PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   1.HNL 2010/11 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=193916)

Brko 22.08.2010. 19:34

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1713348)
E moj Brko-ko ne zabije...:D

...dobije :D

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1713386)
Luzeri sa četri rijeke :D

A Pamić se sad lupa po glavi što je odbio Dinamo :D

ma ne lupa se zato. lupa se što su morali prodati sve igrače koji su nekog klinca vrijedili, a prodali su ih za kikiriki i na kraju uopće ne igraju u klubovima u kojima jesu. sramota. a para su se nabrali od prodaje utakmica lani u par zadnjih kola.

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1713390)
Onaj Tićko imal zicera ko kuća....

a je da, je8o sam mu sve po spisku :( znao sam da će Rijeka zabiti.

Citiraj:

Autor Billkita (Post 1713595)
Karlovac odlična ekipa, fali im jedan pravi golgeter, a moja Rijeka loše ali bodovi se pišu.
Slijedeće kolo Slaven Belupo na Kantridi, obavezno to idem pogledati, malo se ispuhati nakon konstantnog maltretiranja moje drage šefice.

ma kita smo mi odlična ekipa kad se gol jedva zabije. čestitke na pobjedi. zasluženo.

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1713653)
Brko, jesživ?:D

jesam, kako ne :)

Dizel 23.08.2010. 10:47

http://www.sportnet.hr/vijesti/40241...mo-primiti-gol

Ovo je jedna od boljih zajebancija ... :D

gazda099 23.08.2010. 11:14

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1714033)

hahahahaha, baš, ova mu je dobra

Jerry Drake 23.08.2010. 11:28

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1714033)

A zakaj zajebancija, na 50% su već, u dvije nisu primili gol a još su im dvije ostale do kraja mjeseca.

U svakom slučaju Vaha ih je obrambeno već sad dosta doveo u red, a sigurno će biti još bolji. Dobra obrambena igra je ono što Dinamo fali već deset godina. I drago mi je što ne šljivi imena i menađere, razvikani Barbarić i Kramarić su ovu tekmu gledali s tribina. Sigurno će dobiti priliku, ali doboro je pkazati igračima tko je gazda...

Još da se riješe Doda koji ničim nije zaslužio biti ni na klupi...

Brko 23.08.2010. 11:32

Citiraj:

Autor Jerry Drake (Post 1714053)
A zakaj zajebancija, na 50% su već, u dvije nisu pri,mili gol a još su im dvije ostale do kraja mejseca.

U svakom slučaju vaha i hje obrambeno već sad dosta doveo u red, a sigurno će biti još bolji. I drago mi je što ne šljivi imena i menađere, razvikani Barbarić i Kramaić su ovu tekmu gledali s tribina. Sigurno će dobiti priliku, ali doboro je pkazati igračima tko je gazda...

a čuj, nije on neki lajbek ala Jurčić da će doć kao trener i da neće postaviti svoje uvjete te da će bezuvjetno potpisati i slušati dragog vođu. :D Vaha je ipak trener svjetskog glasa koji je od onog sirotog Lilla napravio prvoligaša i igrao Ligu prvaka. to što je kasnije uprava usrala motku, to nije njegov problem.
samo naravno, ako se dragi vođa ne polakomi, pa na zimu proda Sammira i Rukavinu, koji su se jebački počeli uigravati i trpaju sve više i više. iskreno se nadam da će prije tog roka Zokija u prdekanu a Dinamo pretvoriti u d.d. i da konačno dragog vođu odjebu iz kluba. dosta je bilo.

Jerry Drake 23.08.2010. 11:36

Slažem se i mislim da će dragom vođi brzo odzvonit, obruč se steže :D
Problem je što sigutrno neće doći nitko bolji od nujega. Pogledaj i upravljačku ekipu Hajduka. Vrlo sličan profil, samo ne tako sirov :D

Nadam se da fakat ne bude rasprodaje, uz ostanak ekipe plus nekoliko poajčanja i pravog trenera nije utopija da Duinamo slijedeće godine uđe u Ligu prvaka. Ako bude prvak, naravno..

Osobito ako ostane u istom nositeljskom statusu kao i sad. Ili boljem. Tu bi Dinamo + Hajduk puno toga mogli pozitivno odradit u EL...

Thoroughbred B 23.08.2010. 12:03

Ne može se spriječit prodaja najboljih igrača...alo ljudi,liga nam je šljam.Čim igrač dobije priliku ići negdje,taj i odlazi...jer je u suprotnom nezadovoljan i igra loše.Što se Hajduka tiče,Svaguša je totalna sirovina...al je Maminjo za njega Rambo! :D

Neznam,ali činjenica je da klub ide nekud,i mislim da su sve ove godine bile normalan,trnovit put do lige prvaka (nadam se)...i ja bi napucao Zajeca,pa kakve su ono igre...ma ajde.+ volio bi vidjet nekog drugog kako ode u London i odbije 15 milijuna eura,spakira kofere i natrag za ZG...jer traži 20...na kraju ih i dobije...evo i Mandžo zadnji primjer,odbijao je 7-8,tražio je 10! Na kraju Mandžo ipak otišao za 10...dok bi se netko drugi upišao u gaće na spomen 10 milijuna eura,u Londonu.

Šta je je,čovjek napravi posao.A to što je tempirana bomba i bez dlake na jeziku,meni predstavlja vrlinu,jer u današnjem društvu ako nisi veća budala ili veći mangup,najebeš...a novinari kao novinari,ne volim ih,zapravo imam vrlo nisko mišljenje o njima...mislim da su to gamad od ljudi koja samo čeka nekoga javno pljuvat.

h4ze 23.08.2010. 12:20

Daleko od toga da je Mamić seljak i budala ali boljeg od njega nece biti...
Kao sto kolega iznad kaze, nemoguce je zadrzati najbolje igrace lige kad ih traze klubovi liga petice, a Mamić ih za vrlo dobre pare utapa :)

Jerry Drake 23.08.2010. 12:21

tak je jasna stavr da se prodaja ne može u potpunosti spriječiti. i jasno je da igrač kad dobije nemoralnu ponudu ne pada mu na pamet da više igra po ovim livadama. no to je jedno, a neselektivna i nekontrolirana prodaja i kupovina kakvu smo povremeno u maksimiru gledali je drugo.

što se zajeca tiče, on je legenda kluba, ali da je neki trener - i nije...

Brko 23.08.2010. 12:25

evo jedan prigodni Nik Titanik
bwuahahahaha :D

Jerry Drake 23.08.2010. 12:31

ahahaha, najeli bi se govana i hnl-u uzduž i poprijeko :D

Brko 23.08.2010. 12:38

nego, kaj je to sa Subašićem? jel on pije prije svake tekme ili kaj? kakav je ono gol opet popio, kroz trbuh??? u Osijeku se pravdao da mu je pukao čep na kopački, ali ovo protiv Zadra... sreća njegova je da su pobjedili. nadam se da će Radošević braniti u Rumunjskoj, da nebi Ajduk senzacionalno popušio EL.

btw, golčinu možete vidjeti ovdje, svi koji niste vidjeli. šteta kaj nema i usporene snimke :)

Dizel 23.08.2010. 12:59

...da nije Reno ostao bez para, pa mali prima ovakve golčine "kroz trbuh"? :D

pinkskin 23.08.2010. 19:11

Opet mlađi dalton i suci, nešto ih jako voli.

Izgleda da su "dobro" sudili pa je malo dalton malađi s njima porazgovarao, pa su suci malo po riječima trenera oštetili slaven i izgleda da nakon tekme nije dalton mlađi imao prigovora više na suđenje.

Jelc 27.08.2010. 21:21

Hrvatski dragovoljac 1 : 1 Osijek

Nego, baš okrenem na Antena 1 jer ovi naši šupci ne prenose atletiku kad ono- komentira Vela:stoopid:

A baš sam se pital kak niš ne prenosi na HRT-e...

Emissary 27.08.2010. 21:47

Pričalo se da je otiša da HRT-a (sad je očito da je), sad smo osuđeni na Ćoskana :(

Jelc 27.08.2010. 21:52

I Prasićka:suicide::flyingey:

TheBEaST 29.08.2010. 01:04

Varteks opet dobio... :goood:

A Karlovac sam pada već par kola zaredom...izgleda da Pamić gubi kontrolu :D

Drvoje 29.08.2010. 01:24

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1717713)
..A Karlovac sam pada već par kola zaredom...izgleda da Pamić gubi kontrolu :D

Nemoj tako, Drug Brko ceka u zasjedi (sutra u trijeznom stanju napada u formaciji 4-3-3) i kad tad ce doc u thread, tako mi Ticinovica :)
Pazi na svoj straznji (ne)red :D

Jelc 29.08.2010. 01:53

Rijeka - Slaven Belupo 2:1

Šibenik - Istra 1961 2:2

Inter - Lokomotiva 5:0

Zadar - Zagreb 2:1

Varaždin - Karlovac 1:0

Sutra Split-Ajduk i Dinamo-Cibalia.

Brko 29.08.2010. 16:24

naravno, opet poraz. Mislim da je ova sezona broba za goli život :( srećom pa sam bio na svadbi jučer pa nisam znao ništa o tekmi ;)

Jelc 29.08.2010. 21:52

Split - Ajduk 1:1

Dinamo - Cibalia 2:0

Brko 31.08.2010. 21:04

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1717713)
Varteks opet dobio... :goood:

A Karlovac sam pada već par kola zaredom...izgleda da Pamić gubi kontrolu :D

ništa čudno. sve što valja, prodali su. i bit će jako dobro i ja ću biti happy ukoliko ostanu u ligi 12 nagodinu uopće :D a možda nebi bilo loše da padnu opet u drugu ligu. ostali karlovački sportovi koji nisu loši, recimo rukomet, košarka i odbojka pate, nemaju ni lipe, svi pare daju fudbalerima.

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 1717717)
Nemoj tako, Drug Brko ceka u zasjedi (sutra u trijeznom stanju napada u formaciji 4-3-3) i kad tad ce doc u thread, tako mi Ticinovica :)
Pazi na svoj straznji (ne)red :D

ma čekam u lokalnoj birtiji da dođeš u Karlovac na kakvo pivče :D bez zjebenacije, dođi kad bude Hajduk gostovao uskoro. pa ćemo popit i pogledat tekmu ;)

Jelc 11.09.2010. 01:54

Brko, jesu to tvoji nekog konačno pobjedili?:D

Brko 11.09.2010. 14:28

jesu jebote :) ko bi reko :D možda i tvoji večeras pobjede, ko zna :D a možda i Drvojevi :D

nino 11.09.2010. 19:43

Hihihi, :D ebe Vaha Spacu :D

Jelc 11.09.2010. 19:53

Uf, taman legla gajba u pravo vrijeme:)

s4s4 11.09.2010. 19:59

Konacno jedna lijepo odigrana akcija Dinama koja je rezultirala golom.

Jelc 11.09.2010. 20:52

Pfff...1:1...
Al ajd-ak ništa drugo Rijeka je popušila pa se istopila razlika.

Brko 11.09.2010. 20:52

Dodo i Etto... spavat u kavezu na otvorenom i jest svaka 2-3 dana jednom. nevjerovatno kako iritantno su igrali. šamarao bi ih dok mi nebi koža sa dlana otpala.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46.