![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
;) PCE je jedva čekao ovaj bench, oživjelo je sve, počeo je OC :chears: |
Citiraj:
|
Odradite onda nesto sta je po vama relevantno, pa onda usporedite rezultate i recite koji je proc bolji, mada je uopce glupo uspoređivati i7 sa FX-om al ajd.
|
@Halos
Samo tovari Xeona na 5GHz pa kad ti se naponska regulacija rasipa kao đubre po vinogradu, a poštenih s775 ploča niđe. :) Benč je fora sam po sebi. I to staje priča. Ništa dalje više nema veze sa procesorima i njihovim međusobnim omjerima po pitanju performansi :) @Hawker Jebga, ne pratim tvoje okršaje po forumu, osim onih koji se prijavljuju :) |
Na kojem brze radi ezaba? :D
Ps..ovaj test nekako vise nema smisla.. Bar dok se ne stabilizira jer ovako su prevelike razlike medju verzijama. |
Čestitke na prinovi Eladio ;)
Ja sam minja doduše FX6300 - i samo radi integruše se isplatilo (koristija sam je 2 miseca prisilno), matične ploče su me došle isto (400kn), a nadoplata za proc 300kn (točno toliko me koštao ovaj cooler za FX6300, o Višera sunce ti kalaisano šta nisi bila golden chip odronino šugava :D) |
Kad se već Qrčite, onda bar nek vam se digne pošteno (CPU)
http://www.pohrani.com/t/3M/U5/2fUeh90r/54001.jpg |
TO TO TO :D
drvoje... ti si minja... minja si ti drek za drek dok mi elita guramo po 5ghz :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
JamaČno i eZaba radi superbrzo! :D @drug - šalji mi onu ploču :D |
Malo je to premasan napon za 32nm procesor...
@Halos Koju ploĆu? :) |
Citiraj:
|
|
1 privitaka
evo opet :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I idem izvrtiti i sjećanje me služi da sam izvrtio neki 54** i vrtim i tako i je. Vidim ti imaš 7 i kusur somova. U čem je razlika. Ne vidim ništa drugačije osim verzije CPU-z-a. Imao sam 1.73 verziju koja je davala ni manje ni više nego preko 1000 razlike manje. Instaliram 1.74 i imam nešto ispod 7000. Moje isprike ako se iznad raspravljalo ali čisto da ne kurite proceve sa naponima kao kolega malo iznad ;) instalirajte novu verziju bencha :D |
Ima 500mhz veći clock pa zato
|
Kaj?
Ima 200 Mhz veći klok i to samo iz razloga jer meni ne želi ostati na 3900 kad bencha :bmk: ali manje bitno. Bitno je da sam ja samo promjenom verzije cpu-z dobio 1300 više! |
|
3770 ima 4C turbo na 3.7GHz, no ta asrock z77 ploča mora imati onu nonK opciju koja drži sve jezgre na 4100MHz pri punom opterećenju.
|
Citiraj:
"Dabogdatipropišalo" vodeno :p |
propišali mi ventovi, propišat će i vodenjača, mob mi se raspao... jel baš potrebna dodatna kletva? :D
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/19/1f/E9WKzKX/cpuz-id.jpg |
Citiraj:
I onda kažu da procesori godinama stagniraju :nono: |
kao što biva sa driverima za grafe... svako malo 10% this 20% that... znači 10 godina stara grafa bi trebala imati jedno 10000% bolje performanse od aktualnih high-endova :D
|
To vrijedi za AMD krilatice, Nvidia ima kontra efekat :D
|
:r370: :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:19. |