![]() |
Citiraj:
Vjerojatno bih pogledao Batman vs Superman svojevremeno i još sličnih proljeva, kao i ovaj Star is Born, da nisam vidio koliko su posrani ovdje :D Što se mene tiče, komentari koji upute ljude da (ne) izgube 2 sata vremena su itekako korisni :) |
Na preporuku ovdje, pogledao sa boljom polovicom Star is Born.
Doduše više sam čituljio 9gag i PCE forum na mobu nego gledao film, a na kraju smo se gospođa i ja složili (što je rijetko) oko ocijene: utter crap :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Upravo privodim kraju The Book Thief (2013). Malo je patetičan, ali neuporedivo bolji od Star Is Born. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osobno nemam ništa protiv crnaca i pedera, dovoljno su se napatili zbog onoga što nisu mogli birati, a Oscari u eri jeftinog hardvera i širokopojasnog interneta su beznačajni kao i Nobelova nagrada. Pravi filmofili po sasvim drugim kriterijima rangiraju filmove. :kafa: |
Green Book ili Roma će dobiti :)
|
Citiraj:
Poslano sa mog Moto E4 plus koristeći Tapatalk |
Jadna majko na šta je kinematografija spala kad bi ovo trebali bit najbolji filmovi u prošloj godini:stoopid:
|
Oskarove nominacije/nagrade, meni osobno, vec dugo vremena ne predstavljaju nuzno i kvalitetan film :(
|
Nikada ni nisu predstavljale. Zadnje vrijeme pogotovo, ali većinom su to neki filmovi koje ili kuže samo kritičari/filmofili/studenti filmografije ili je neko govno koje je proizašlo iz velike kuće pa je potrebno dodatno promovirati.
|
Bude dobrih filmova, zadnji koji mi je osto bas urezan je Room (2015)
|
Ma ne kažem ja da nema, ima naravno. Te godine je čak i bila dobra "ponuda" filmova.
Ali godinu prije... Birdman npr. |
Birdman mi je na onoj listi najglupljih filmova koje sam ikad gledao i na listi "zašto sam to gledao".
|
Onda ti predlažem da pogledaš: You Were Never Really Here :D
|
Gledao sam, no moram priznat da mi nije nimalo kao Birdman.
Čudan, ali gledljiv film, ali ono, za jedno gledanje i zaborav. |
Widows 2018 5.5 /10
bio sam veoma uz optimistican kad sam primjetio mnogobrojna poznata lica i ocjenu na imdb -u do polovice dobar, poslije ide sve nizbrdo u globalu vec viđen i monoton scenarij da je ista radnja prezentirana u "drukcijem ruhu" vjerujem da bi mi film bio puno bolji |
Citiraj:
IO = Žešće njesra. |
Citiraj:
|
Upravo pogledao na telki ovaj "ne gledaj mi u pjat".... Isusati, kasičan hrvatski misaono-refleksivni-socio-egzistencijalni dramski uradak
|
ilitiga festivalac
|
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače čim sam vidio kitu starog full size znao sam da će biti pizdarija (poput spomenute redaljke). Navodno prvi film neke redateljice, osvojio neku nagradu za najbolji europski film... Inače malo me podsjetio s nečim na Kino Lika. Isto bolestan film |
Citiraj:
Penis u kadru na HTV? Frapantno. |
Bohemian - ništa posebno, dosta sam pratio njegov rad, znam podosta o njemu, kakav je bio, kako je živio i iskreno, nisam oduševljen filmom.
Skidam kapu Ramiu, skinuo ga je gotovo 100%, osim podvlačenja donje usne pod zube, ali na Wembley-u je gotovo identično odradio. Volim autobiografije muzičkog tipa pa zato ne mogu baš biti 100% realan, ali ajde, neka sedmica od mene. EDIT: Pogledao i IO. Ako netko očekuje postapokaliptičnu priču, neka zaboravi. Ovo je sve samo ne ono što sam očekivao. Drama u postapokaliptičnom vremenu, nije baš za četvorku, ali nije ništa previše bolja. Ja bi dao neku 6/10. EDIT 2: Pogledao i Aquaman, standardno Marvel i DC pretjerivanje s CGI-om, ali koplje bolji od Pantere pa i svih DC-ovih filmova do sada. 7/10 od mene. |
Odličan film za one s viškom testosterona. :D
Hunter Killer (2018) Ako volite filmove kao što su Kill Bill, Kick-Ass i Deadpool, ovo bi trebao biti film za vas. :) Polar (2018) |
Bumblebee, dobar do vrlo dobar, totalno druga psihologija od prošlih 5 nastavaka, na tragu prvoga koji je po meni i najbolji.
Malo vuče na nedjeljni film ali nije mu to kritika. OnePlus 6T |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |