![]() |
Zar vam ništa nije sveto? :D
|
Nije film već dokumentarac koji sam pogledao prošli tjedan na NG... Koja to glava i volja mora biti da se odluči nešto takvo napraviti? Po meni zaslužuje ocjenu.
https://www.imdb.com/title/tt7775622/reference |
|
Kako je ovo svima ovdje prošlo ispod radara:
https://en.wikipedia.org/wiki/Terminator_6 November 1st 2019... produced by/story by James Cameron. Odbacuju svo smeće nastalo nakon Terminatora 2 i ide kao direktan nastavak, što je i dobro jer 3 filma nakon T2 su odron za odronom. Plus, vraća se Linda Hamilton. Malo je reći da sam sretan :D |
nije proslo ispod radara, znam za ovo najmanje godinu dana, doduse nisam stavljo na ovaj forum :D
|
Na rubu si bana zbog tajenja te informacije.
|
A izvinite, nisam znao :D
|
Citiraj:
I onda pogledaš ovu sliku i raspade se sav entuzijazam:lol2: http://collider.com/terminator-6-cast-image/ |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Isto bio juče u kinu i kako nisam gledao nijedan trailer ni ništa, nakn 10minuta u kinu sam mislio da sam na krivom filmu :D |
Citiraj:
On/ona ili šta već (možda to čuvaju za plot twist:D) sudeći po ožiljcima je neka vrsta terminatora. Film je na dobrom putu da postane odron. Zar im je tako teško napraviti film u budućnosti i okončati priču na jedan dobar mračan način, krv i znoj, a ne gurati ove girl power gluparije. |
Citiraj:
Što se mene tiče, priča je završila s dvojkom. Skynet je gubio rat, poslali su natrag terminatora da ubije Johna, nisu uspjeli, rat je gotov, the end. |
Citiraj:
Mackenzie Davis :lol2: |
Citiraj:
|
Smrdi na tinejdžersko sranje
|
Ne znam zasto je toliko tesko snimiti ozbiljan film u danasnje vrijeme.
Zar sve, ali sve mora biti prilagodeno za klince? |
A nego sto si ti bio kad je prvi terminator izisao.
To su oduvijek filmovi za klince. Zalosno ali istinito. |
Pa je da. Sa 11-12 su me taman prestali zanimati takvi filmovi. Akcijski općenito
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve nakon toga je za klince. 1991 je trend bio kakav je bio. Goli do pasa nabildani glavni junaci. Danas je totalno drugačiji. Bolje da nejdem u tu priču jer sam sebe razje onda :) @mkey Tu si svakako u pravu. Sent from Usreo Mobara |
Jučer s curom pogleda Captain Marvel.
Njoj i meni odličan (ona nije neki fan tih filmova i nije ih previše gledala, možda pola). Dobro povezana priča, Brie Larson mi je odlična (izgleda odraslo, ima podbradak pa nije neki tipični bimbo ili ljepotica kao Gal Gadot). Ima humora, digitalno pomlađeni Fury i Caulson su simpatični ali nisu over the top. Naravno dobar intro za Avengers Endgame. |
Pogledao sam jučer Green Book, kako ste ga preporučali ovdje, i moram kazati da je stvarno solidan film. Jedino mi se čini da je rasizam malo previše nabrijan, ali ipak su to kao 60te pa ajde.
|
Naletim sasvim neočekivano na ovo, bolje da nisam. Gledat će se samo zbog imena, možda i ispadne neki zabavni trash.
Doom: Annihilation's debut trailer is so bad, Bethesda has officially disavowed it |
Citiraj:
|
Meni je na br.2. Odmah iza Aliens :)
Sent from Usreo Mobara |
ne znam za vas, ali ovo se tako jako čeka. dan godišnjeg se uzima |
Napokon dobar trailer od Marvela.
Nabrije te, a ne otkrije ništa. :) Premijera je naša! |
Citiraj:
Kakav film za djecu majko mila....:doubleFacePalm |
Citiraj:
Izvorni Alien i Predator i The Thing.... definitivno da, isto u top10 Znači već ih imam 5 od top10 :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |