![]() |
Citiraj:
I sigurno bi podržalo bilo kakve transplantacije i manevre koje bi mi padale na pamet :lol2: Ram nemoj nadodavati, čak možeš i izvadit jedan keks ako su 2x512 ili ubaciti 2x256 ak imaš da ti negdje sastrane skupljaju prašinu pa da ti ovih gigu ostane upareno za nekaj drugo. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj me držati za riječ, ali mislim da je ovaj dio sa 5.25 optikama napravljen modularno, odnosno da se okrene i onda imaš desktop :D EDIT: Jep, bio sam u pravu :) https://ssl-product-images.www8-hp.c.../c03213688.png |
Citiraj:
Daj ga skini sa tavana kad uspiješ pa ako je fakat tak ko na slici odma ga nosim sa sobom :) |
2 privitaka
Izdajem tjeralicu:
Traže se žive ili mrtve! Asrock k7Upgrade-600 Asrock k7Upgrade-880 Ima ih na jebayu, ali su selleri slabo zainteresirani za prodaju :) |
Citiraj:
Također, još jedna zanimljivost je to što ova moja ima oba chipseta nabijena na jedno mjesto, i hlađeni su istim hladnjakom. |
Bas jedan od ta 2 modela mora biti, u suprotnom sadizam nije onaj pravi :)
Na K8 je northbridge besmislen od kad su uspjeli integrirati memory controller u procesor. Preostalo mu je routati PCIe i eventualno "imati" iGPU, tako da pravog old school NB-a nema. |
Citiraj:
Nego, da se vratim na Adison projekt ... imam jednu anketu za vas, i molio bih vas sve za mišljenje. :) Recimo da imam 5 Voodoo2 kartica, i da su dvije isti modeli od 12mb, još dvije isti modeli od 8mb i onda još jedna od 12mb. Ozbiljno razmišljam o tome da u svoj Adison ubacim dvije od 12MB i napravim SLI ... i onda u drugi Adison da stavim još dvije od 8MB, također u SLI. Međutim, to ne bi bila prava restauracija, jer moja mašina iz 1998 naravno nije imala SLI, imao sam samo jednu V2 od 12mb :) U svakom slučaju, volio bih čuti vaše mišljenje, za jednu od sljedećih opcija: 1. Full originalno, jedna V2 12MB po mašini 2. V2 SLI 12MB u jednu mašinu, V2SLI 8MB u drugu 3. V2 SLI 12MB u jednu mašinu, jedna V2 12MB u drugu |
Napravi prvo orginal a onda upgrade dokle ide :chears:
|
Citiraj:
|
Ja volim cim veci overkill, tako da glasam za opciju 2 :)
Zato sam i vesel ko prase sa ovom Voodoo2 uz MMX 200 :chears: |
Citiraj:
|
@Trekkie4
Thx na ponudi, imam je u planu C :D , a K7 se trazi. Kaj se Adisona tice, najbolje bi bilo da stavis tu jednu originalnu kakva je bila, a ostale ja zbrinem na sigurno, da nemas brige i dileme oko tih mambođambo šamanizama.:fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Neka glasanje i dalje ide, ionako još ima vremena prije nego što krenem slagati bilo što :goood: Citiraj:
A vezano uz Adison vrlo si ljubazan, hvala na ponudi! :lol2: |
Citiraj:
Prvo složiš orginal i prezentiraš a onda poštekaš unutra kaj sve imaš i moreš nabavit |
Citiraj:
|
Dolazim tu svakodnevno i jedva dvije-tri poruke u nekoliko tjedana, a onda me nema par dana pa to sve nadoknadite. Ne prigovaram, drago mi je da se pise u ovoj temi, nastavite tako...
|
Citiraj:
1. konfiguracija identična onoj koju si nakada imao 2. konfiguracija ona prva ali napucana do maksimuma komponentama koje su tada bile aktualne, ali tada nisi imao love za njih :D |
Citiraj:
Citiraj:
https://i.postimg.cc/CM944vrp/IMAG3647.jpg https://i.postimg.cc/8kxGDScJ/IMAG3650.jpg |
1 privitaka
Trekkie4, drago mi je sto si napokon uspio.
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako netko ima 5-10 komada 1000uF 6.3V, rado bih kupio ... da ne čekam mjesec dana iz Kine. Ili bar info gdje ih uzet a da brzo dođu. |
Citiraj:
@Staromodan Jako lijep, vintage CD-ROM! Možda si vidio moju sliku od prije par stranica, gdje sam radio na BTCu i spojio ga na izvor struje kako bi mogao vidjeti da li radi... Jednostavno sam mu ubacio glazbeni CD, stisnuo "Play" i stavio slušalice :) https://i.postimg.cc/nhvNKPdZ/P-20201125-155340.jpg |
@stef
Ploce nisu nis specijalno, ali se da poigrati s CPU bridge slotovima. Kondice imam, evo bas sam danas intelovu perlicu (boota uredno) popravljal. Kondenzatori su rabljeni OST 6.3v 1000uF, lokacija Oroslavje, 200€ komad :) |
Ha ha ... upravo se tih OST-ova baš želim riješti :)
|
Trekkie4, vidio sam. Ima puno i drugih slika, mogu to pregledavati danima...
Onaj na slici mi je najugodniji za koristenje. Otvara se/zatvara/prekida stiskanjem ladice, a potenciometar je osim glasnoce istodobno play/redni broj pjesme. Hm, moram si nabaviti bolje slusalice. |
Citiraj:
|
3. V2 SLI 12MB u jednu mašinu, jedna V2 12MB u drugu
Nekada davno sam radio nesto slicno (ne te dijelove, nego iz istih razloga). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |