![]() |
Šta ti je plan, šta ide unutra?
|
|
haha, svi pratimo iste teme :D
|
Koliko vidim planiras puknut 3080 unutra, jos uvijek se nadas da ce biti 2slot kartice?
|
|
Cukurek.
Sta ce covjeku vise, jos neka 3090 pod vodom i miran si do ryzen 4 :) Nego nije ti prema dolje kuler okrenut? |
Nije, vecinom ide prema gore, jos pogotovo sto je ovaj chipset hladnjak predimenzioniran za tu plocu jer su u sendvic jos stavili i hladenje m.2 diska pa nemos vent stavit. Ako mislis na vent, okrenut je prema dolje, vuce kroz hladnjak prema ploci. Tako i mora biti po noctuinim spec.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uf bas je morao, a taman sam se ohladio da cu radit custom loop u T1 |
74mm je, tako da nema mjesta u T1. Uf :)
|
Koliko sam shvatio, 74mm je bez fittinga, odnosno jos je vise s njima, cak i low profile koolance.
Inace fora stvar, svidja mi isto ko i Iceman i te integracije DDC pumpa. |
Citiraj:
|
Kaj lose je? Ja isto imam 3700x da uparim sa njime.
|
Lose je da, tj nije za 3700x, u doti imam spikeove i preko 82c a to je previse jer vidim da spusta frekvu.
|
Cudno mi je to puno, meni black ridge uredno drzi ryzena 1700. Znam da se zen 2 grije vise, ali ipak je to 65w procesor :S
|
Uf 82c u igri je puno previse. Jel si maknuo foliju sa baze? :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bas me zanima kako ce biti u T1, DHL i dalje se teli u Austriji.
|
Citiraj:
|
Ako nece biti dobro ide EK AIO na CPU.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A gle, vidim sto vidim kod sebe, ekipa sa 10700/10900k nemoze ohladiti svoj cpu s tim hladnjakom. Po meni je problem vent, ne hladnjak. Kao sto sam rekao , tebi vent hladi prakticki cijeli hladnjak, meni pola , i jos imas 2 heatpajpa vise.
Btw : Alphacool Announces Eisbaer LT 92 SFF AIO CPU Cooler , cini mi se ne lose a opet nisi limitiran visinom . |
Steta, onda ispada da su bas ofrlje napravili taj ghost edition, samo zakeljili drugi vent i to e to :/
|
Citiraj:
|
Razlika izmedu obicnog l12i ghost je samo u visini hladnjaka da ga nemoras ti savijati. Sve ostalo je isto.
|
|
Cudno mi je to, pa svi ga hvale da je super za SFF. Nemas dva venta gore da izvlace zrak iz kucista?
|
Nemam. Uzeo sam large tophat za vodeno, ide gore voda i dolje slim noctua za negative pressure i to ce onda biti to. Super je u provjerenom kućištu, eno lik u komentarima ispod kaže da mu na 9700k u prime dodje do 93c . Ispod njega lik na 3700x mid 80 i tako...
|
Ja cu imat dvije noctue koje ce izvlacit zrak iz kucista, biti ce bolja temp garant
|
Jesi kupio l12 vec ? ako nisi prodat cu ti ja svoj da mi ne stoji bzvz, meni stize celsius s24 u pon ?
|
Da stoji vec mjesecima pripremljen :( Ali ja jos ima dva slim noctua kulera za top dio kucista, pa cu vidjet kako ce se ponasat 3700x pod njime. Ako ce biti prevruce onda cu zagristit na custom loop tamo pred novu godinu.
|
1 privitaka
Ono kad je kuciste manje od papuca :) Stigao T1 u Austriju, sad da vidimo dali cu za vikend ga imatPrivitak 22627
Sent from my SM-G975F using Tapatalk |
Divotica. Još sad dok ga sastaviš i slikaj sve ;) . Ja sam u procesu prebacivanja na vodu, stigao je celsius s24 ali ima onaj mutavi mount na plastike od stock am4 umjesto starog prstena pa sam to naručio i zamjenit ću ventove sa Arctic P12 jer su duplo tiši a pusu bolje.
|
COOLERMASTER MasterBox NR200P
https://www.links.hr/hr/kuciste-cool...crno-052600370 |
Citiraj:
https://pbs.twimg.com/media/D91-N82XkAgBq0C.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
b550 gbyte 3700x loctua zracno 32gb gskill flare 1080ti 1tb m.2 1tb 2.5 750 corsair sa ray custom kablovima Pa dok vidim kako ce ponasat idemo na full water u kombu sa nekom od novih 30x0 grafa u 3slot modu. |
Sada se nadam da ce biti kakva fajn 2 slot 3070 u 10 mjesecu, ili cak 3080 pod vodom :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |