEM-a.
|
Znaci odusevljen sam 920 u svakom pogledu, najbolji telefon dosad :D. Kamera me prosto odusevila (dolazim sa L620).
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/3p/wN/3OqcJ...4011000011.jpg Pas mater, sad znam o čemu pričaš :D |
|
također sve normalno...
kak bi reko moj kolega, do juzera je :D |
Imate li Black update? Ili GDR3?
|
ja sam na black još uvijek, L820 u pitanju
|
Citiraj:
|
da, amber je u pitanju :lol2:
ko bi sve to pratil, pa nisam bezveze odjebo android :D :D |
Ja sam na GDR3, Lumia 920.
8.0.10521.155 (mislim da je to RTM verzija) EDIT: Imam osjećaj da ima veze sa rezolucijom, ATIV S ima 720x1280 dok Lumia 920 ima 768x1280. Ništa drugo mi ne pada na pamet (IE verzija je ostala ista bez obzira na GDR ili? ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj još nije dostupan. |
Citiraj:
na dobom su putu sa WP ali android jednostavno još uvik ima previše godina prednosti glancanja sistema sam aparat mi se jako svidio, ono daleko bolje od samsunga i htcova, ka da uspoređuješ švapsko auto sa japanskim, nemože 920ka ili 1020 sa androidom, to je moj mokri san |
Citiraj:
no, buduci da ovo nije tema android vs ios vs wp, necemo ni zapoceti s tim. ;) |
Citiraj:
EDIT: lol :D |
možete li mi preporuciti neku aplikaciju ili stranicu na netu koja prati popuste na windows phone storeu? vidim svako malo neki popusti ali nikako da nadem mjesto ili aplikaciju koja ima pracenje i sve popisano na jednom mjestu.
hvala vam. |
*AppDeals
*myAppFree *Store Deals |
hvala :)
|
Store Deals sam i ja koristio i super je. Imas U Live tile-u kojilo imas novih aplikacija na popustu
|
Kako je već duže vrimena relativno bljuzgavo vanka, nisam nešto posebno slikava.
Evo dvi fotke sa apgrejdom ipak :D http://www.pohrani.com/t/1R/V6/1AVhBZ6B/dng2.jpg http://www.pohrani.com/t/y/gc/2AHX9GA/dng1.jpg |
Je li itko dobio mail za onih 20 GB?
|
Još nisam.
|
ima neka gmail app u kojoj se moze slat slike?
|
Pa možeš i preko standardne.
|
|
Super, a za one zaključane još strpiti preko operatora..
Postoji li trik da se flasha tj. debrandira |
Citiraj:
|
Stigao i meni black (Lumia 920 Austria - County Variant (000-AT)) :)
Nisam dobio ni foldere ni Nokia Camera, al to valjda jer sam foldere imao i maknuo prije blacka, a imam i Nokia Camera Beta. |
Upravo skidam update ^^.
|
Lumia 920, RM-821_eu_croatia_511
Skida se update |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |