![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
hahahahaha, baš, ova mu je dobra |
Citiraj:
U svakom slučaju Vaha ih je obrambeno već sad dosta doveo u red, a sigurno će biti još bolji. Dobra obrambena igra je ono što Dinamo fali već deset godina. I drago mi je što ne šljivi imena i menađere, razvikani Barbarić i Kramarić su ovu tekmu gledali s tribina. Sigurno će dobiti priliku, ali doboro je pkazati igračima tko je gazda... Još da se riješe Doda koji ničim nije zaslužio biti ni na klupi... |
Citiraj:
samo naravno, ako se dragi vođa ne polakomi, pa na zimu proda Sammira i Rukavinu, koji su se jebački počeli uigravati i trpaju sve više i više. iskreno se nadam da će prije tog roka Zokija u prdekanu a Dinamo pretvoriti u d.d. i da konačno dragog vođu odjebu iz kluba. dosta je bilo. |
Slažem se i mislim da će dragom vođi brzo odzvonit, obruč se steže :D
Problem je što sigutrno neće doći nitko bolji od nujega. Pogledaj i upravljačku ekipu Hajduka. Vrlo sličan profil, samo ne tako sirov :D Nadam se da fakat ne bude rasprodaje, uz ostanak ekipe plus nekoliko poajčanja i pravog trenera nije utopija da Duinamo slijedeće godine uđe u Ligu prvaka. Ako bude prvak, naravno.. Osobito ako ostane u istom nositeljskom statusu kao i sad. Ili boljem. Tu bi Dinamo + Hajduk puno toga mogli pozitivno odradit u EL... |
Ne može se spriječit prodaja najboljih igrača...alo ljudi,liga nam je šljam.Čim igrač dobije priliku ići negdje,taj i odlazi...jer je u suprotnom nezadovoljan i igra loše.Što se Hajduka tiče,Svaguša je totalna sirovina...al je Maminjo za njega Rambo! :D
Neznam,ali činjenica je da klub ide nekud,i mislim da su sve ove godine bile normalan,trnovit put do lige prvaka (nadam se)...i ja bi napucao Zajeca,pa kakve su ono igre...ma ajde.+ volio bi vidjet nekog drugog kako ode u London i odbije 15 milijuna eura,spakira kofere i natrag za ZG...jer traži 20...na kraju ih i dobije...evo i Mandžo zadnji primjer,odbijao je 7-8,tražio je 10! Na kraju Mandžo ipak otišao za 10...dok bi se netko drugi upišao u gaće na spomen 10 milijuna eura,u Londonu. Šta je je,čovjek napravi posao.A to što je tempirana bomba i bez dlake na jeziku,meni predstavlja vrlinu,jer u današnjem društvu ako nisi veća budala ili veći mangup,najebeš...a novinari kao novinari,ne volim ih,zapravo imam vrlo nisko mišljenje o njima...mislim da su to gamad od ljudi koja samo čeka nekoga javno pljuvat. |
Daleko od toga da je Mamić seljak i budala ali boljeg od njega nece biti...
Kao sto kolega iznad kaze, nemoguce je zadrzati najbolje igrace lige kad ih traze klubovi liga petice, a Mamić ih za vrlo dobre pare utapa :) |
tak je jasna stavr da se prodaja ne može u potpunosti spriječiti. i jasno je da igrač kad dobije nemoralnu ponudu ne pada mu na pamet da više igra po ovim livadama. no to je jedno, a neselektivna i nekontrolirana prodaja i kupovina kakvu smo povremeno u maksimiru gledali je drugo.
što se zajeca tiče, on je legenda kluba, ali da je neki trener - i nije... |
evo jedan prigodni Nik Titanik
bwuahahahaha :D |
ahahaha, najeli bi se govana i hnl-u uzduž i poprijeko :D
|
nego, kaj je to sa Subašićem? jel on pije prije svake tekme ili kaj? kakav je ono gol opet popio, kroz trbuh??? u Osijeku se pravdao da mu je pukao čep na kopački, ali ovo protiv Zadra... sreća njegova je da su pobjedili. nadam se da će Radošević braniti u Rumunjskoj, da nebi Ajduk senzacionalno popušio EL.
btw, golčinu možete vidjeti ovdje, svi koji niste vidjeli. šteta kaj nema i usporene snimke :) |
...da nije Reno ostao bez para, pa mali prima ovakve golčine "kroz trbuh"? :D
|
Opet mlađi dalton i suci, nešto ih jako voli.
Izgleda da su "dobro" sudili pa je malo dalton malađi s njima porazgovarao, pa su suci malo po riječima trenera oštetili slaven i izgleda da nakon tekme nije dalton mlađi imao prigovora više na suđenje. |
Hrvatski dragovoljac 1 : 1 Osijek
Nego, baš okrenem na Antena 1 jer ovi naši šupci ne prenose atletiku kad ono- komentira Vela:stoopid: A baš sam se pital kak niš ne prenosi na HRT-e... |
Pričalo se da je otiša da HRT-a (sad je očito da je), sad smo osuđeni na Ćoskana :(
|
I Prasićka:suicide::flyingey:
|
Varteks opet dobio... :goood:
A Karlovac sam pada već par kola zaredom...izgleda da Pamić gubi kontrolu :D |
Citiraj:
Pazi na svoj straznji (ne)red :D |
Rijeka - Slaven Belupo 2:1
Šibenik - Istra 1961 2:2 Inter - Lokomotiva 5:0 Zadar - Zagreb 2:1 Varaždin - Karlovac 1:0 Sutra Split-Ajduk i Dinamo-Cibalia. |
naravno, opet poraz. Mislim da je ova sezona broba za goli život :( srećom pa sam bio na svadbi jučer pa nisam znao ništa o tekmi ;)
|
Split - Ajduk 1:1
Dinamo - Cibalia 2:0 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Brko, jesu to tvoji nekog konačno pobjedili?:D
|
jesu jebote :) ko bi reko :D možda i tvoji večeras pobjede, ko zna :D a možda i Drvojevi :D
|
Hihihi, :D ebe Vaha Spacu :D
|
Uf, taman legla gajba u pravo vrijeme:)
|
Konacno jedna lijepo odigrana akcija Dinama koja je rezultirala golom.
|
Pfff...1:1...
Al ajd-ak ništa drugo Rijeka je popušila pa se istopila razlika. |
Dodo i Etto... spavat u kavezu na otvorenom i jest svaka 2-3 dana jednom. nevjerovatno kako iritantno su igrali. šamarao bi ih dok mi nebi koža sa dlana otpala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |