![]() |
Citiraj:
Ali zato update od Google Music lijepo izgleda, međutim Hrvatska nije podržana za novi glazbeni streaming servis. |
Citiraj:
Ja čekam dostupnost google voicea :( |
Novi mapsi recimo izgledaju lijepo ali rade konkurenciju yelp-u sa recenzijama i preporukama što je, po meni, beskorisno.
Novi hangout kao koncept nije baš neka sreća, barem ekstenzija za chrome, a i prva iskustva govore da ni aplikacija nije neki allrounder. Kako god, kad vidiš ovu snimku i usporediš to sa I/O 2013, bio bi to drugi svijet bez njih, a ne izgledaju nešto obećavajuće (vjerojatno je i pas sa snimke postao milijarder)... http://www.youtube.com/watch?v=u68QWfHOYhY |
Jel i vi ne možete iz službene facebook aplikacije vidit "posts by others" u grupama koje ste like-ali? Npr. odem na HT-ovu grupu i vidim samo postove od ht-a, ne i od ljudi koji pitaju tamo nešto...
Drugo, ima li neka bolja alternativna aplikacija za fejs? |
Citiraj:
|
Previše nezgrapno...
|
Kak nezgrapno?
Pa mobilna verzija je skoro ista aplikaciji. Staviš si samo messenger i ostalo preko browsera, em je baterija odmah bolja. Što se tiče alternativa, evo ih http://www.makeuseof.com/tag/faster-...-facebook-app/ |
Da, zaboravih reći da je meni Opera namještena na desktop mode :D
|
Fast for Facebook i Friendcaster. Doduše, s potonjim nemreš loadati sve hajdane stranice/ljude u News Feedu. A iz browsera imaš Zero facebook...
Al uglavnom sa svakim updateom bilo koje Facebook aplikacije, smanjuje se i vrijeme provedeno na njemu LOL |
Probao sam sve te i Friendcaster jedini valja nešto, samo mi nije jasno koja je razlika između free i plaćene verzije, u opisu ne piše ništa. Tnx
|
U paid version vidiš tko ti gleda profil TROLOLO
j/k nemam pojma... |
Nemam pojma koja je razlika.
A ništa Neo, stavi onda Dolphin browser koji će ti biti samo za fejs. |
Citiraj:
Imam free verziju, i bekapiram 20ak aplikacija svaki put kad flesham rom, ali mi je dosadno restoreati jednu po jednu, a svi built in filteri mi nisu dovoljno specifični... Al u Pro verziji ima opcija da napraviš svoj custom label za apk koje želiš bekapati i napraviš update.zip koji onda fleshaš na novi rom. Jesam li dobro razumijela tu opciju? Ako jesam, kupujem app :) Hvala :) |
Postoji li koji način da Viber u potpunosti isključim, ali da ga ne obrišem? Htio bih nekoliko dana koristiti samo WA, tj. da vidim kako se mob ponaša ako ga Viber ne opterećuje (RAM i baterija).
|
Zaustavi app i background service (force close)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sa ful verzijom on ti cijeli batch restorea, ne moraš klikat, automatski odradi. Citiraj:
ICS i viši android u postavkama aplikacija ga možeš Disebleati |
Citiraj:
|
Sve ovisi koji mob koristis.. ako si na nekom low range mobitelu onda je bolja text verzija definitivno.. no kod neki upper medium i high range stvarno nema nikakvog laga.. jedini stoji ovo za mb.. definitivni se vise trosi..
|
Kakav je Dolphin Browser u usporedbi sa istoimenom betom ?
Kako uopce sejvati u Dolphinu ? |
Citiraj:
Probao sam tako, ali čini mi se da ga ne isključi u potpunosti, mob nije rootan... |
Onda ti je najjednostavnije jednostavno obrisati aplikaciju.
|
|
Novi tj sluzbeni Swype kaj je izasao..jel netko koristi to..naime nikako mi necedat hrvatske znakove??
Koristim betu i ona uredno pokazuje hrvatske znakove, a sluzbeni ovaj 1.5.3 nece..ima netko istih problema? |
Ne. Ja bih naprotiv volio kada bi nekome palo na pamet uključiti opciju koja izbacuje ne-engleske znakove u nekim aplikacijama.
Npr kada pišem sms. |
Skype...
Jel ima još netko osim mene da mu na Androidu 4.1.1 ne radi Skype?
Ima li kakva aplikacija zamjenska kompatibilna sa skypom? |
Kako može da ne radi?
|
Eto ne radi, samo dobijem početni screen od Skype-a i dalje neide....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |