![]() |
Meni Abyss u top 10 isto, ali na kraju. Zamjeram mu malo previše kenjavnjelja ljubavnih. Tome ni mesto u SFu jebaga.
Sent from Usreo Mobara |
Druze, jedan link za tebe :)
|
Plačem... urlam :D
Sent from Usreo Mobara |
Ja sam isto okinuo :D
|
Citiraj:
😂 |
Genijalno.
|
meni link iz nekog razloga ne radi
|
Citiraj:
https://youtu.be/hK45ZscEolM |
Pogledao taj The Abyss koji spominjete.. neloš film. Nije mi bolji od Alien ili Aliens, ali je dobar. U ono vrijeme vjerujem da je ljudima bio puno bolji.
|
U ono vrijeme bio mi je heben...ni danas nije loš. Inače sniman je u povećem bazenu.
|
abyss je za svoje doba bio bomba a i dan danas izgleda vrhunski
|
snimilo mi neki dan suicide squad za kojeg nisam imao apsolutno nikakvog interesa, pa reko da bacim oko... taman za lijeno nedjeljno popodne, brainless fun, harley ukrala film svakako, onih par scena sa netalentiranom debelom spodobom afleka su mogli komotno izostavit i eto onda bi film bio još i bolji :D
|
The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley
Citiraj:
|
O da, theranos, primjer koliko su ljudi naivni i gladni za novcem
|
Nažalost da.
|
https://www.imdb.com/title/tt3627704/ raveger Phantasm Raveger - 5. i zadnji dio serijala na kojeg se čekalo 18 godina nije baš oduševio. Film ne donosi ništa novoga u serijalu, ništa više ne saznamo ali zato dobijemo nekakav zaključak u priči o Tall Man-u i njegovim kuglama. Film nikako nije za one koje nisu gledali prethodne dijelove a od mene kao ljubitelja serijala dobiva 6 i to čvrstu.
|
Ako vas interesiraju "stariji" dobri SF filmovi koji su vam promakli...
Frequency iz 2000g. Bio je i pokušaj snimanja TV serije ali mislim da je završilo neuspješno. Film mi je mrak, na pragu osobnog top10 kojeg spominjemo. The Puppet Masters iz 1994g. Film mi je vjerojatno pri dnu top 10. Film je ludilo. |
Vice 2018 od redatelja Big Shorta
Ako vas zanima životna priča o glavnom uzročniku stanja na bliskom istoku (i popratnih emigranata) vrijedi pogledati. |
ja ne gledam trailere, al ko voli
|
A casting je brutalan. To ne moze bit lose. :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao trailer za taj Enthiran i izgleda kao žestoko smeće.
|
Citiraj:
|
Preporuka za Dragged Across Concrete
Redatelj filmova Bone Tomahawk i Brawl in Cell Block 99 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bumblebee i The Mule izbjegavati u širokom luku.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:24. |