![]() |
ma nema šanse... sam koncept mi je van pameti čak i za van pameti kategoriju filma :D
|
biće dobro |
|
Dobro je, pojavljuje se Svarcika :D
|
Citiraj:
Drug Brko i ja ga gledamo 100% jer smo nedavno diskutirali da nam je T2 na top 100 ljestvici SF filmova... |
Citiraj:
|
Šteta što se po traileru da zaključit da će biti žešća kenja.
|
Citiraj:
Znači glavni protagonist je žena koja ima 1.79 cm i bori se protiv omanjeg meksičkog Terminatora (Cactusdyne system model 101) 1.81 cm koji u traileru izgleda manji od nje za barem 10 cm. Ovaj film ako bude imao 5.6 ocjenu na IMDBu nakon godinu dana, bude dobro. Čini mi se da će proći kao i Predator :) iako je meni simpatičan, flop je samo takav. A ovaj terminator je svakako napravljen po špranci da zadovolji sve purple helmet warriorse ili kak ih već zovete. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Definitivno je privukao pozornost, barem meni.
Ali da, samo da ne bude debakl kao Predator. |
CGI je gori nego animacije u T2.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam nikada čuo za taj izraz, pa ajde, mommy, budi pametan pa guglaj. Kad ono: Citiraj:
|
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::roller::roller::roller::roller::roller::roller:
|
Us - Film mi je lošiji od Get out (isti redatelj), ima napetih jezivih trenutaka ali rasplet (previše nelogičnosti o labaratoriji) mu ruši ocjenu. Daleko je to od lošega filma ali redatelj se previše fokusirao kakvu će poruku film poslati nego dati logičko objašnjenje. 6/10
|
Nabavio novi TV, pa sam htio nešto s puno CGI i boja.
Nabavio Mortal Engines, meni je sasvim ok sjeo. Ako je nekome Alita ok, ovaj je sličan. Ništa posebno, mozak na pašu, ali ok za pogledati u nedjeljno popodne. Da se razumijemo, ovo je klasičan teen film s happy endom i dvoje zaljubljenih, ali meni je pasao. Zbog odličnog CGI-a, boje i zvuka ocjena više. 6.5/10 |
Nakon sto sam pogledao trailer imam feeling da je to neka zajebancija.....pa upravo to sto je netko spomenuo....realnije mi izgleda T2 u odnosu na ovaj odron....majko mila
|
Došla Marvelica u HD-u.
EDIT: Pogledao i ja Captain Marvel. Daleko najgori Marvelov film, meni na razini Green Lantherna i ovog zadnjeg Fantastic 4. CGI užasan, priča kao i svaka druga, nepostojeća, humor na razini srednje škole. Ne znam, možda mi je takav dan bio, ali jednostavno sam jedva čekao da završi, a htio sam pogledati zbog Avengersa. 5/10 max |
đon wik 3, bome sam se nasmijao više nego na komedijama
|
Citiraj:
|
a humor da čitava dvorana umire od lošosti akcije :D
možda su to htjeli? :D |
Ali meni nije jasno, JW3 ima ocjenu 8.1.
Pa koji k? Jedinica je ok, ali ništa posebno, dobra akcija. Dvojka je meni odron. |
drito ;)
|
jedinica ok, dvojka smeće, trojka eto, nenamjerna komedija :D
četvorka očekujem neočekivano |
Citiraj:
Get Out je dosta bolji od ovoga iako nije sad nešto posebno, al dobar film... |
Citiraj:
|
može preporuka za neku mystery drama film novijeg datuma dostupan na HBO GO? :)
|
Citiraj:
|
Vratio se upravo s John Wicka 3, nakon što sam pročitao kritike ovdje.
Tko je god očekivao nešto više od brainless akcije s vrhunskim kaskaderima, što je već ionako viđeno u prvom i drugom dijelu...možda da promijeni žanr :D Očekivano puno akcije, ali neočekivano puno humora |
Film je vrh!
Preporuka definitivno :D |
Slažem se, jw3 je dobar za to što jest. Naravno, ko ide u kino gledat akcijski film i očekuje šindlerovu listu, razočarat će se :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:27. |