![]() |
Citiraj:
Imam jedino UK posto HR store ne podrzava PS Now, a ima par PS3 igara koje zelim odigrati. |
Kako misliš, sve na jednom?
Možeš sve što je na konzoli igrati s bilo kojim računom, samo je kod kupnje bitno da je odgovarajući za regiju. |
Citiraj:
ja isto imam US glavni i HR sekundarni pa di koja akcija naleti :D |
Citiraj:
Doduse, vise na PSN gledam iz perspektive da placam pretplatu kako bih imao pristup multiplayer funkcionalnosti ;) |
Citiraj:
|
:hitthewal:
|
Pokušavaš si flushati mozak, ili? Probaj reflush.
Ja koristim PSPlus zbog multiplayer-a, realno za igre me boli kifla, ali kad tad uhvatim slobodno vrijeme, budem pokrenuo par igara...tako neka se koti ;) |
da, nažalost i meni je PS+ samo mogućnost mp igranja
ove igre mi ionak samo čuče u library, nisam nijednu još odigro u 3 godine |
Imam PSPlus racun i istice mi ovaj mjesec, i sad me zanima dali cu moci igrati igre koje sam skinuo da sada preko racuna nakon isteka plus pretplate? Tipa rime i te besplatne igre koje su se djelile.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Hehe...how yes no....ilitiga no way hoseee....
|
25% popusta na jednogodišnje članstvo je sada akcija (ps+)
|
Citiraj:
|
jbg, moš to i tak gledat :D
|
kakav je offline content u gran turismu? Jel se isplati kupiti?( ne interesira me multiplayer)
|
Koliko sam upucen sad je bogatiji nego na izlasku. Ubacuju svako malo content pa mislim da se sad i za SP only isplati kupiti, naravno po ovoj cijeni od 220kn jer punu cijenu i dalje ne vrijedi.
|
Znaci cekamo jos :D
|
|
Citiraj:
SP ima GT ligu, ali je poprilično loše napravljena. Nemaš skoro nikakav progress ili nešto, samo naziv like, hrpu nabacanih utrka raspoređenih po klasama automobila i to je to. Ali kao igra cijela za 220kn se isplati i to bi po defaultu trebala biti cijena. MP sam za sada samo jednu trku odvozio i to je bilo dosta dobro i napeto. I dalje tvrdim da ako želiš igrati poštene trke s puno contenta samo uzmi PC2 i miran si. MP ne mogu komentirati za sada ni za jednu od njih jer sam premalo to igrao, ali GT:S je sigurno igraniji jer GT je sam po sebi dosta arkadniji i lakši za igrati, a tu je i sam naziv branda koji će uvijek imati svoju bazu igrača. |
Citiraj:
|
PC2 ima daleko bolje rijesene sezone. GT:S su doslovno samo nabacane trke bez imalo povezanosti. Bas se vidi da su ih samo ubacili jer su ljudi masovno hejtali to sto nema contenta.
No ako si tip igraca koji voli otkljucavati stvari, GT je bolji jer otkljucavas aute i svako malo ti bodovi iskacu na sve moguce strane, dok PC2 je odbacio to sve i u fokusu su samo trke. |
Novi update Gt... 13 novih auta, nova staza, nove lige, novi vr mod... Igra koja vridi svake kune I vise!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Citiraj:
|
PS+ igre za travanj
|
Citiraj:
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Čeka li još itko GoW?
Preload je počeo, skinut će se za par sati i sutra se igra, taman sam na godišnjem :D |
Citiraj:
|
Ako na konzoli pokušavaš onda i preko PC-a probaj, poznat je to problem na PSN-u.
|
Citiraj:
|
Znam znam, ne rješavaju zapravo, uvijek će to štekat.
|
embargo dignut sa GOW :chears:
|
Izjednačena ocjenom sa the last of us :chears:
https://s17.postimg.cc/rnh2pdjsv/gow.png i reakcija redatelja na ocjene :goood: |
Igrao sat vremena.. kakva igretina, od grafike, atmosfere, priče, combata.. nevjerojatno.
|
Ja sam bas kupio God of War 3 remastered za 30 reala (cca 60kn). Kak sad odigrati prva 2 dijela? Jel se prica nastavlja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Direktno se nastavlja i nema smisla igra treći dio prije prva dva. Mozes ih odigrat na PS2 ili PS3 remastered. |
Ekipa, mislim uzeti ps4 pro ovih dana. Zanima me jedna stvar... Čuo sam da mogu s frendom razmjenjivati igre bez opasnosti za dobiti ban (pretpostavljam da mi on da svoj acc i ja preko njegovog acc-a igram tu igru)? Da li se to može ili je to neki troll? :D Ako se može, dosta para ću uštediti pošto frend ima popriličan broj igara.
Hvala na odgovorima :chears: |
Može se samo ima nekoliko caka.
Prijatelj ima sve igre na jednom svom glavnom acc-u ili ih ima više? Prijatelj igra samo preko tog svog jednog acc-a (ako ima jedan)? Kad se prijaviš na account onda imaš mogućnost postavit da tvoj PS4 bude primary tom acc-u. Jedan account može imati jedan primary PS4. Primary se može isključivati i uključivati neograničeno puta. E sad, npr. trenutno tvoj frend ima svoj PS4 primary za taj account koji ti želi dati. Dok je tom njegovom accountu njegov PS4 primary on može igre na tom accountu igrati i preko drugih profila na svom PS4, a kad deaktivira primary moći će sve te igre igrati samo na tom svom glavnom accounti, dakle, još će ih moći igrati bez obzira što njegov PS4 nije primary tom accountu, ali samo preko tog accounta i ako npr. njegov brat ima svoj profil na tom PS4, a igra njegove igre s tog glavnog accounta više ih neće moći igrati jer taj PS4 nije primary tom accountu. Dakle, kad on deaktivira svoj PS4 kao primary i tebi da podatke ti ćeš se ulogirati i postaviti da tvoj PS4 bude primary tom accountu i moći ćeš skinuti sve igre s tog accounta, no igrat ćeš ih preko svog profila/accounta normalno. Nabrzinu sam ovo napisao pa je možda i zbunjujuće pa javi ako ti nešto nije jasno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Napravio sam si UK account i uzeo tamo, jer kod nas nema te usluge.
Bas trenutno igram GoW1 i radi bez ikakvih problema. Imas 7 dana free, a inace je 12 funti mjesecno. Taman platis to i prođeš sve GoW igre, uključujući i Olympus, Ghost of Sparta i Ascencion. Moj plan je odigrat sada unutar mjesec dana sve GoW igre i RDR :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01. |