![]() |
Citiraj:
Dakle, navijaj za svoj klub, ali poštuj protivnika. I klub se zove Dinamo, a ne agregat, rotor i koje kakve druge kreativne podcjenjivačke izmišljotine. Za to postoji forum Slobodne. @Jelc, sorry, morao sam. |
Ma nema problema ja se ispricavam, vidim da nisi mislija ozbiljno. I moj post na papiru izgleda flejmerski priznajem.
Sve ok, ma bolje se bavit hardwareom nego balunom. Pozdrav i ajmo clockat umisto navijat :) Sorry Jeltz na OT |
Citiraj:
|
Otkada to Armada pjeva: "Jedna će Torcida, plakati ovu noć..." ???? jel imaju oni ijednu svoju pjesmu ili su sve prepjevali od BBBa/Torcide? :D
btw, u subotu sam bio na svadbi,tako da nisam ni znao za rezultat dok nije došao na tu svadbu jedan od igrača Karlovca i rekao mi da su dobili jedva jedvice :D i da stvar bude bolja, na svadbi je bend svirao pjesmu "Jedna će mandolina..." ...mladoženja BBB, tast stari Dinamovac...that went well :D :D :D |
Hebate kak su Riječani tukli jučer Hajdukovce to nije malo :D (doslovno) A za rezultat da ne pričam, mogli su se bodovi podjelit, al mislim čemu kad je ionak Hajduk već osvojio prvenstvo :D :D :D
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, ne sviram po svadbama, ako si na to ciljao ;) imam puno rodbine i još više prijatelja. i ako Bog da, ovo je zadnja ove godine. bilo ih je pun klinac zadnjih 12 mjeseci :D |
Ne može Rijeka bez Štroka dobiti ni Lučki radnik, a kamoli Hajuka. Nažalost to je naša realnost. Igrač više, a Hajduk radi presing na našem terenu. Bio na tekmi i atmosfera je bila odlična, pun stadion, brdo torcide, prava derbijevska.
|
Na tv-u se vidilo da je atmosfera bila odlična i da nisam za hajduk, bilo bi mi žao šta ste izgubili
|
Citiraj:
|
Naravno :D
Kako Tičinović igra, trebat će nam na zimu sigurno :)? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko sam ja čuo, pjevala je Torcida....čekaj me, čekaj Splite :D
|
Citiraj:
A moram priznati da se kazne ne sjecam.:nono:Ko ce ga znat :) |
Neće Ajduk daleko sa ovakvim golmanom. Pa svaka jaca lopta mu ispada iz ruku.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
U tom slučaju su kažnjeni igrači i direktor :)
|
bilo je govora o tome da će se kažnjavati ko stigne, no izgleda da niš od toga.
|
http://sportske.jutarnji.hr/poklepov...istiv-/887929/
ništa novo,sudac je za sve krive...koji su likovi dinamo će opet bit prvak 6. put pa neka hajdukovci i dalje govore šta hoće |
Napada suce, a suci su svojim zaslugama donijeli više bodova od igrača zadnjih godina. A potez sharbinija JE za crveni, on je brutalan start i puka je sreca da nije covjeku slomio nesto.
|
Neuništivosti smo svjedočili u četvrtak. Fakat ti Hajdukovi treneri... klaun do klauna. Barem je Reja bio koliko toliko normalan.
|
Pusti ti to. Špaco je još dobar.
Čekaj da po n-ti put vratu Vulića :D Ili možda Katalinića :D |
Katalinić je treći na tablici a vi pjevajte kaj hoćete:)
|
Za one koji nisu vidjeli start Sharbinija link
Ružno izgleda i normalna snimka, a kamoli usporena. Uletio je ko Rambo:nono: |
i šta se onda Mucalo čudi? đonom ga je pokosio sa strane. Crveni + 2 utakmice zabrane igranja.
|
Citiraj:
I sad naravno - suci!! Pa koju tekmu su oni gledali, ja koliko god se trudio nisam vidio da sudac vuče za Rijeku i koliko god se trudio nisam vidio da je Hajduk bio bolja momčad i da je zasluženo pobijedio. I tako već godinama, Hajduk cmizdri, Dinamo prvak. |
bome, već 6.tu zaredom. a nema više Franje koji je za sve bio kriv što Ajduk ne vide titule 5-6 godina.
a kad je Dinamo bio pokraden protiv Zadra u Zadru, kad je bilo 1:1, 2 kola prije kraja, sezona 2003/2004, onda je to bila mamićeva bujna mašta i zaslužen naslov prvaka osvojen od strane Hajduka. naravno, uvijek se tjera voda na svoj mlin. Rade to i Dinamo i Hajduk, samo koliko mi se čini, stožer Hajduka je više licemjeran u cijeloj priči. Molim vas da me razumijete, ovo nije bilo upućeno navijačima Hajduka, ovo sam govorio o izjavama i debata koje su iznjeli tadašnji treneri, pomoćni treneri, uprava i ostala ekipa koja je dobro zarađivala na teret kluba i time ga urušavala. |
|
Citiraj:
Oko nogometnih klubova (pogotvo ovih vecih/jacih/uglednijih) se okupio razni polusvit jer su veliki nofci/intersesi u pitanju, a sve druge sfere s daleko (srecom) po tom pitanju (vaterpolo, rukomet, k(l)osarka, odbojka, hokej..). I dok je god je tako mi tu ni ne mozemo kvalitetno raspravit jer niti ne znamo koliko o svemu tome zapravo malo znamo, a dio price zadire i u politiku koja je na forumu zabranjena. Meni su ko Hajdukovcu smisne/licemjerne opcenito sve izjave vezane za urote i sudjenja (pogotvo Hajdukove i Dinamove). Kao i komentiranja navijaca istih klubova bas za taj segment. Tebi ko navijacu Karlovca kad komentiras tako nesto (za NK Karlovac) i drzi vodu ("mali" klub bez velikog utjecaja na razne faktore), ali kad ides ko navijac Dinama ili ja ko navijac Hajduka komentirat sudjenje/namistanje/pritisak onda je to smjesno i licemjerno. Zbog toga i ne komentiram takve stvari radije, vec se drzim baluna tj. igre. Dakle po onom video klipu zasluzeni crveni, igra je bila nasilje (zbog obje momcadi) i da zasluzeno su pobijedili kad yebenih 45. min. imaju igraca manje. A to sta se Dinamo izvuka s 1:0 protiv ZG-a to vas ne zanima :) |
Citiraj:
šta misliš šta bi bilo da nismo trebali puštati. bili bi 3. iza Dinama i Hajduka na kraju i ispred Cibalije i Šibenika. ali eto. Pobjedu dinama neću komentirati jer nisam ni gledao ni slušao tekmu, tako da nemam pojima o čemu se radilo. ali da su se provukli, jesu ;) |
Citiraj:
PS Evo i prigodna za nasu 1HNL. :nono: |
Rijeka je pokazala više, cijelu utakmicu su igrali bolje, povezanije, i bili su opasniji za gol od Hajduka.
Zasluženo bi bilo nerješeno, radi borbenosti Hajduka sa igračem manje, dakle pobjeda Hajduka nije zaslužena, više sretna. Sretno je i Dinamo zabio gol u 90. minuti, ali cijelu utakmicu bili su bolji i aktivniji, pa su i zasluženo dobili. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Mljac, kako si stigao gledati i Hajduk i Dinamo? Snimka?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne sviđa mi se sve to, umjesto rivaliteta dva najveća kluba dobijamo huškanje i sipanje mržnje izmađu sjevera i juga, a na žalost, kretena je previše na obje strane da bi se to smjelo tolerirati. |
Ma to Špaco samo priprema teren za gostovanje u Karlovcu:p
|
Citiraj:
no nema veze, nije to ni bitno. samo velim, da je bilo obrnuto, bila bi veća hajka nego na Krećaka. A da se razumijemo, hajka na Krećaka je bila opravdana i zaslužena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:03. |