![]() |
Sorry to Bother You
Ko oće nešto malo drugačije, 9/10 od mene. Najbolje ne gledat trailer je previše otkriva. Film je istovremeno ozbiljan i kompletno apsurdan, komičan i zastrašujuć :D |
Citiraj:
|
Ima i u videoteci
|
Citiraj:
|
U mojoj drže samo strane filmove :D
Nvm, našao, ali čekam čistu veziju, ili bude kino prije. |
Ajde ljudi ako je stvarno dobar film - podržite ga i odite u kino :)
|
Citiraj:
|
Pogledao Južni vetar
Činilo mi se pretjerano ovih 9/10 i slični hvalospjevi...ali zasluženo. Kakav film... Kapa do poda susjedima |
Tko nije doživio CineStar Rijeka 4DX ne zna što je propuh i grlobolja drugi dan :D:D
|
Upravo pogledao Bird Box, meni sasvim solidan. Dosta sličan "A quiet place", mrvicu bolji. Imam dosta pitanja, ali ajde, solidan.
7.5/10 |
Citiraj:
pogledao Bird Box, meh. 6/10 nategnuto. Možda je problem u meni jer želim od filma razjašnjenje i closure. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Meni još slabiji od Bird Box-a.
Ideja brutalna, na početku nešto wow, kasnije meh... |
Citiraj:
Inače obožavam SF ali taj genre je žestoko ošo u qrac zadnjih godina. Sent from Usreo Mobara |
Quiet Place ti je dosta dobar...uz mini budžet napravili su jako puno.
|
Citiraj:
Kraj mi je nikakav. |
Ma cijeli film je bez glave i repa. Ne zna se ni tko su ni što su ni odakle su ni kako će završiti štorija.
Eventualno ako je kakav nastavak u pajplajnu... Sent from Usreo Mobara |
Fokus ni nije na stvorovima, nego na obitelji i njihovom preživljavanju. tko su i odakle su, manje bitno...čak da su nam to i objasnili film ne bi bio ništa bitno drugačiji.
Kraj je super, pruža neku nadu... Uostalom film ima izvrsne kritike 95% kritika, 83% publika https://www.rottentomatoes.com/m/a_quiet_place_2018 |
Oduvijek mi ni kritika ni publika ne određuje što mi se sviđa a što ne sviđa. Nikad nisam bio trendy asshole, samo ovaj obični :D tako da si u svemu određujem sam što mi se sviđa, a što ne.
Nije meni film loš, ali nije mi ni blizo što kažu publika i kritika ;) Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Ekipa da vas pitam , gdje mogu gledat njemacke filmove s titlovima. Probao sam netflixom preko vpn-a , ali mi ga blokira. Ove filmove koje imam covjek nebi vjerovao da nema njemackih titlova za njemacke filmove.
|
Inače večeras na HTV1, preporuka za film ako vam je promakao... Romantični SF "About Time"
|
Neeeeeeeeeeee
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Nije :)
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Inače About Time sam već gledao, pa sam božićno veče ponudio Venomu.
Venom me zapravo ugodno iznenadio. Očekivao sam malo, a dobio puno. Ugodno iznenađen. |
Bad Times at the El Royale
Možda već viđeno... novi talenti i stara škola... preporuka za pogledati. |
Dojmovi o filmovi pogledanih zadnjih par mjeseci:
The Ballad of Buster Scruggs - netko je ranije već spomuneo. Riječ je o 6 zasebnih priča svaka ispričana na drukčiji način. Osvježenje u naletu novih filmova. Isplati se pogledat Den skyldige (The Guilty) - Danci su pokazali kako napravit odličan film s jednim glumcem praktički samo. Svaka preporuka La ragazza nella nebbia - talijani vrhunski obradili temu. Svaka preporuka Chalard games goeng - izvrstan tajlandski film i s čime se njihovi školarci suočavaju zbog velike konkurencije Mowgli - Netflix je ovdje zakazao, loš prikaz i loše animacije. The Festival - enegleska komedija o njihovim festivalama. Okej zabava za popodne White Boy Rick - odličan film temeljen na istinitoj priči o 14-o godišnjaku kao doušniku FBI-a The House That Jack Built - još jedan izvrstan film s nekim bolesnim i uvrnutim pogledom na serijskog ubojicu The House with a Clock in Its Walls - ništa ekstra, trailer mi je bio fora al to je u principu to. Za klince moguća bolja zabava Johnny English Strikes Again - "Mr. Bean" ponovno u akciji. Za sve njegove ljubitelje isplati se pogledat Bad Times at the El Royale - odličan film, kako je netko ranije spomenuo, stara škola je susrela novu školu Enron: The Smartest Guys in the Room - izvrstan dokumentarac o jednom od najvećih financijskih skandala A Hologram for the King - simpa film za ubit kišno popodne Dead in a Week: Or Your Money Back - također još jedan simpa film s dozom komedije, ništa ekstra al gledljivo Bodied - za ljubitelje "rapa", ostalima će biti naporan vjerujem Assassination Nation - po posteru i opisu čovjek očekuje novi Deadpool, no dobije tinejdžerku dramicu s akcijom, niš ekstra Office Space - legendarna komedija koju su svi vjerojatno već gledali First Man - nikad dosadniji film o ovoj temi nisam gledao, užas The China Hustle - još jedan izvrstan dokumentarac, ovaj puta o ulaganju u kineske kompanije Papillon - izvrstan film, svaka preporuka. Riječ je o pogrešno optuženome za ubojstvo London - Jason Statham u netipičnoj ulozi za sebe, no odličan film The Jungle Book - još jedan Mowgli film, no ovaj mi se više dopao nego Netflixova verzija Kill the Messenger - vrhunski film o povezanosti CIA i uvoza kokaina u USA Hotel Artemis - ništa ekstra, zabavna akcija, ništa više Operation Finale - dobar film o prikazu hvatanja Adolfa Eichmanna Escape Plan 2: Hades - Stallone i dalje u akciji, no jako loše Bon Cop Bad Cop i Bon Cop Bad Cop 2 - odlične kanadske akcija/komedije, svaka preporuka za zabavu BlacKkKlansman - svaka preporuka, riječ o KKK i kako je crni novinar ušao u kult Mile 22 - Mark Wahlberg u još jednoj akciji, no prosječna je, ali gledljiva Leave No Trace - svaka preporuka o drukčijom pogledu na svijet Searching - zanimljiv film i mogućnosti društvenih mreža Summer of 84 - simpa filmić o osamdesetima i klincima u to doba Hevi reissu - skandinavci još jednom dostavljaju dobar film. Jako dobra komedija Hot Summer Nights - dobar film o ljetima na Cape Codu, Nantucket i taj istočni dio USA Toc Toc - dosta dobra španjolska komedija, svaka preporuka Roma - izvrstan Meksički film o obitelji srednje klase 70ih godina Beoning (Burning) - još jedan dragulj iz Južne Koreje, svaka preporuka Manbiki kazoku (Shoplifters) - svaka preporuka na ovu japansku dramu ...bilo ih je još, al tko će tražit i kopirat više :D drugom prilikom |
Predator (2018)
Pa film je bomba :D drugi najbolji u žanru nakon prvog Predatora. Naravno, nije mjerljiv sa orginalom, ali je bolji i od dvojke sa Gloverom i od onog odrona sa Brodyjem, a kamoli od onih Versus Alien izbljuvotina :D Sam za sebe je onak, li-la, vidilo se da Shane Black malo ukrao neke stvari iz Expendables franšize pa malo retro fora nekih se ubacilo, ali osim reciklaže, niš posebno. Ali isplati se pogledati :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |