Autor p3tar
(Post 3832819)
Moje loše iskustvo danas, nažalost prvo i zadnje sa Protisom, makar imali još niže cijene.
Godinama pomalo naručujem od njih, što sa firme, stare firme, ženine firme, upućivao poznanike na njih i ADM i malo malo čitam kako im se odnos sa klijentima pokvario.
Moje iskustvo:
- kupio novu konfiguraciju MBO, CPU, RAM, dao 2050 EUR
- pitam za okvirni datum dostave, ugrubo da se organiziram, dobijam odgovor bit ćete pravoremeno obavješteni
- naravno nisam, nikakva obavijest, SMS ili mail, samo dostavljač zove, na totalno krivoj je adresi u drugom gradu
- poslali su paket na adresu firme a zadnjih par narudžbi je bilo u Samobor
- ja im javljam problem, i zamolim da stave u napomenu ispravnu adresu dostave, dobijam odgovor da trebaju poštanski broj Samobora :D
- stiže mi danas paket, sve ok bilo osim CPU (Ryzen 9 9950x) kako je bio pakiran
- nisam prije uzimao Tray, tj. jesam ali je uvijek bilo parem u onoj plastici, ovo sada je kao da ga ne netko ukrao, strpao u bubble wrap od nekog napajanja nagurao u kutijicu i vozi
- zovem ljubazno pitam da želim box verziju ili ako treba i jaču verzju X3D
- kažu mi ajde nešto napravimo, pošaljite mail
- stiže odgovor, nije moguća zamjena, ja pitam kako nije, pa jel mogu unutar 14 dana bla bla
- stiže odgovor, isporučeno je što ste tražili, kao pravna osoba nemate pravo zamjene
E... svašta, da sve stoji, dobio sam točno što sam tražio ali da mi u 2025 netko ne želi stornirati artkil i fakturu i prodati drugu, isti dan ako treba bi išao tamo, svašta.
Možda ja krivo nešto gledam, ali nikako ne razumijem da se nešto što je tek preuzeto ne može zamjeniti i to još za skuplji dio, bio ja pravna osoba ili vanzemaljac... katastrofa.
To je to što se tiče mojeg kupovanja tamo.
|