![]() |
danas sam bio kod Maje malo probali 3dmark06 i bilo jako loše..vantage nismo stigli ni isprobat, proc je bio na 4.0, grafa lagano klokana i dobili smo puno manji rez od single 5850 :D...tak da budemo u subotu kod mene vidjeli kolko bude išla :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, ali ne koliko bi dobio u 06 i drugim testovima
EDIT: Max, cudim se kako vec nisi stavio sliku koliko tvoj EEEEE ide u vantage-u........ Taj tvoj, wolverine, 920 je preeeslab pa maxov je isao daleko vise i to na zraku |
Citiraj:
Citiraj:
|
Koliko se ja sjecam Wolverine ne bencha da bi postao rezultate po top10 ljesvicama vec samo informativno, bez cijeđenja proca i inih stvari...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Jok, treba mi ikstrim ili Gulftown da bi mogao dat ''pravi pogled'' :rolleyes: |
Citiraj:
|
Kako god ti kažeš ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bas, proc je smrdnjivi drek koji se grije ko svinja i oce prevec napona...tak da 4GHz plafon bez da se moje moci kurenja komponenti ne pokazu u pravom svjetlu
|
Rush xxx -25823 - 2x5850 1055/1200 stock hlađenje , i7 920 3.5 air
vidim da su se grafe udobno smijestile,evo kaj su radile prošli vikend:http://hwbot.org/community/submissio...50_29621_marks |
i odmah ispod tebe ja za 30 bodova manje :D
|
Citiraj:
|
samo 11308 : (
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma kaj te je imalo napajanje zezat...kad smo kod mene vrtili vantage sve je to vukao VX550...nemoj se izvlačit :D
|
nova igračka na sobnoj temp
http://www.imagesforme.com/show.php/966440_22494.jpg Domagoj ,da sam htio nebi bio problem .Meni je vantage najlakši 3d mark kaj postoji, koliko mhz tolki rez . Nego ova gore kad bude ispod prozora s t-radom mogla bi popapat ove tvoje 5870 reze .btw. ta tvoja ide jako dobro . |
|
Magarac, koji napon za 1100? I koliko onda tek ide za 3D03?
Inače, odlični klokovi. :) |
Citiraj:
|
To je ona što je došla sa reklamacije ili? Prebolesno.
Namjeravaš li ju bacat pod LN2? :D |
Citiraj:
za ln2 ,poima nemam |
E 8600 3DMark Vantage
Pozdrav ekipa!
Novi sam na forumu pa me nesto zanima.Imam E 8600 i moj score na 3DMak Vantage je premal oko cpu 7000 a gpu mi je 18 000 imam gtx 295 :).Dali je to normalno,nista nisam dirao sve je stock radi na 3.3.Hvala |
imas temu za 3dmark vantage, btw ok je, samo sto bi trebao jaci proc da mozes iskoristit tu zverku :D
|
da normalno je...ako želiš čim veći cpu score klokaj taj proc ili si kupi nekog quada
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:04. |