![]() |
Pogubil se sigurno, a i nekolicina zadnjih filmova mu je hoćeš-nećeš na Taken foru ili lošije.
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da želi zaraditi novca dok može jer je debelo prešao 60-u. Nemam zamjerke na to. Cage je počeo gaziti svoju karijeru puuuuno ranije, a to mu zamjeram :D |
Citiraj:
Uvijek isti filmovi, uvijek isti glas, uvijek ista tema, uvijek iste grimase... |
Gleda mi se the hitchhiker's guide to the galaxy a pošto ga nema na netflixu tražim videoteku koja ga ima. Pa ako netko zna molim pm.
Posuđeno, hvala:chears: |
Face off večeras RTL2 u 20:15. To je bio top top Nikola Kejđ film. Mogao bih večeras se podsjetiti.
|
Uff meni je taj uvijek bio bezveze :D
|
Pogledao horror Hereditary. Kritičari kažu najstrašniji horror od 1973 i exorcista
Horrori su inače trash, no IMO nakon The Conjuring 1 i 2 još jedan vrhunski horrorac |
Dobar? :D
|
Je. Ide polagano, nije naporan
|
Thnx na preporuci :D
|
Ja sinoc pogledao.
Iskreno, ne bude ti bas svejedno :D Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Overlord
Što reći, nemogu realno ocijeniti ovaj film jer to to ekranizacija serijala Wolfenstein.... WW2, nacisti, zombiji.... :) |
Pogledao The Founder (2016) o tom Ray Krocu, čovjeku koji je od McDonaldsa napravio franšizu. Prva polovica filma - inspirativna priča o motiviranosti, ambiciji, američkom snu; druga polovica.. edukativna priča o tome kako je kapitalizam brutalan.
Uglavnom, svidio mi se jako film. Michael Keaton odličan. *** There Will Be Blood (2007) - Ovog su vjerujem mnogi gledali, ali tko nije - vrhunski ispričana priča o poslu s pronalaženjem i vađenjem nafte s početka 20 stoljeća, vrlo (zlokobno) atmosferičan. Daniel Day-Lewis odličan. *** I evo sad pred Oskare, svakako preporučam film koji je 2016. dobio nagradu za najbolji film: Moonlight (2016). Tko nije gledao možda se sjeća.. film je, heh, o gej crncu i njegovom odrastanju. Ali ništa eksplicitno; realno samo jedna cringy scena. Stvarno odličan film. |
I Founder i There will be blood su odlični.
Moonlight mi nije sjeo. |
Private War 2018 - 4/10
Biografski film temelj na istinitoj priči prepun neistinitih navoda što mi je pokakalo cijeli film. Počelo je dobro, obećavajuće, uz nešto akcije i prikaza psiholoških profila. Nakon toga se film gubi u prijevodu, postaje klasična amerikanizacija i reklama za SAD vojne pohode diljem planete. Fokus se s glavne glumice prebacio na opravdavanje američkih ciljeva i širenja demokracije. Patetično i nedorečeno. Mortal Engines 2018 - 2/10 Još jedan u nizu plitkih tinejdžerskih filmova s previše cgi i efekata. Izbjegavati ako imate više od 14 godina. |
Pogledao i ja Ovlerlord sinoc. OK je, ali nikakav spektakl.
Evo jedne moje preporuke: Forgotten 2017 Korejski psiholoski triler. Ko voli trilere neka pogleda, nece ostati razocaran. Ne bih zbilja vise pisao, nije fora :) Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
|
Definitivno ću pogledat. Lik je bog, živa legenda
I ovaj The Founder (2016) što se spominjao gore me zainteresirao |
odličan je founder. slobodno se opusti.
|
Citiraj:
... dao si krivi link , Pakistanski film a ne Korejski to je kad mobitelišeš :p Forgotten 2017 Dobar je film, odavno sam ga pogledao |
Je, u pravu si. Keljio link s mobitela i zajebo se 😅
Jucer nas par sjelo na poslu i u Excelicu slagali preporuke. Iduci na redu mi je Oldboy iz 2003. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Moram priznat da mi je Oldboy jedan od najglupljih filmova koje sam ikad gledao. Nikad mi neće biti jasno kako je taj film ljudima dobar.
|
haha, i meni je takav. Bolja mi Americka verzija opet :D
|
Također, amerčka verzija mi je gledljiva za razliku od originala.
|
Makar ima Elizabeth Olsen :D
|
Citiraj:
|
Je li netko gledao Alitu?
Neću dati 100kn za film ako ne vrijedi. Thx |
Citiraj:
Avengerse EndGame ću otići u Cinestar definitivno, pa još jednom proanalizirati iz videoteke. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |