![]() |
Citiraj:
|
Ima garanciju još godinu i pol, kupljena kod uzija
Ide 470ka na tržnjak, upite primam na PM :D:D |
Bokte koje cijene su sad grafickama, osjecam se sretnim sto sam kupio rx480 dok nije bila ludnica, po normalnoj cijeni :D :D
|
Citiraj:
Dođe mi da svoju prodam,ali znam da onda ne mogu ništa uzeti zbog ove pošasti. |
RX480 radi približno isto etha ko i rx470, tak da je cijena možda mrvu veća....
Samo vi sad pokupujte sve kaj mislite a Vegu ostavite meni ;) |
Citiraj:
|
Znači skoro pa sam moga mijenjati svoju najjeftiniju rx 470 za gtx 1070...a ja mislio da sam dobro prošao sa gtx 1060 :D
|
Citiraj:
Luda vremena. |
Otišlo par XFX RX480 za 3000kn. :fiju:
|
Nekako mi je šokantnije 2500-2600 za 470 4gb jer su bliže duploj cijeni kad su bile nove
|
Prevezao sam za prijatelja, najveći švercer HW-a u Srbiji, preko 1000 komada RX470/480, sve iz Mađarske. Nema ih više nigdje. Pet karti zarađuje 200e tjedno.
|
Malo manje ali tu je negdje računica :)
|
Citiraj:
|
Nema tko nece majnati bitcoin sad, pa cak i moja stara
|
Triba zatvorit thread Igre na forumu, tko se normalan više uopće igra na PC-u kad može lovu mlatit namlatit u rudniku :p
|
@Drvoje, mogao bi i ti malo probat lijepu lovicu vrti 390-ka, na stock vrti na 30mh/s a kad se clocka potegne i do 36.400mh/s
tak i tak imaš na njoj arctic aftermarket hladnjak pa se neće puno grijati a imaš i garu :D |
Da je tako dobra već bi je kupija od mene :D
Možda je čak i isprobam (da kopa dok sam na poslu) ;) |
Poludjeli ljudi i kopanje , ma ko zna za što oni kopaju...
Sada me već počinje zanimati kakve se matematičke operacije tamo obavljaju i gdje se podaci šalju i za koga... Ovo postaje vrlo čudno za mene. PS. cijene grafički ovo je za plakat , nije u pitanju zarada nego buduće cijene... |
Cijeli svijet probija lozinke za NSA, CIA, KGB, umetni službu :D
|
Nemojte se ni zajebavat, vidjet će ljudi iz net.hr, 24sata i dnevno ovo pa ćemo imat nove teorije urote
|
Očekujem da uskoro T1000 stane na noge. :D
|
Prije da ćeš ga ti dovršit u svojoj radionici, "I'll Be Hash" :D
|
|
|
uff 300w tdp.....
|
Citiraj:
|
Kak nije puno majku mu, pa gtx 1080 ima tdp od 180W, ako se uspoređuješ s tom grafičkom onda i po efikasnosti moraš biti identičan ili bolji.
|
Ona frontier edition sa zračnim coolerom ima 300w tdp, a ona sa vodenjačom 375w :D
Ali ako su toliko nasvirane, onda bi fakat trebale biti vidljivo jače od gtx 1080 jer u protivnom nema smisla. Naravno ne nužno kao 1080Ti, jer je između nje i 1080 velika rupa od 30% |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |