![]() |
A sad ste me narajcali, ovaj sysoje pogotovo! #tnxguglam
|
ziher ima negdje... javi kak ti se čine ;)
|
THNX syss , imas pivu za ovo :chears:
nisam znao za to, pogotovo što mi je Man on Fire 2004 u personal top 10 :) |
Citiraj:
uglavnom, nimalo me se nije dojmio i završio je u bespućima šiftdilita. |
|
Citiraj:
|
Pogledao u zadnjih par dana:
#1 Bird Box Meni sasvim ok film. S jedne strane hype, s druge pljuvanje. Nije toliko dobar, a ni toliko loš. Sličan A Quiet Place, ali mi je bolji od njega. 6/10 #2 Logan Lucky Ako ste voljeli Ocean's serijal (11,12,13), svidjet će vam se i ovo. Ocean's 11 - Redneck edition :D Ima akcije i dobre zajebancije i to je sve kaj je bitno. 8/10 |
Pogledao i ja Predatora, koji film.:D
Treba isto napravit s Alien franšizom, Ridleya treba otkantat da više ne pravi ona smeća što su nam servirali kao neke prequele. |
Papillon
neloš, čak se pojavljuju naša dva glumca u filmu. |
ja ga baš planiram ić u kino, ali vidim da je iz 2017., kak je tek sad kod nas
|
Citiraj:
Dobar je film, ali nije kino doživljaj. |
Citiraj:
Bolji mi je nego prvi puta :) Get to the chopperS :D Sent from Usreo Mobara |
|
Jebote :( počivao u miru
Izuzetan glumac i osoba. Šteta :( Sent from Usreo Mobara |
A neki dan bas s gustom gledali doma Kad mrtvi zapjevaju, e zivote...
|
Alpha
https://www.imdb.com/title/tt4244998/ Napokon ga sinoć pogledao. Dobar film o prvom prijateljstvu između vuka i čovjeka. Film je prepun prelijepih prizora. Svakako preporučam.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7b0b62bebe.jpg |
Replicas
Hmmm .... wirdšit... ali sam ga pogledao do kraja. Trenutna ocjena na imdbu 5.6. Možda čista 6. U nedostatku dobrog SF-a. |
Pogledao jučer ponovo Ne dao Bog većeg zla s pokojnim Gregurevićem.. Kakav film... Svaka čast.
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Pogledao Cam - Poruka je solidna i razumijem sto su htjeli reci, ali zali Boze vremena na izvedbu. Lose, jako lose.
|
Logan Lucky
https://www.imdb.com/title/tt5439796/ Premlako, ni blizu oceanovih xy. Cijelo vrijeme cekam neku akciju, reko sad ce,, kad ono cijeli film voda. Sve izvedeno na istoj frekvi. Ni t od tiraja. 6.5/10 |
1 privitaka
Nisam gledao dok je na telki igralo nekidan pa nadoknađujem :)
|
Konačno odgledao Južni Vetar. Mix Baby Drivera i Snatcha.
Jako jako dobar film i svaka preporuka za isti tko nije gledao. Sent from Usreo Mobara |
Dolaze nam Filmovi u kojima cemo tek uzivati u 2019 godini..
|
Citiraj:
Preporuka filmova: The Old Man & The Gun (2018) 7 Faces Of Dr. Lao (1964) |
Citiraj:
|
kak ovo nije zanimljivo ''Once Upon a Time in Hollywood'' :S
|
Venom...kakva sprdačina..."Tomica Teški" popušio sa izborom ove uloge...ocjena 2.
The Predator...brutalno omalovažavanje remek djela iz 1987 godine...na IMDb sam s užitkom spičio ocjenu 1. Još mogu progutati da netko preporuči Venom,ali Predatora ne. No što se može...ukusi su različiti pa čak i za ono što je definitivno nevaljano. Kako sam razočaran sa ova dva filma...:fuming: |
Citiraj:
Ali, nekome je i dobar. Stvar ukusa! |
Citiraj:
Slažem se s obje ocjene. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40. |