![]() |
Citiraj:
Za Alan Ford ti je dovoljno prošetati bilo kojim većim hrvatskim gradom ili upaliti vijesti... Nadam se da neće snimati filmove po stripovima na kojima sam odrastao, to ne bi ispalo bolje od Uwe Bollovih ekranizaija video igara. :D Jesi pogledao ova dva Dylan Doga koji su snimljeni? |
Hvala, nisam ni znao je snimljen film. Ja sam nasao samo jedan (Dylan Dog: Dead of Night), koji je drugi?
|
Citiraj:
Taj Dead by night nije vrijedan spomena, smeće. Drugi je Dellamorte Dellamore. Film nije baš za svakoga, ali ako si fan Dylana Doga ovo je must watch. |
Citiraj:
|
Ma nisam baš fan Dylan Doga a pogotovo ne zombija. Samo me zanima(lo) kako su ispali filmovi.
|
Citiraj:
Pogledao sam ga ima sigurno 15 godina, nije me se baš onda nešto dojmio iako sam fan Dylana Doga, imam u podrumu sigurno 2 kutije pune DD stripova :D Možda mu uskoro opet dam priliku. |
Odrastao sam na Bonellievim stripovima, ali Dilan Dog mi je bio pravo osvježenje kad se pojavio, negdje krajem osamdesetih (sjećam se da je "Doktor Ksabaras" bio prvi broj).
Dead of Night je negledivo smeće, a ovaj stariji mi je ostao u sjećanju kao trashy ali simpatičan, ljubitelji žanra a posebno stripa bi ga trebali pogledati, posebno jer je talijanski. :D |
Dellamorte je jeben, ako volite Dylan Doga to je to. Nažalost nema Martin Mystere filma.
|
Možda i bolje. :)
|
Malo sam bacio oko na dellamorte, neki engleski jebeni dub, rađe bih to pogledao u originalu. Svakako jako trashy.
|
Ja sam došao do pola. Glumac izgleda kao Dylan al da, film je trash.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Citiraj:
Zagor nije veliki komercijalni hit. Radi se o talijanskom stripu koji je najpopularniji bio u Jugoslaviji, te dosta u Italiji. Dakle čak se ne radi o hitu na razini čitave europe, a kamoli u SAD-u (a bez SAD-a nema ničeg velikog) |
Fora bi izgledao neki Nathan Never film, pogotovo danas u doba dobrog CGI-ja... Dandanas ga citam na kindlu, iako sam ih kao klinac cesto kupovao
|
Citiraj:
Problem je što bi NN ako bi ga se htjelo prikazati u skladu sa stripom bio jako sličan vizualno Altered Carbonu. A to košta previše :( Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Nije cijena CGI vise tolika kao nekad. Zapravo sa padom cijene CGI smo i dobili to sto smo dobili, eye candy (Google: visual images that are superficially attractive and entertaining but intellectually undemanding) filmove i serije.
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Al što jest jest, film je samo za hc fanove. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
"Do je gospodična"... ajde da sam bio pijan pa ne bih reko, ovako stvarno sramota. A ne znam niti što sam htio reć. Možda "Kao što"... prvo izadje koja sijeda, onda poblenaviš. Strašno.
|
Cold Pursuit sa Liamom Neesonom. Odron od filma. Prošle godine sam si rekao da ću gledati njegove filmove iz komedije da se nasmijem s obzirom da mu u svakom novijem filmu nekog ubiju ili otmu i on krene mlatiti sve oko sebe. Što je previše, previše je. Jasno mi je da pod stare dane želi zaraditi svaki dolar koji može, ali skoro mu je 70 na leđima, pa neka radije snima drame umjesto da već očito oslabljen i mršav u sadašnjim godinama glumi akcijskog junaka - i ne, ovo posljednje nije razlog zašto je film loš.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ameri cesto znaju zasrat dobar film kad pokušaju kopirat vec dobar postojeci. Bolje pogledaj Nordijski original : Kraftidioten -a aka In Order of Disappearance iz 2014 ... crna komedija u kojoj glumi i naš Goran Navojec |
Mislim da sam ga nasao na nekoj listi iz tvog potpisa. Jako dobar film.
Navojec i Trifunovic su to dobro odradili :) Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
detektiv pikaču cijeli film
|
Ide ban za ovo kad dođem na komp :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Taj me film podsjetio na ovaj.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:27. |