![]() |
Znastvena fantastika i fantastika nije isto. Film o kojem ovdje pricate je samo fantastika, kao i ogromna vecina koja se u zadnje vrijeme snima a gura pod SF.
Na primjer, ST je SF, SW je F. |
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
https://i2.wp.com/barelyharebooks.co...-PM.png?w=1080 Citiraj:
https://screenrant.com/star-trek-real-life-gadgets/ ispada da su scenaristi 60-ih i 70-ih bili neusporedivo kreativniji nego ovi danas, praktički svaki novi SF film se svodi na isto. |
Citiraj:
Pitao sam oće lock teme ovi koji strahuju od spojlera :D netko tko se veseli tom filmu, nije u redu da se neko isere ovdje i pokvari mu iščekivanje. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ljudi, jel End Game u Cinestaru ima pauzu od 15 minuta?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
I da, ona fantastična trojka koju si naveo isto nije stvarna. Ozbiljno. :D |
Citiraj:
|
Ja sam bio na nekoj sponzorskoj projekciji, nije bilo pauze.
|
Svaki put kad izadje avengers film ista prica...
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
O pauzama? :D
|
Mislio sam da mora biti pauza ako je iznad 150min. Meni super, ali pitam zbog trudnice, neće smjeti puno piti pošto ide na wc svakih pola sata :)
Hvala. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne. :D
|
Nisam siguran ... Možda i da posto to ipak nije medij na kojem su namijenili da ga gledamo 😂😂😂
Avengers Endgame - 10/10
Naravno da ću kao Marvel fan dati desetku. Dao sam i Infinity Waru. Najbolji film MCU i ne vjerujem da će boljeg ikad biti. Teško je bilo što napisati, a da se ne spomene mogući spojler. Jednostavno se treba pogledati i uživati u tih 3h. |
I ja danas pogledao u IMAXu...
Što reći. Zasuzile mi oči, poprilično. I nimalo se ne radujem Marvel Phase IV. Za mene ovim filmom svo veselje i gušt prestaju. Eventualno se još veselim Guardiansima i Doctor Strangeu. |
ma kako možete dati 10 od 10 takvom nelogičnom, nerealnom, neznanstveno fantastičnom cash grabu? :lol2::lol2:
ja ću idući tjedan skočit još jednom pogledat, u 2d čisto da još jednom skupim to sve i shvatim neke sitnice koje su mi promakle. i onda kasnije opet kad na dvd dođe opet sve filmove redom kako spada :amen: |
@Icy
Ista stvar i kod mene, sve ostale filmove osim ta dva koja si naveo ću gledat eto čisto da ih pogledam jer su Marvel |
Pogledao i ja, par sitnica mi je zasmetalo, ali ukupni doživljaj je bio super. Suzu pustio nekoliko puta :')
|
koji postotak ljudi pusti suzu? meni za svaki kurac curi voda iz očiju pa razmišljam da li da uopće idem gledat film u kino. evo prije pet minuta pogledao bohemian rhapsody i zadnjih 20 minuta je bilo s maramicama :D
|
Isplači se dobro prije gledanja filma. Pogledaj si malo sabor pola sata.
|
Nego jest primijetili ovaj zajeb u Endgame...
SPOILER Uglavnom, Avengers: Endgame - 9/10. Odlična zabava. Fenomenale razrađeno, dobro doziranje likova. Humor, drama, akcija, ima svega, ja prezadovoljan. Tag (2018) - 5/10 par dobrih fora, gledljivo. Fora što je inspirano stvarnim događajima. Shazam! (2019) 5/10 isto par dobrih fora. Mlak plot, klasično dječje naivno. Ali isto gledljivo. |
Pogledah i ja Endgame.
Cisto ok film, dobio sam vise manje ono sto sam i ocekivao od takvog filma - mozak na pasu i uzivaj u efektima i okeiš priči ako ugasis tu i tamo neki dio mozga :) Od mene nekih 6.5-7/10 |
Citiraj:
So much true. Još mi je par frendova reklo sličnu stvar |
Pogledao i ja Endgame. Nije loše, ima par scena za suzne oči; sve u svemu nekako očekivano. Film dobar, al još uvijek su najbolji: Iron Man 1, Avengers 1 pa Infinity War/Ragnarok.
|
Pogledao endgame.. ok film, nisam neki fan serijala opcenito ali pogledam. Ali ova ocjena od 9.1 na imdb, rofl. Svakako preporučam film doduse
|
Bad Times at the El Royale (2018)- odličan, pravo iznenađenje i dokaz da povremeno iskoči i nešto dobra.
|
bond cast revealed https://mashable.com/article/bond-25...t/?europe=true
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |