![]() |
Citiraj:
|
prešao danas Nox-a :P
|
Citiraj:
I odlično izgleda za toliku staru igru :) |
half life će uvijek biti jedna od najboljih igara ikad :) kad smo već kod nje mogao bih opet odigrati hl serijal :) jedva čekam episode 3 ili treći HL jedne 2175 godine kada izađe :D :(
|
Uz War Thunder, ponavlja se gradivo Baldur's Gatea 2 jer stiže uskoro i Enhanced edišn :goood:
|
opet počeo LoL igrat :hitthewal: :D
|
:care::care:
|
D3 :kafa:
|
evo špilam serijal FEAR!!
prvi dio sa dodacimo prošao - odlično i scary, 2.dio Project origin ipak lošiji više je naglasak na akciju manje na horror, kao neka mješavina Doom i Quake... |
Citiraj:
|
skinio sam commandos 2.. dali znate dali se moze stavit hd rezolucija? max je 1024x768.. naso sanm neki mod, ali ne valja..
|
Nisam siguran da li podrzava ali mozes pokusat - Universal Widescreen Patcher
|
Europa Universalis IV
jako ugodno iznenadjen, jucer kupio, pa danas malo probao, odma me na pocetku Turci pregazili, pa krenio nanovo, malo pametnije ovaj puta, sve u svemu, s Turcima mir trenutno, oteo ima par provincija, Mađari me napali s leđa pa sam jedva nekako se obranio i sad ih lagano smanjujem provinciju po provinciju igram naravno s Bosnom, nemam mira dok ne osvojim cijeli Balkan :D http://www.pohrani.com/t/3w/3D/1GCJDoET/bosna.jpg |
Heartstone, razocaran malo igrom, ocekivao sam nesto kompleksnije.
Dota 2 i presao jucer Bureau. |
Jučer instalirao guild wars 2 nakon jedno pola godine stanke, samo da vidim hoće li radit na integriranoj..i sad sam opet počeo igrat xD
|
trenutno igram hearthstone, i mogu reći da sam zadovoljan. Igra je praktički gotov proizvod, a još je u open beti.
Mozda fali malo kompleksnosti kao i što je rekao gore kolega, ali slična je stvar i u LoLu pa je opet na pro nivou komplicirana isto kao i Dota 2. Zato i kazem, igra je mozda jednostavna na prvu ali mislim da će s vremenom postati kompleksna zbog sitnih poteza koji mogu preokrenuti gejm. Sve u svemu, ja jako zadovoljan. |
Citiraj:
I ti ga znas bubnuti i ostati ziv :D nego sredi i meni jedan key umirem igrati ovo :) |
na pro nivou je skoro pa identican. Jer da nije, svi timovi bi bili najbolji.
A ako nabavim key, javim ti se, pripremi eure :D |
Nako cca godinu dana league of legends-a vratio sam se doti2 ponovo i mogu vam rec da guštan :D
A sta se tice fps-a Global offensive igra je jako napredovala od bete. Igrao sam 1.6 dugo mislio sam da ce me offensive razocarat al ugodno iznenađenje definitivno. |
Betlfild 3 sp
World in Conflict - kupio na steamu za 9,99 complete pack |
Castlevania:Lord of shadows i Brutal legend ispočetka opet
|
Citiraj:
|
Danas na poklon dobio orginal DVD igre Dishonoured. Jel to čemu, da si je ostavim ili da je dam bratiću :D
|
Meni je super :)
|
Druže, to je odlična igra, drugačija od ostalih, pruža dosta slobode kretanja, odabira, istraživanja..
Sad već imaš i DLC-ove (novi više neće izlaziti). Nastavak (nastavci) su u velikom planu, potvrđeno.. |
Citiraj:
BTW Igra se zove Dishonored - vidim da ti je Metro Last "Blight" raskužija mozak Šoiću :D |
Citiraj:
Citiraj:
Ma dobro, color/colour :D a Last Blight je definitivno GOTY, makar došo i BF4 i 8 nastavaka COD-a do kraja godine :D |
Ja mislim da je to kada igra "dopusta" da ju predjes vise puta uz djelomicno razlicite stvari/gameplay/odluke..
npr, Stalker ima dobru vrijednost ponovnog prelaska :D Ali kome ja to uopce govorim :D |
Citiraj:
|
A sad ne znam dali ima vise krajeva, ali opcenito nije nimalo linearna.. ludo odlicna je igra.. Najbolje kada izvidjas teren u ulozi stakora, ribe ili neprijatelja (zauzmes/opsjednes im tijelo) ful dobro napravljeno sa jako puno novotarija..
Igraj, neces pozalit.. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |