![]() |
Da ima više krajeva ovisno o tome kakve ste odluke donosili i kakav je bio vaš gameplay stealth ili run&gun = replay value :)
Aj sad pitajte šta je run&gun :D |
Ja vec tjedan dana igram samo GTA V. Vjerojatno ce potrajati jos kojih pola godine da upalim neku drugu igru. :D
|
Citiraj:
|
Nemoj tako, prizivaš "varunskog jarana" u temu KMUJJJ :D
BTW On topic - igram RTW2 (Rome za neupućene) i mogu reć da mi je jako drago šta nisam kupija ovaj promašeni koncept CA/Sege izveden na Warscape (engine) odronu |
Citiraj:
ontopic: bioshock infinite. |
fifa 14 online season :)
|
Napokon nabavija diabla3 :3 P.S ako se ko oce pridruzit slobodno PM me
|
GTA kulja. Nostalgija :D
|
Pa di i na čemu? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
zakon . u multiju još bolje :D |
The Bureau:XCOM, igra za svakog ko je volija Brothers in arms serijal ali us sci-fi setingu.
|
The Curse of Monkey Island :D
Jučer prošao Monkey 2, dan ili dva prije Monkey 1. Three to go :D |
Saints Row IV - Sve ok, zabavno, ludo itd itd, ali premračno, želim malo vedrine, danjeg svjetla i slično :)
|
Mislio sam da ce bit losija igra ali je vrhunac, Skyrim ;)
|
Pa elder scroll :D
Kako to može loše biti? :D |
America's Army: Proving grounds beta
Jel igra još tko? |
@Mommistake - ma nisam ja nikad to igra prije, predrasude i tako to :) Ali dosao sam pameti
@Rodriguez - ja odigram tu i tamo nekoliko runda, nista previse :) |
uz DayZ Epoch sam od_ebao i Facebook i Gmail...ne treba reć da igram samo to, ne?
|
Railroad Tycoon 2 Platinum - najbolja railroad sim igra, a uskoro će bit punoljetna. :D
|
Nabavio Skryim legendary za steam, Fallout 3 GOTY, Fallut NV GOTY--:D
Tisuće sati zabave, a uskoro pikam i OBLIVION GOTY :D |
Jučer odigrao The wolf among us, i Telltaleovci su uspjeli nadmašiti sami sebe. Prva epizoda je zasad samo vani, ali je već masu bolja od Walking Deada, te velika preporuka svima koji vole avanture - iako i u ovoj nema puzzli, kao ni u Walking Deadu, nego se igra fokusira na priču i dijaloge.
|
Nemojte igrati The Wolf Among Us, pogotovo ako volite takve igre, jer cete gristi nokte iducih 2 mjeseca do izlaska 2 ep, pa 3 i tako dalje. Igra je genijalna ali damn, cekanje ubija
|
Crysis 3,Sniper Elite v2 i Neverwinter
|
Metro: Last Light ... uzeo jucer za 17 eura :) odlicna igra nisam mislio da ce mi se toliko svidjeti :)
|
Citiraj:
|
naravno, uzeo sam na go2Arena
|
Assasin's Creed III. Prije toga sam igrao Brotherhood i cijelo vrijeme mi se proteže osjećaj zbunjenosti glavnom pričom tj. poantom.
Uopće ne mogu dobiti dojam o poziciji u glavnoj priči. Sve mi izgleda kao hrpa trivijalnih zadataka koji nikamo ne vode. Sve ostalo je odlično. Grafika, prostor, spiderman kretanje, stil borbe i odlična animacija iste. To me i drži za igru. Priča mi u igri i dalje izgleda kao sporadično riješavanje pomalo tupavih zadataka. |
Mass Effect već po ne znam koji put prelazim i najjače od svega što je opet zanimljivo makar znam priču, vrhunska igra,a nakon toga se bacit na dvojku još jednom i onda na trojku koju nisam igrao još, bit će ovo jesen i zima u Mass Effect ozračju :D
|
League of Legends, Trackmania nations forever, Hearthstone, Osu, PoE
najviše LoL, a ove ostale svaku pomalo :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |