![]() |
uspio sam. hvala!
|
Citiraj:
moze pomoć oko mog pitanja pljiz... |
mogu ti ja pomoč kužim se u lcdeove samo reci koji je problem
|
I mene zanima ovaj 32lh2000. Vidim da je sada u Mercatoru na akciji za 2990kn ali pod imenon 32lg2100. Sluzio bi samo mojoj curici za crtice i eventualno ponekad za xbox360.
Drugi izbor je GRUNDIG Vision 3 32-3821 u hgspotu. Znaci nesto sto je moguce jeftinije, ali da je barem 32". Hvala :) |
Citiraj:
pa samo me zanima kakva ce biti slika na tv-u kada ga spojim preko kompa tj dali ce biti cista na ovom sa rezom 1366, a kakva na fullHD-u, dali ce razlika biti drasticna ili zanemariva...koristit ce za filmove, surfanje odnosno kao monitor i tv |
Citiraj:
Moj savjet za TV koji ćeš korisiti kao monitor Panasonic S10, a kao TV za monitor i TV Panasonic G10. |
Molio bih prijedlog TV-a.
Ugl, lakše ce mi biti ako uzme LCD...jer mu objašnjavati da Plazmu treba uhodati tih 200 sati i da 4:3 omjer ne smije koristiti cijelo vrijeme - neda mi se. Ali ako ima neka odlična plazma do 7500kn, da je puno bolja od LCD-a...zašto ne. :) Nije zahtjevan korisnik, ali neka bude fullHD da ne bi bilo da sam ga prevario i obmanio. :D .. Također, poželjno je da garancija bude barem 24 mjeseca. |
Moj savjet je Panasonic TX-P42S10E.
|
@Gilbert5: TX-P50X10E
|
Uzimam 32" LCD do 4k kuna pa mi dilema pala između Samsunga b530 i Philipsa 5604h ili ako neko ima još pametniji prijedlog.
Prvenstveno TV ide kao monitor za filmove i net i naravno kao sam TV. Uvjet je da ima full hd zbog navedenog da će služiti kao monitor. |
Evo da javim da sam piknuo LG 32LF2510, pa mi malo nije jasno kako funkcionira DVB-T, odnosno nigdje na opcijama ne vidim dali je ukljucen il ne i dali on prima signal preko vanjske analogne antene ili za DVB-T treba posebna?
|
Citiraj:
Citiraj:
Sve u svemu zadovoljni svi, fer cijena a dobar tv. Mogu reci da se generalno vidi da je plazma bolji proizvod od LCD-a, barem od mog Philips-a. :D |
Može li mi tko napisati service menu kodove za panasonica p42u10?
Tj. moze li se ikako provjerit koliko u10 ili x10 imaju sati rada, jer razmisljam da uzmem izlozbeni s obzirom da je drugih nestalo. |
|
Zahvaljujem! :chears::care:
Kaže 590h, da li se isplati uzeti 42U10 za 5800kn s 590h rada i 74 paljenja/gašenja ili naručiti novi za 6300kn i čekati ga da stigne (nema ga na skladištu)? :stoopid: |
Ako dobijes garancije isto za oba, ja bi uzeo ovaj razrađeni, ipak ustedis 500kn ženi za minival :)
|
Ista je garancija, uzeo U10, imam hdmi na grafickoj, paneli su identični, a crni je ljepsi od srebrnog tj. X10ES.
|
Ima pitanje za vlasnike panasonica, a ne znam gdje da ga postavim pa ću probat ovdje.
Može li se postaviti da defaultni ulaz kad upalim tv bude npr. hdmi 1 (max tv), jer defaultno ide na analognu (antenski ulaz)? Tražim po manualu, ali ne mogu nać. |
Ne.
|
Nažalost ne, ako se ne varam zbog verzije HDMI-a.
Uglavnom, solucija je da skupiš 300kn i uzmeš logitech harmony-a, konfiguriraš ga i jednim klikom pališ tv, prebacuješ na maxtv ulaz i pališ atlantu/simensa. A možeš i složiti za druge stvari, ovisno kojeg uzmeš, ovi 555 modeli mislim da podržavaju do 15 uređaja. |
Zanima me gdje se pri uporabi plazma tv-a mogu primjetiti razlike između modela TX-P42S i modela TX-P42G ?!
Konkretno dali je vidljiva razlika kod razlučivosti žive slike od 900 linija i ona kod tv-a sa 1080 linija i razlika kod inteligentnog kreiranja kadrova na tv-u sa 400 Hz subfield pogonom i tv-a sa 600 Hz subfield pogonom ? Gdje se ta razlika može uočiti i dali se uopće može uočiti ?! |
Razlika izmedju 400 i 600Hz subfielda se navjise uocava u prikazu scena (1080p materijala) koji obiluje tamnim scenama. Detalji u tamnim scenama kod S10 nisu toliko ostri kao kod G10.
Naglasavam da smo ovu razliku primjetili jedino preko testnih uzeraka pokretne rezolucije, kao i u jednom kadru The Dark Knighta dok je drugdje je nije bilo. |
sam
|
Pozdrav.
Molim vas,može li preporuka Lcd Tv-a 82 cm,da ima solidnu sliku,ulaz za 2 scart-a i dvb-t,ostalo nije toliko važno,cijene do 4000 kn. Nisam previše u svijetu tv-a pa ako možete preporučiti 2-3 modela,bio bih zahvalan. Hvala. |
Citiraj:
|
može li mi neko preporučiti što uzeti između Sony kdl32u4000 3.600 kn ili Toshiba 32av635dg u metrou 3.300 kn?
toshiba ima usb ali neznam čemu služi. |
Citiraj:
|
Pozz ekipo trazim Tv-LCD do 4500-5000Kn ( Metro vemil - ducani u Zg-u )
Gledo sam nesto samsung 530 i LG 32LH2000 u metrou koji je bolji od ta dva. Dijagonala ne veca od 37" Full HD |
od sutra u metrou na akciji...pani P42C10E...3680kn:goood:
http://www.cdfreaks.com/hardware/pro...Plasma-TV.html malo citam i cini se ok za te pare. Citiraj:
Citiraj:
ima neko nesto bolje za preporuciti za tu cijenu...neka puca! sluziti ce vecinom vremena za gledanje hrt i tu i tamo koji dvd...nista specijal. |
Dali mi možete pomoći oko nedoumice koji tv da kupim !?
Danas sam naletio na panasonic plazmu oznake TX-P42ES10 KOJA IMA kontrast 30 000 :1 i PC ulaz (vga) cijena mu je 5999 kuna identična modelu TX-P42U10 kod kojega je kontrast 20000:1 i nema pc ulaz . Napominjem da se ne radi o modelu TX-P42S10 već o TX-P42ES10 pa me to buni jer nisam nailazio na taj model nigdje a niti Nani ga u svojim recenzijama nije spominjao pa me zanima zna li netko nešto više o tom modelu ??? Hvala ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:11. |