![]() |
:D Nikad ne znaš. :D
BTW. https://www.gamershop.hr/sve/potraga...k+4+kontrolera Ako netko treba gamepad, dobiš igru free (ima dobrih naslova, tipa GOW, Horizon, TLOU itd.). EDIT: Pre-order Ghost of Tsushima - 397kn, odlična cijena. https://www.gamershop.hr/playstation...st-of-tsushima EDIT 2: Prošao TLOU2 do kraja, 24h mi je trebalo. Kraj nikakav. :D EDIT 3: Razmišljam o prodaji PS-a (nekako mislim da ću uzeti PS5 čim izađe), ali s druge strane dolazi Ghost of Tsushima. Nemam pojma što napraviti. |
Najbolji lik u The Last Of Us 2 je Fat Geralt :D
|
I nije mi jasno.
Čemu Abby izgleda kao Švarceneger? Šta je previše je previše. |
Vidim da su neke PS igre portali na PC, zanima me da li Beyond: Two Souls valja? :kafa:
|
Detroit: Become human je najbolji od David Cage tria.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Citiraj:
Mislim da se sa svime slažem. Baš sam završio i užasno razočaran. Baš ovo što kažeš "to nije TLoU". |
https://blog.playstation.com/2020/06...rting-ps-plus/
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, NBA 2K20, and Erica are your games this month |
10 godina supporta bace nekakvu žblj igru. :D
Kakvi igrači. :D Fakat sam očekivao GOW, Horizon, Spidermana ili nešto jače u 7 godina od kako je PS4 vani. |
Kako su se isprsili :D
Slot machine sa skinom košarke. Tomb Raider koji je se svako malo za siću nađe. I interaktivni film. Such anniversary :D |
Najbolje objašnjeno ovo za 10. godišnjcu:
Citiraj:
|
|
|
ako su sve digli na 70 usd-a mislim da idem na verziju s diskom i preprodajem igre nazad nakon sto ih prodem.
jedino par igri koje stalno igram i sheram cu uzimat digitalno kao 2k21 |
Nema šanse da dam toliko za igru. Odustajem definitivno, više ne pratim ovo sranje ni pod razno. Kupujem PS5 slim i hit igre po 150 kn za 3-4 godine. Mogu sad hajpat do neba sa ne znam čime, ali 70$ za igru i još dobiješ 50% igre bez plaćanja on line poreza, ma nema šanse.
|
Pa i sada su igre po 450-500kn kada izađu.
|
Ne, sada su 60$, a oni žele stavit 70$.
|
Bit ce na njusci i na game.co.uk po normalnim cijenama uvijek
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Sumnjam da će biti po normalnim ako u dućanu bude skuplje.
|
Onaj tko je dao za igru 60 usd dat ce i 70 usd.Pa ljudi uzimaju collector editione i druge za 100+ usd.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Meni to nema smisla, platiš zlatom beta izdanja. Kasnije kupiš za bagatelu specijalna izdanja...tko prvi drek mrvi.
|
Komplicirate gdje ne treba.
Pričate kao da su cijene igara otišle duplo gore. 400kn nije problem, ali 450kn je? Tko je davao 60, dati će i 70. EDIT: PS5 confirmed games: Citiraj:
|
cyberpunk ne?
wtf? Poslano sa mog Galaxy S10 |
Znači s ovog popisa apsolutno ništa nije razlog za kupovinu nove konzole.
|
Bome.
Sad kad vidim sve na jednom mjestu - uhvati me smijeh, pogotovo jer ono što fali je n-ta verzija GTA V :roller: Ipak, moguće da nije kompletan popis, zasad - no ako tako ostane .. ni najmanje mi se ne žuri s kupnjom. |
Playstation igre
Ne da nije kompletan popis nego nema ni svih igara sa official reveala od Playstationa :D. Kakvi autisti su slagali taj “confirmed list” da mi je znat
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Nema Horizona,resident evila 8,Gran turismo 7.Lol
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Horizon će doć tek 2021. ili 2022. Resident će doći na komp.
Jedino GT 7 je ajde. |
Citiraj:
kojih zapravo ima jako malo. Istina, neki fale, no to su (meni osobno barem) bezvezarije (ono s nekakvim jestivim kombinacijama, Bugsnax, ili bedastoća s teen dinosaurima .. wtf, Sony) koje i nisu vrijedne spomena. Horizon 2 dolazi dosta kasnije, i to je u biti jedina igra koja me imalo zanima. |
meni je gt7 jedina igra koja me privlaci ako je launch title. ako ne bude fail kao gt sport u startu za offline.
jedine igre sta igram svaki dan su 2k i gt, odradim daily i ako imam ekipe online s njima malo halam. za sp igre je bolje cekat da ih se skupi i da padne cijena svima kao PS hits i onda uzet konzolu |
Bitno da je deathloop dva puta?
A ono, dvaput je dvaput! |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |