PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Mommistake 28.03.2019. 20:00

@mkey

Ne kužim tvoj post, je li ih voliš ili ne?
Pitam, jer McConaughey i ova 2 kvazi glumca ne mogu u istu rečenicu ići, pa mi nije jasno :)

Manuel Calavera 28.03.2019. 20:27

Isusa ti Adam Sandler :roller:

Jedino što od njega valja je - klik za dobar život (jako čudan film što se tiče promjene atmosfere) i možda par gegova iz vodonoše

Mladenxy 28.03.2019. 20:30

Dobar mi je anger managment...

syss 28.03.2019. 20:33

di sandlera isčupa majketi :D

mkey 28.03.2019. 20:35

Citiraj:

Autor nhooyd (Post 3289228)
1. Punch Drunk Love - vrhunski film

Želiš reći kako je Adam Sandler snimio film koji je tebi dobar i zato je meni manje iritantan? Mhm.

Pričalo se o iritantnim glumcima pa sam stavio svoj spisak. Moguće da nije bilo pretjerano povezano ali vidim da je većina ipak shvatila poantu.
E sad, je li Mathew bolji glumac od ove dvije spodobe, o tome bi se dalo pričat. Toliko me nervira njegova faca da mi je teško vidjet bilo što drugo. Ali ne smatram da je kvalitetan glumac.

Gabre 28.03.2019. 20:53

Citiraj:

Autor mkey (Post 3289221)

sva trojica imaju vrhunskih filmova.

matthew pogotovo.

1v@n 28.03.2019. 23:58

Dodao bih popisu "obožavanih" još i Ben Stillera (gdje je Jerry pogriješio...) i Russell Branda.

Mirkopoter 29.03.2019. 01:06

A jedan jedini, neponovljivi Nicolas?

nub 29.03.2019. 06:45

Koji hejt. Svi navedeni imaju vrhunskih filmova koje su odlično odradili. Iako su neki snimili i hrpu bezveznih filmova i dalje su to uspješne karijere. Nisu svi u poziciji da mogu uvijek birat samo oscar worthy filmove.

Nic Cage - Adaptation, Face Off, Leaving Las Vegas.

Brko 29.03.2019. 07:23

Nakon dugo vremena, odgledao 2 nova filma (nema linkova, linkali ste ih 10x na zadnje 2 strane) :

Green Book - odličan film, vrijedan gledanja

The Mule - nije dobar film, nije vrijedan gledanja

Sent from Usreo 2nd Mobara

Revolver3844 29.03.2019. 08:31

Preporuka za ovi Korejac!!!
Gi-eok-ui bam Aka Forgotten 2017

https://m.imdb.com/title/tt7057496/

Trbonja 29.03.2019. 12:53

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3289321)
Nakon dugo vremena, odgledao 2 nova filma (nema linkova, linkali ste ih 10x na zadnje 2 strane) :

Green Book - odličan film, vrijedan gledanja

The Mule - nije dobar film, nije vrijedan gledanja

Meni je The Mule bolji od Green Booka, valjda zato što mi je Viggo bolji kad glumi Aragorna nego talijansku seljačinu.
Preporučio bih American Hangman (2019).

mkey 29.03.2019. 15:54

Citiraj:

Autor nub (Post 3289312)
Koji hejt. Svi navedeni imaju vrhunskih filmova koje su odlično odradili. Iako su neki snimili i hrpu bezveznih filmova i dalje su to uspješne karijere. Nisu svi u poziciji da mogu uvijek birat samo oscar worthy filmove.

Nic Cage - Adaptation, Face Off, Leaving Las Vegas.

Poanta priče je, makar ovog dijela koliko sam se ja uključio u raspravu, da su to ljudi koji meni idu na jetru. Čak i McConaughey (nabijem mu i to jebeno prezime teško za spelovanje) možda najviše od navedenih a on je od ove trojice snimio i možda najviše ozbiljnih filmova.

Nisam rekao da nisu imali dobrih filmova, iako i da sam to rekao to je ništa nego pitanje izražavanja mišljenja. Da sam rekao, primjerice, kako nemaju filmova koji su na IMDB dobili preko 6 onda bi to bila objektivna i lako dokaziva laž. Uostalom, nije da idem okolo svijetom i pozivam na klanje spomenutog trojca. Nerviraju me, u pravilu ne gledam iz tog razloga njihove filmove i bok.

Što se tiče Nicolasa, meni su puno bolji njegovi filmovi 8mm (debelo podcijenjen film), Lord of war i Matchstick men. Pa i The family man i City of angels, iako su to više "ženski" filmovi.
A imao je on bogami i sjebanih/art filmova, tipa Bringing out the dead, Red rock west, Mandy.

Ali čini mi se da su se ljudi počeli sprdati s njime prvenstveno njegovom vlastitom zaslugom. Počeo je snimati takve filmove da ti pamet stane, ko da se najteče se Stevica Segalom.

Manuel Calavera 29.03.2019. 18:09

Nikola Kavezić bog :D

4 brak:

Citiraj:

Cage je dozvolu za brak dobio 23. ožujka i oženio se isti dan u čuvenom casinu Bellagio u Las Vegasu. Zahtjev za poništenjem braka podnio je 27. ožujka, prenosiHuffington Post.*

mkey 29.03.2019. 22:31

Vjerujem da su to bila jako dobra 3 dana. Ali 4 dan je došlo na red triježnjenje.

buljaka 29.03.2019. 22:35

Opsadno stanje, captive state

https://www.imdb.com/title/tt5968394/reference

Nisam puno očekivao a dobio još manje😂😂😂

3 od 10

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

tizhu 29.03.2019. 23:34

opaska oko will farrela:
stranger then fiction
meni je ovo skroz okej bilo gledat.
jack black mi je recimo iritantan baš jako, ali ostali nekako imaju barem tri dobra filma tak da nisam neki hejter :D

vranjba 30.03.2019. 01:06

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3289482)
Nikola Kavezić bog :D

https://www.24sata.hr/media/img/db/c...3cb3e7bb7.jpeg

Mommistake 30.03.2019. 12:03

Bumblebee... Svatko tko ima još malo nade za povratak stare slave transformersa, zaobići ovo u širokom luku jer će mu i to malo nade pasti u vodu.

3/10

Film za Fortnite klince od 12 godina.

syss 31.03.2019. 00:52

Citiraj:

Autor mkey (Post 3289443)
Poanta priče je, makar ovog dijela koliko sam se ja uključio u raspravu, da su to ljudi koji meni idu na jetru. Čak i McConaughey (nabijem mu i to jebeno prezime teško za spelovanje) možda najviše od navedenih a on je od ove trojice snimio i možda najviše ozbiljnih filmova.

Nisam rekao da nisu imali dobrih filmova, iako i da sam to rekao to je ništa nego pitanje izražavanja mišljenja. Da sam rekao, primjerice, kako nemaju filmova koji su na IMDB dobili preko 6 onda bi to bila objektivna i lako dokaziva laž. Uostalom, nije da idem okolo svijetom i pozivam na klanje spomenutog trojca. Nerviraju me, u pravilu ne gledam iz tog razloga njihove filmove i bok.

Što se tiče Nicolasa, meni su puno bolji njegovi filmovi 8mm (debelo podcijenjen film), Lord of war i Matchstick men. Pa i The family man i City of angels, iako su to više "ženski" filmovi.
A imao je on bogami i sjebanih/art filmova, tipa Bringing out the dead, Red rock west, Mandy.

Ali čini mi se da su se ljudi počeli sprdati s njime prvenstveno njegovom vlastitom zaslugom. Počeo je snimati takve filmove da ti pamet stane, ko da se najteče se Stevica Segalom.

debelo se slažem sa ovim prvim dijelom, lik ima stvarno dobre filmove i glumi stani-pani.

8mm - rijetko spominjan film, a zapravo jako dobar unatoč tome što ne volim njega ko lika ni pojavu.

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3289556)
opaska oko will farrela:
stranger then fiction
meni je ovo skroz okej bilo gledat.
jack black mi je recimo iritantan baš jako, ali ostali nekako imaju barem tri dobra filma tak da nisam neki hejter :D

stranger than fiction - mislim da boljeg kretena nisu mogli nać za tu ulogu, a pod kretena mislim pozitivnog lika.

jack black u školi rocka je jednostavno hilarijus, a ima on i druge uspješnice samo ih se sad ne mogu sjetiti :D

evo večeras mater gledala prvi put zoolandera... dakle osoba koja je učiteljski savjetnik (oni koji znaju kajeto, jasno im je)... ja je nisam čuo da se toliko smije ne znam koliko, film je odron, 6.6 na imdb-u, postava je valjda najjača ikad u svemiru, priča je najgluplja isto tako ikad, ali jednostavno je toliko glup film da ti je zabavan u subotu uveče :D

mkey 31.03.2019. 11:16

Citiraj:

Autor syss (Post 3289730)
8mm - rijetko spominjan film, a zapravo jako dobar unatoč tome što ne volim njega ko lika ni pojavu.

Smatram da je to zbog mračne tematike koju ljudi baš ne vole previše.
I da, stranger than fiction je stvarno OK film. A taj nesretni Ferrell čisto sumnjam da zna glumiti jedino debile.

Brko 31.03.2019. 12:20

@syss
Zoolander je jedan od najglupljih filmova koji sam ikad gledao.
Postal od Uwe Bolla šije to smeće od filma za 2 koplja :D

A i Ben Stiller je odron :D

Mommistake 31.03.2019. 15:49

Pogledaj Mulu, meni je dobar. Nije na razini Gran Torina i Million Dollar Baby, ali je dobar. Malo možda na momente dosadan, neki zaplet fali, malo dramaturgije, ali nije za baciti.

7/10 od mene.

Mirkopoter 31.03.2019. 20:17

Gledao je i nije mu dobar :P

Vjeko 31.03.2019. 20:24

K-Pax

Pogledao sinoc nakon neznam koliko godina opet.
Vrlo dobar film kao i Kevin Spacey dok je jos imao ugleda :)

Blue Spirit 31.03.2019. 20:57

Mirage 2019 ( Durante La Tormenta ) preporuka

Šapnjolska delivers again ou jea :goood:

bon apetit :chears:

Ako ste gledali doljenavedene naveliko hvaljene uratke od istog redatelja / pisca netrebam vam ništa više spomenuti, svaka riječ je suvišna.

The Body (El Cuerpo) 2012

i

The Invisible Guest ( Contratiempo ) 2016

Manuel Calavera 31.03.2019. 21:00

Pogledat će se! Španjolci ubijaju u filmovima (nadodao bih El orfanato, Abre los ojos, La cara oculta i drugi)

Morpheous 01.04.2019. 13:22

The Highwaymen

https://www.imdb.com/title/tt1860242/

Vrlo slow paced movie, no iako nisam fan takve sporosti meni osobno je način na koji je snimljen genijalan. Film se gotovo pa u potpunosti orijentira na Costnera i Harelsona, odnosno radnja je primarno iz njihove perspektive a Bonnie and Clyde pohodi su sekundarni.

Ponavljam još jednom, film je jaaaaaaako spor, pa čisto da znate ako stvarno ne volite takve filmove.

geronimo_2 01.04.2019. 13:37

a po traileru se cini kao da je akcioni :stoopid:.
mislim, pogledat cu ga sigurno, al dobro da si upozoril tak da biram vrijeme kad bum gledal.
:chears:

Morpheous 01.04.2019. 13:47

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 3290084)
a po traileru se cini kao da je akcioni :stoopid:.
mislim, pogledat cu ga sigurno, al dobro da si upozoril tak da biram vrijeme kad bum gledal.
:chears:

Nema frke - nisam htio previše opisivati jer bilo što dodatno da kažem bi bilo smanjivanje gušta gledanja. Film jest priča o Bonnie and Clyde, no drugačije snimljena i ispričana od starih filmova iz 60-ih i meni je bilo ugodno osvježenje iako inače ne volim filmove snimane na takav način.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26.