![]() |
d3 opet 'dok se boje ne rastope':D leđendari: 'pliinnk'
|
FC3 i Railworks 2012/2013, samo 60gb direktorij i mnogo potosenih eura. D3 cca 30minuta mjesecno.
Nedavno presao Bioshock Infinite i Crysis 3. |
Far Cry 3: Blood Dragon madafaker jeahhhhh :rambo::suicide::CoolRamb::banana::banana::banana:
Koji trip :D steta sta nije non stop ko na pocetku, ali dobro necu se zalit jer cu ispast madafaker :goood: Gorovo nikad ne kukam da mi igri fali multiplayer, ali zar ne bi bilo epski na nekog pustit dinosaura koji puca lasere iz ociju Sa svime i svacime sam ubija ekipu u LAN-u ili preko neta, od noza do stolca, cigle, metka, bombe, mine, kamiona, aviona, tenka, oklopnjaka, gumenjaka, ali nikad, ono nikad (a oduvijek sam zelio :D) nisam nekoga ubija uz pomoc dinosaura koji puca lasere kroz oci :lol2: Tj ocu multi, dam jos koju kunu samo dajte multiplayer mod, pa cak da je samo svako protiv svakog. Uglavnom igra vridi svake lipe, centa, kune, eura, dolara ili vec kako placate. Sargent Rex Colt, "over and out madafakerrrrr" :Machineg::DualWiel::rambo: :D |
tomb raider
Kako se radnja uglavnom odvija u nekakvoj mračari tek na mojoj trinitron crt kištri može pokazati sve svoje čari:) |
Ja i dalje pilim po cijele dane League of Legends :):banned:
|
Evo ja kao fan Zvjezdanih staza poceo malo igrati ovaj novi Star trek. Uz to krenuo HC na D3 malo ...
|
black mesa i dirt 3
|
tomb raider i metro last light
|
Citiraj:
|
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Genijalna stvar. Uz half life serijal, to mi je jedna od najdražih. |
FEAR jedinica
|
Joj kad se sjetim toga, kad smo se penetrirali u LAN-u :D
|
FEAR 1, jedna od rijetkih igara koja me je znala dobro isprepadat, a i DOOM mi je zna natjerat strah u kosti, nikad necu zaboravit kako sam skocija na plafon kad me je cura uvatila za rame u 3 ujutro a ja peglam DOOM sa slusalicama, vristao sam ko mala curica :D
|
Upravo skidam League of Legends da probam u čemu je stvar. Mora da je dobra kad je toliko ljudi igra.
|
Star Trek Online :D
|
Napokon završio FC3 i danas počeo novi Tomb Raider.
Ugodno sam iznenađen igrom (nisam igrao prijašnje nastavke).. |
Citiraj:
|
Pesadelo Beta - poprilično strašna..
Battlefield 2 - pucam iz dosade Možete preporučit neku igru da ima neku priču u sebi? a ne da je samo misija i gotovo.. |
Ja se malo prisjećam starijih naslova:D Far Cry,Doom 3,I.G.I,Max Payn 2:D
|
Star wars: jedi knight - jedi academy.
|
ja po ne znam koji put prelazim gothic, presao sam nedavno witchera 2 i iako je mrak igra, svaki put kad predjem neki rpg, instaliram ili gothic 1,2 ili deus ex, sta ces, najbolje su :D
|
STALKER Shadow of Chernobyl
League of Legends |
Tiberian Sun
|
Stealth Bastard Deluxe, a što se MPa tiče - fenomenalni Chivalry.
|
Jučer krenuo igrati Hitman Absolution, igra je preeeeeeedobra :care: , svaka im čast, Hitman iz nastavka u nastavak sve bolji ( jedino mi je treći dio Contracts bio malo bzv, gameplay i grafika isti kao Hitman Silent Assassin + one sve misije iz Hitman Codename 47 mislim :wtf2: ). Svaka im čast, neka samo tako nastave, apsolutna preporuka svakome tko se još razmišlja dali da ju igra ( ako takvih uopće ima :lol2: )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad bi bar ovo izašlo za PC.. Izgleda simpa i zabavno..
|
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |