![]() |
Aquamen bude još veće sranje od Justice League, bojim se...
|
Citiraj:
|
Pogledao Justice League i Wonder Woman na fast forward. Ajme kakav odron...
Sent from Usreo Mobara |
Druže, nisu odron ako si uspio oba pogledati zaredom. :)
|
Na videoteci ima pregršt novih filmova pa idem redom. Ova dva su gnjoj.
Sent from Usreo Mobara |
Searching
Dobar krimić s realno napravljenim utjecajem društvenih mreža u današnje vrijeme. |
Citiraj:
|
The House with a Clock in Its Walls (2018) - koma, je dječji ali bezveze
Venom (2018) - pogledao sinoć, pa dobar je. Moglo je i bolje ali ajde, akcija ok, nasmijao se jesam, dobro je odglumio šiziku, za pogledati čisto ok. Bolje nego Userator novi to je sigurno. |
The House with a Clock in Its Walls - smeće.
Taj Đek Blek iz dana u dan me sve više živcira. Mislio sam da kako će ići stariji da će mi možda pasati nešto više, ali zgazio bi ga autom da ga vidim na cesti :D |
Šteta auta. Zamisli koliko bi ti štete na njemu nanio tip 100+ kila.
|
eventualno renaultom 4.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Eh, da je bar taj Šakal dokumentarac bio :D
|
Avengers: Endgame
|
Ništa nisu pokazali i opet su me nabrijali.. ko će dočekat.
|
Citiraj:
|
Bio nekidan nadobudno u kinu, kao idemo na blef. Pokupili se i osli, nema nist zanimljivo. Bas je lose vec mjesecima. Nadam se da ce bit sad neke akcije za zicbo.
|
Pogledao upravo Y tu mamá también, znam da kasnim 15ak godina, al ono... Zašto taj film ima ocjenu 7,7 to mi ne ide u glavu. Cijelo vrijeme očekujem neku poruku... #nisamškolovala
|
film ceste. gledao davno. mislim da mi se dopao onak fest tada.
|
Citiraj:
Nadam se da su ga dobro platili za to. Dajte, kladim se da ima najmanje 5 glumaca i glumica iritantnijih od njega. Npr. ženska ekipa novih Ghostbustersa. Sve ih mijenjam za jednu Cameron Diaz u Bad Teacheru. Debela s naočalama prednjači. Nit smiješna nit karizmatična. Šakal definitivno ima još materijala za naštimavanje nišana topčine. :D Malo filmova za preporuku: Barabbas (1961) The Masque Of The Red Death (1964) The Bridge At Remagen (1969) Die Falscher (2007) |
Citiraj:
meni odličan ,a razmišljao gledat ili ne par sati |
Citiraj:
On Topic: The Meg: Smeće, nema razloga išta pisati. |
Citiraj:
Na obje teze :) Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Ima netko taj South Wind iz videoteke ili link kakav da mi se javi u PM?
Hvala |
Neki dan sam po drugi puta pogledao ruski film Stalker (1979), nema se što reći nego remek djelo.
Trebao bi pogledati od Tarkovskog - Solaris i Mirror |
Dok ti je friski Stalker, ako vec nisi, u ruke Roadside Picnic i citaj :)
Preporuka za odgledati ove spomenute filmove. Sad si i mene narajcao da odradim neki maraton! |
Jebo Tarkovskog, bolji mi je Death Wish 1-5. Jest da je treš, ali ima "ono nešto". :D
|
Majko mila, Aquaman. Na čemu su ovi kritičari na Rottenu s tako visokim approval scoreom?
Meni je za 3/10. 1 za efekte, 1 za Amber Heard (koja je isto loša), 1 da navučem na 3. Ako ću bit raspoložen kasnije, možda 4/10. S tim filmom ja završavam s DC-om, nema smisla. Volim dobre filmove, volim loše filmove, volim dobre loše filmove, ali ovaj je loš loš. Neću niš više pisat, samo da vam korigiram očekivanja... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |